Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

sunnuntai 11. kesäkuuta 2017

Make hay while the sun shines

Olin aikeissa kirjoittaa otsikoksi "Tuli perseen alla", kunnes tajusin että liika on liikaa. Ei enää ahteria otsikkoon vähään aikaan. Tuo olisi kuitenkin sopinut paremmin kuin hyvin viime aikojen tunnelmaan, sillä elämä on ollut niin täynnä asioita, että vapaahetket on tullut vietettyä enemmän ja vähemmän koomassa, eikä bloggailusta ole tullut mitään. Niin monta juttua on taas jäänyt kertomatta, mutta ei se mitään, ei stressiä! Kaikki aikanaan. Nyt on aika takoa kun se rauta on kuumaa..

Sain juuri tällä viikolla ohjeekseni rauhoittaa elämäni, mutta tässä vaiheessa on pakko myöntää, että juuri nyt ainoa asia joka voi minut rauhoittaa on se, että saan paiskittua töitä. Teen töitä sen eteen, että yleisesti ottaen työntekoni nopeutuisi. Päänuppini sekoaa, ellen saa laskujenmaksustressiäni purettua, eikä siihen yksinkertaisesti auta mikään muu kuin työnteko. Olen myös nykäissyt ihan uudella tavalla härkää sarvista ja aloittanut tekemään ohjatusti päivittäin asioita, joiden avulla tavoitteeni on kehittää omaa elämänhallintaani. Katsotaan joskos kaikki nämä panostukseni todellakin lopulta auttaisivat rauhoittamaan arkeani sen verran, että kuka ties vaikka ehtisin taas palata paremmin bloggailunkin pariin (vai luetaanko blogeja ylipäätään enää?).


Eikä tämä minun arkeni nyt niin kamalan kiireistä oikeasti ole, kyse on vain siitä mitä asioita priorisoi. Uusimmassa Kotivinkissä oli pieni sivun kokoinen juttu minusta, ja siinäkin vaikutin kai joltain kahjolta treenaajalta, vaikka enhän minä tosiasiassa joka viikko viittä kertaa ehdi treenaamaan, saati sinne juoksulenkille. Välillä täytyy vetää muut asiat edelle, kuten tällä viikolla Oliverin synttärit, joita on juhlittu oikeastaan viimeiset neljä päivää putkeen. Nelivuotiaan toiveena oli päästä laivaristeilylle, joten mummu ja pappa sponssasivat meidät Ruotsiin. Eli onhan tässä ehtinyt muutakin kuin töitä tekemään. Lapsi nyt muutenkin tahdittaa elämää aika pitkälti, enkä sen vuoksi edelleenkään käsitä miten jotkut pikkulasten vanhemmat ylipäätään ehtivät päivittäin blogiensa pariin työn ohella...


Mitä nyt niihin treeneihin tulee, niin kyllä, ne ovat nousseet aika korkealle sillä prioriteettilistallani. Ihan siksi koska oikeasti tykkään ja saan siitä energiaa ja toisekseen siksi, että tuo hullu 55 kilometrin juoksuretki pilkottaa jo mutkan takaa. Enää kuukausi aikaa niin ollaan jo jännän äärellä! Kunhan vain kaikki paikat pysyisivät kunnossa... Onneksi kehonhuoltoa on myös tullut tehtyä yhä tunnollisemmin, niin omatoimisesti kuin myös urheiluhierojaksi opiskelevan ystäväni Mian avustuksella, jonka otteet ovat joka kerta juuri kohdillaan. Tässä on kyllä yksi aihe, josta riittäisi pohdittavaa aika paljon. Olen nimittäin todennut, että vaikein asia urheilussa ei tosiaankaan ole se että jaksaisi käydä niissä treeneissä, vaan se että jaksaisi ja osaisi huoltaa kehoa tarpeeksi että pysyisi kunnossa.


Kesän vihdoin saavuttua olen myös ehtinyt muutamaan otteeseen ulos kamera kaulallani siihen kauneimpaan vuorokauden aikaan, eli auringon noustessa. Oi mitä ihanuutta onkaan asua täällä luonnon äärellä! Siispä näihin tunnelmiin...Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

4 kommenttia

 1. Toivottavasti ehdit vähän keventää vauhtia jossain vaiheessa (ei siis siellä juoksupoluilla vaan elämässä ylipäätään). Ehkä vähän tuohon aiempaan ruokapostaukseenkin liittyen olen itse saanut huomata, että mikään ruokavaliomuutos ei ole vaikuttanut henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiini yhtä paljon kuin stressin väheneminen. Sain itse väikkärin sivutuotteena nopeasti laskettuna kolme kurjaa kroonista sairautta sekä kaikenlaista muuta toistuvaa sairastelua, jotka ovat aika lailla kaikki rauhoittuneet parin viime kuukauden aikana. Korrelaatio stressin vähenemisen kanssa on ollut hämmentävän ilmeinen. Tietysti vaatimus elämän hidastamiseenkin voi aiheuttaa paineita, ehkä erityisesti pienten lasten vanhemmilla, mutta ainakin oman kokemukseni mukaan rennompi oleminen ja kevyempi tehtävälista ovat kyllä hyvinvoinnin peruskiviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eiköhän se tule onnistumaan. Tosin eipä tää mun elämä nyt niin kiireiseltä tunnu kun teen kuitenkin asioita joista tykkään - kuten nytkin löhöön koivet pystyssä sohvalla ja katson Oliverin kanssa piirrettyjä samalla kun räplään tätä luuria. Yleensähän ne pari ekaa vuotta yrityksen kanssa on rankimmat, jos sen jälkeen ei ala sujuun ni sit täytyy miettiä mitä tekis :D. Stressi on siis tällä hetkellä vaan se raha.

   Poista
 2. Tervetuloa Chester Brain Loan Service -palveluun ... (Brianloancompany@yahoo.com)

  Oletko liikemies tai nainen? Oletko missä tahansa talousongelmassa tai tarvitsetko varoja oman yrityksen perustamiseen? Tarvitsetko lainan käynnistämään mukavan pienikokoisen ja keskisuuren yrityksen? Onko sinulla matala luottopiste ja sinulla on vaikeuksia saada pääomalainaa paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta? Lainamme ovat hyvin vakuutettuja maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi. Ensisijainen tavoitteemme on auttaa sinua saamaan palvelusi, jonka ansaitset , Ohjelmamme on nopein tapa saada mitä tarvitset hetkessä. Pienennä maksuja, jotta helpotat kuukausittaisten kulujen rasitusta. Vähentää joustavuutta, jota voit käyttää mihinkään tarkoitukseen - lomat, koulutus, ainutlaatuiset ostot

  Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluita, jotka sisältävät liiketoiminnan suunnittelu, kauppa- ja kehitysrahoitus, kiinteistöt ja kiinnitykset, velkojen konsolidointi lainat, yritysluotot, yksityiset lainat, kotimaiset jälleenrahoituslainat, joissa on alhainen korko @ 2% per henkilö, yritys ja yritysjärjestöt. Hanki parasi perheellesi ja omasta unelmakodusta myös yleisen lainaohjelman avulla.

  Kiinnostuneita hakijoita pyydetään ottamaan yhteyttä sähköpostitse: {Brianloancompany@yahoo.com} TAI Whatsapp ja teksti (803) 373-2162

  Kiitos yhteistyöstä
  Chester Brain ..

  VastaaPoista


 3. ÄLÄ KÄYTÄ RAHOITUSRYHMÄSTÄ OTA YHTEYTTÄ NYT TÄMÄNÄ KAIKKI LAATU ALLE 2%.

  Lainamme ovat hyvin vakuutettuja, jotta suurin turvallisuus on meidän prioriteettiemme. Päämääränä on auttaa sinua saamaan ansaitsemasi palvelun. Meidän laina-ohjelma on nopein. Annamme laina minkä tahansa valitsemassasi valuutassa (dollari, punta, euro, dinaari jne.) Ja kesto on 1-50 vuotta lainan takaisinmaksamiseksi (turvallinen ja vakuudettomaksi).

  Tarvitsetko minkäänlaista lainaa ja sinulla on alhainen luotto-pisteet, onko sinulla vaikeuksia saada lainoja
  paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta? ratkaisu sinun
  taloudellinen ongelma on PROSPER LOAN FIRM. Ehdot ovat erittäin kohtuullisia
  ja huomaavainen. Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluja, joihin kuuluvat: yrityslaina, velkojen konsolidointi lainat, henkilökohtaiset lainat, autolainat, hotelliluotot, opintolainat, kotimaisen jälleenrahoituksen lainat, joilla on alhainen korko @ 2% per henkilö, yritys ja yhteisö.

  Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: (prosperloanfirm@hotmail.com) tai (prosperloanfirm1@gmail.com).

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig