Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

perjantai 5. toukokuuta 2017

Irti kaikesta tyhjiössä! (+ Float Kallion lahjakorttiarvonta)

Stressaako? Onko lihakset jumissa, nuppi kireällä? Tekisikö mieli pudottaa luuri vessanpönttöön ja kaivautua koko päiväksi peiton alle piiloon? Olisi jumi sitten henkinen tai fyysinen, nyt olisi oiva mahdollisuus päästä kokeilemaan totaalista irrottautumista kipuamalla tyhjiöön! 


Minulla on tapana purkaa työstressiäni sen verran äänekkäästi, että verstaskaverini ovat joutuneet sietämään yhtä sun toista tässä ajan mittaan. Toisinaan kiroilen, karjun ja itken puhelimessa tai käännän bassot kaakkoon ja moshaan puukapulat kädessä - yleensä nämä auttavat, mutta joskus on otettava muita keinoja kehiin. Niinpä olin erittäin mielissäni, kun verstaskaverini Tomppa ehdotti tuossa muutama kuukausi sitten minulle että mitä jos käyttäisin asiakkaamme tarjouksen käydä tutustumassa heidän kellunta-altaaseensa. Ai että mihin?

Olin täysin tietämätön moisista kelluntakuplista, joten nappasin käyntikortin käteeni, klikkasin itseni Float Kallion nettisivuille ja kohta olinkin jo soittamassa ja varaamassa itselleni aikaa kelluntaan. Kokeilin - ja ah mikä ihana fiilis siitä jäi jäljelle! Kokemukseni oli parempi kuin uskoinkaan. Kiitos siis Tomppa ja kiitos Float Kallion Tommi!


Mistä siis on kyse?

KELLUNTATANKKI on noin 2,5 metriä pitkä sekä 1,5 metriä leveä ja korkea tila, jonka pohjalla on erittäin suolaista, kelluttavaa vettä. Sekä vesi että ilma ovat kehon lämpöisiä. Tankki on aistiärsykkeetön ympäristö, jossa suolaveteen katoava keho saa täydellisen levon ja jossa mieli luontaisesti pyrkii kohti meditatiivista tilaa.

Homma toimii siis niin, että pääset omaan tilaan, jossa riisuudut, käyt suihkussa ja astut kelluntatankkiin. Vedät tankin kannen kiinni, laitat valot pois (jos haluat) ja asettaudut makuullesi veteen. Aluksi kuulet rentouttavaa musiikkia, joka hetken kuluttua vaimenee. Suolavesi pitää huolen siitä, että tosiaan kellut vedessä ja voit rentouttaa koko kropan. Jäljelle jäät vain sinä ja pimeys. Kuin tyhjiö, avaruus, ei-mitään. Käytössäsi on 90 minuuttia.


Itselläni kesti aika pitkään, ennen kuin pystyin täysin rentoutumaan. Ensin mielessäni pyöri kaikenlaista. Samalla ihmettelin tilaa, liikuttelin jalkojani, vaihtelin käsien asentoa, tökin korvissani olevia korvatulppia. Toinen niistä lähti jonnekin liitämään (ne epänormaalin pienet korvani...). Lopulta kuitenkin totuin paikkaani ja pystyin rentoutumaan. Vähitellen asiat alkoivat kaikota mielestäni ja aloin tuntea itseni todella rentoutuneeksi. Sitten nukahdin. Kun havahduin hereille, minun oli vaikea päätellä ajan kulkua. Kohta vesitankki lähtikin pulputtamaan vettä ja musiikki alkoi soimaan. Herättelin itseäni rauhassa ja laitoin valot päälle. Istuin hölmistyneenä tankissa ja ihmettelin sitä tosiasiaa, että ihan oikeasti nukahdin hetkeksi! Kun nousin tankista ja kävin vielä suihkussa, oloni oli todella kevyt ja mieleni virkeä. Puin päälleni ja lähdin kuivaamaan tukkaani ja rasvailemaan nassuani "puuterihuoneeseen" ihanilla Mia Höytön kosmetiikkatuotteilla. Lopuksi vielä nautiskelin hetken oleskelutilassa teetä juoden ja kokemustani pohtien Floatin kaverin kanssa. Kyselin faktoja kelluntatankeista ja nappailin vielä valokuvia tiloista. Oli niin mahtavaa tuntea olonsa painottomaksi siellä pimeässä tankissa!
Näitä tankkeja on siis ollut olemassa jo pitkään, mutta viime vuosina kellunnasta on tullut taas suositumpaa. Float Kallion Tommilla tämä idea oli kytenyt jo pitempään mielessä, mutta nyt homma on lähtenyt käyntiin Helsingissä Itäisellä Brahenkadulla, lähellä meidän verstasta. Jos pystyisin, kävisin säännöllisesti kellumassa, sillä niin siitä saisi varmasti parhaimman hyödyn. Nyt kuitenkin iloitsen siitä, että tällainen paikka löytyy läheltä. Tiedän minne suunnata kun seuraavaksi alkaa kiehumaan yli äyräiden! 


Tässä vielä faktoja kellumisesta, jotka löytyvät Float Kallion nettisivuilta: 

KELLUNNAN VAIKUTUKSET :
 • Aikaansaa syvän rentoutumisen
 • Vähentää stressiä
 • Vahvistaa luovuutta, oppimista ja muistia
 •  Auttaa unettomuuteen ja parantaa unirytmiä
 • Parantaa keskittymiskykyä
 • Lieventää ja poistaa fyysistä kipua 
 • Vähentää burn-outin, ahdistuksen ja masennuksen tunnetta
 • Nopeuttaa urheilusuorituksesta palautumista
 • Avustaa ja ohjaa meditatiiviseen tilaa


Pyysin Tommilta vielä luvan arpoa blogin lukijoille ilmaisen kellunnan (arvo 67€), sillä tämä oli niin kiva juttu, että haluan jakaa tätä kokemusta eteenpäin! Kerro siis kommenttiboksissa (tai Supersankarigeenin Facebook-sivulla) oliko kellunta sinulle entuudestaan tuttua niin olet mukana arvonnassa!  Arvonta-aika on ensi perjantaihin (12.5.) asti. Kelluntalahjakortti on myös oiva lahja jollekin muulle. Minäkään en olisi itse varmaankaan ikinä tullut moista vaihtoehtoa edes ajatelleeksi...

Float Kallion sivuilta löytyy myös ohjeet kuinka valmistautua kellumiseen, sekä lisää infoa asiasta! 

 

Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

13 kommenttia

 1. Ehdottomasti pitää päästä kokeilemaan!

  VastaaPoista
 2. En ole kokeillut, kuullostaa vähintään mielenkiintoiselta :)

  VastaaPoista
 3. En ole kuullut enkä kokeillut, joten kiinnostaa kovasti

  VastaaPoista
 4. En ole kokeillut, mutta kuulostaa taivaalliselta! Tulisi kyllä niin tarpeeseen.

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa jopa vähän pelottavalle! Mutta olisi varmasti kokemus!

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Mua on jo jonkun aikaa kiinnostanut kokeilla tätä, mutta pelottaa että menee vettä korviin! Mihin tuossa laitetaan pää? :D

  VastaaPoista
 8. Haluaisin kovin päästä kokeilemaan tätä ja yllättää myös mieheni tällaisella kokemuksella.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 9. En ole kokeillut kellumista, mutta kuulostaa todella ihanalta :)
  annikajokinen95@gmail.com

  VastaaPoista
 10. En ole kokeillut! Olisi mahtava päästä kokeilemaan :)
  mirkkuliini gmail com

  VastaaPoista
 11. Moi Sarrrri. Tankissa pää laitetaan veteen joka kannattelee päätä. Niskojen rentouttaminen on usein aluksi ihmisille hieman vaikeata. Emme käytä päivän mittaan niskalihaksi tahdonalaisesti, minkä vuoksi sen rentouttaminen on myös alkuun hieman vaikeaa, mutta onnistuu jos asiasta on tietoinen. Meillä on myös tarjolla pään alle laitettava kelluke, joka helpottaa niskan rentouttamista.

  Veden menemistä korvaan ei tarvitse pelätä. Jos et halua käyttää korvatulppia niin muista vain pestä suihkussa suolavesi pois korvasta. Muuten veden kuivuessa suola jää korvaan. Tässäkään ei ole mitään vaarallista. Suola vain täytyy huuhtoa korvasta pois.

  Tommi / Float Kallio

  VastaaPoista
 12. En ole kokeillut mutta kivasti haluaisin!

  VastaaPoista

 13. ÄLÄ KÄYTÄ RAHOITUSRYHMÄSTÄ OTA YHTEYTTÄ NYT TÄMÄNÄ KAIKKI LAATU ALLE 2%.

  Lainamme ovat hyvin vakuutettuja, jotta suurin turvallisuus on meidän prioriteettiemme. Päämääränä on auttaa sinua saamaan ansaitsemasi palvelun. Meidän laina-ohjelma on nopein. Annamme laina minkä tahansa valitsemassasi valuutassa (dollari, punta, euro, dinaari jne.) Ja kesto on 1-50 vuotta lainan takaisinmaksamiseksi (turvallinen ja vakuudettomaksi).

  Tarvitsetko minkäänlaista lainaa ja sinulla on alhainen luotto-pisteet, onko sinulla vaikeuksia saada lainoja
  paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta? ratkaisu sinun
  taloudellinen ongelma on PROSPER LOAN FIRM. Ehdot ovat erittäin kohtuullisia
  ja huomaavainen. Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluja, joihin kuuluvat: yrityslaina, velkojen konsolidointi lainat, henkilökohtaiset lainat, autolainat, hotelliluotot, opintolainat, kotimaisen jälleenrahoituksen lainat, joilla on alhainen korko @ 2% per henkilö, yritys ja yhteisö.

  Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: (prosperloanfirm@hotmail.com) tai (prosperloanfirm1@gmail.com).

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig