Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

maanantai 15. toukokuuta 2017

Liiku t. perse

Eräs päivä tässä takaperin silmääni osui jonkun tuttuni Instagram Stories-videon taka-alalla seinälle kiinnitetty taulu, jossa luki "LIIKU! T. PERSE". Tuo toivomus jäi tahtomattani kuin joku tarttuva biisi soimaan reapeatillä mielessäni. Liiku t. perse, liiku t. perse...

Minä en ole koskaan jaksanut harrastaa liikuntaa pelkästään sen vuoksi, että kroppani muokkautuisi parempaan malliin. Ylipaino ei ole koskaan ollut riesani, joten mitkään senttien häviämiset eivät ole koskaan tuoneet minulle motivaatiota liikkumiseen. Silti on ollut mukava huomata miten se ahterin liikuttaminen oikeasti on tuonut ryhtiä kroppaan - myös sen takaliston osalta. Ja ei, en väitä että olisin mikään lihaskimppu, mutta eipä se perse enää retkota samalla tavalla kuin menneinä vuosina. Parasta on kuitenkin se, etten ole liikkunut kankut mielessäni, vaan olen liikkunut ihan siitä liikkumisen ilosta. Ne muutokset tulevat vain siinä sivussa kivana bonuksena (joita voi sitten salaa ihailla vessan peilistä).

Niin - ja vaikka se muutos kropassa riippuisikin enemmän siitä ruokavaliosta kuin itse liikkumisesta, niin toistan taas kerran: on niin paljon helpompi syödä terveellisesti kun liikkuu paljon. Sitäpaitsi, kun liikkuu paljon, yksi Double Rasberry Magnum-tikkujätski (apua, miksi maistoin - parempaa kuin luulinkaan :D) ei tunnu missään kun aineenvaihdunta pysyy säännöllisen liikunnan avulla tehostettuna.

Nämä peppujutut taitaa kuitenkin olla hyvä jättää lyhyiksi, joten näihin tunnelmiin, kivaa alkanutta viikkoa kaikille - ja erityisesti generaattorin arpomalle lahjakortin voittajalle Marja-Liisalle! 


Ps. Kyllä - julkaisin juuri kuvan omasta ahteristani. Minitrikoissa, joissa ehkä joku kaunis kesäinen päivä aion sitäpaitsi lähteä juoksemaan! 

Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig