Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

maanantai 15. toukokuuta 2017

Liiku t. perse

Eräs päivä tässä takaperin silmääni osui jonkun tuttuni Instagram Stories-videon taka-alalla seinälle kiinnitetty taulu, jossa luki "LIIKU! T. PERSE". Tuo toivomus jäi tahtomattani kuin joku tarttuva biisi soimaan reapeatillä mielessäni. Liiku t. perse, liiku t. perse...

Minä en ole koskaan jaksanut harrastaa liikuntaa pelkästään sen vuoksi, että kroppani muokkautuisi parempaan malliin. Ylipaino ei ole koskaan ollut riesani, joten mitkään senttien häviämiset eivät ole koskaan tuoneet minulle motivaatiota liikkumiseen. Silti on ollut mukava huomata miten se ahterin liikuttaminen oikeasti on tuonut ryhtiä kroppaan - myös sen takaliston osalta. Ja ei, en väitä että olisin mikään lihaskimppu, mutta eipä se perse enää retkota samalla tavalla kuin menneinä vuosina. Parasta on kuitenkin se, etten ole liikkunut kankut mielessäni, vaan olen liikkunut ihan siitä liikkumisen ilosta. Ne muutokset tulevat vain siinä sivussa kivana bonuksena (joita voi sitten salaa ihailla vessan peilistä).

Niin - ja vaikka se muutos kropassa riippuisikin enemmän siitä ruokavaliosta kuin itse liikkumisesta, niin toistan taas kerran: on niin paljon helpompi syödä terveellisesti kun liikkuu paljon. Sitäpaitsi, kun liikkuu paljon, yksi Double Rasberry Magnum-tikkujätski (apua, miksi maistoin - parempaa kuin luulinkaan :D) ei tunnu missään kun aineenvaihdunta pysyy säännöllisen liikunnan avulla tehostettuna.

Nämä peppujutut taitaa kuitenkin olla hyvä jättää lyhyiksi, joten näihin tunnelmiin, kivaa alkanutta viikkoa kaikille - ja erityisesti generaattorin arpomalle lahjakortin voittajalle Marja-Liisalle! 


Ps. Kyllä - julkaisin juuri kuvan omasta ahteristani. Minitrikoissa, joissa ehkä joku kaunis kesäinen päivä aion sitäpaitsi lähteä juoksemaan! 

Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

2 kommenttia


 1. ÄLÄ KÄYTÄ RAHOITUSRYHMÄSTÄ OTA YHTEYTTÄ NYT TÄMÄNÄ KAIKKI LAATU ALLE 2%.

  Lainamme ovat hyvin vakuutettuja, jotta suurin turvallisuus on meidän prioriteettiemme. Päämääränä on auttaa sinua saamaan ansaitsemasi palvelun. Meidän laina-ohjelma on nopein. Annamme laina minkä tahansa valitsemassasi valuutassa (dollari, punta, euro, dinaari jne.) Ja kesto on 1-50 vuotta lainan takaisinmaksamiseksi (turvallinen ja vakuudettomaksi).

  Tarvitsetko minkäänlaista lainaa ja sinulla on alhainen luotto-pisteet, onko sinulla vaikeuksia saada lainoja
  paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta? ratkaisu sinun
  taloudellinen ongelma on PROSPER LOAN FIRM. Ehdot ovat erittäin kohtuullisia
  ja huomaavainen. Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluja, joihin kuuluvat: yrityslaina, velkojen konsolidointi lainat, henkilökohtaiset lainat, autolainat, hotelliluotot, opintolainat, kotimaisen jälleenrahoituksen lainat, joilla on alhainen korko @ 2% per henkilö, yritys ja yhteisö.

  Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: (prosperloanfirm@hotmail.com) tai (prosperloanfirm1@gmail.com).

  VastaaPoista
 2. Olen leski, yksinhuoltaja 3 lasta. Edesmennyt ex jätti minut ja lapset velkaa, mutta pääsin ulos (m a k o k o f i n a n c e s e r v i c e s @ o u t l o o k. c o m) jälkeen siskoni in-law kertoi minulle, kuinka hän sai lainaa tästä laina yritys. Sain lainaa puoli miljoonaa lujittaa minun velat ja maksaa minun kiinnitys. hakea lainaa niiden kanssa juuri nyt, se on vain 3% korko. whatsApp + 4 4 7 4 8 2 8 5 4 2 7 9 makoko Finance UK laina hakemuksen. Lisää arvostelu ja tiedustelu (m a k o k o f i n a n c e s e r v i. w i x s i t e. c o m/o n l i n e l o a n s).
  Olla fiksu kerrakseen jotta eliminoida asettaa kesken aakkoset.

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig