Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

maanantai 3. huhtikuuta 2017

Testissä uudenlaiset juoksukengät: On Cloudflow ja Cloudflyer

Oletko kuullut On-merkkisistä juoksukengistä? No, ei se mitään jos et, en nimittäin ollut minäkään. Nämä juuri Suomen markkinoille saapuneet lenkkarit, jotka ovat saaneet alkunsa akillesjänneongelmaisen juoksijan, kolminkertaisen maailmanmestarin ja kuusinkertaisen Iron Man-voittajan Olivier Bernhardin puutarhaletkuviritelmistä kenkien pohjassa, ovat kuitenkin tutustumisen arvoiset! Itse olen juossut saamillani Oneilla nyt muutaman viikon ajan.Ostin edelliset juoksukenkäni kesällä 2015. Tuon jälkeen kilometrejä on kertynyt sen verran, että se myös näkyi. Lenkkarini olivat kirjaimellisesti päältä puhki, sillä varpaani sojotti ulos kengästä vaikka koko olikin ihan oikea. Tuo reikä oli jo toistuva ongelma, mutta muutoin olin ollut tyytyväinen malliin (Asics GT 2000). Se sopi hyvin tukea kaipaavaan jalkaani, vaikka olikin aika raskas kenkä. Nyt oli siis aika uusille, jonka vuoksi kutsu testaamaan Onin Cloudflow-kenkiä Go Expojen yhteydessä tuli minulle kuin tilauksesta. Erityiset Onin juoksukengistä tekee jo ensinäkemältä se seikka, että kenkien pohjassa on pitkä rivi Cloud-tyynyjä, jotka ihan oikeasti tuovat vähän mieleen ne puutarhaletkun palaset, joilla Olivier Bernhard aikoinaan yritti vaimentaa juoksuaan. Sen lisäksi että nämä nykyiset Cloud-tyynyt vaimentavat laskeutumista ottaen iskun vastaan sekä vaaka- että pystysuunnassa, ne lukkiutuvat paikoilleen ja luovat tukevan alustan ponnistukseen antaen räjähtävän lähdön. Kengissä on myös patentoitu Speedboard-pohja, joka yhdessä tyynyjen kanssa vaimentaa jaloille kohdistuvaa painetta ja pienentää rasitusvammojen riskiä. Zurichin Federal Institute of Technologyn tekemän tutkimuksen mukaan  CloudTec-teknologia madaltaa merkittävästi urheilijan sykettä ja veren laktaattiarvoja. Myös urheilijoiden kokemusten mukaan Oneilla juokseminen ja palautuminen ovat nopeampaa. Sen jälkeen kun on tottunut juoksemaan raskailla lenkkareilla, Onin kengät tuntuivat nimensä mukaan jalkaan pilvenkevyiltä. Olin alkuun hieman skeptinen kenkien suhteen, sillä sen lisäksi että ne olivat älyttömän kevyet, tuntuivat ne päkiään vähän kovilta. Mietin että vaimentaisivatko ne oikeasti juoksua tarpeeksi. Testilenkin jälkeen totesin, että kengät istuivat jalkaani moitteettomasti ja juoksu rullasi todella kepeästi, mutta kaipasin kuitenkin hieman enemmän tukea ylipronatoivaan askeleeseeni. Cloudflow on neutraali kenkä, kun taas Cloudflyer malli on tuetumpi. Niinpä otin tehokkaampaan testiin kuvien siniset lenkkarit. 


Cloudflyer tuntui heti jalkaani paremmalta, eikä se tuntunut edes ensimmäisellä juoksulla liian kovalta päkiässä, vaikka kengät muutenkin hieman pehmenevät ensimmäisten juoksujen jälkeen, eikä pientä kovuutta kannata heti pelästyä.  Pienemmät spurtit (kotoa Crossfit-salille) olen juossut mahtavan värisillä Cloudflow-kengillä, todeten että juoksuun nämä kengät todellakin on tehty. Jätin ne kerran jalkaani painonnostotreeniin, huomaten etten saanut kunnon tuntumaa lattiaan, koska kengät antoivat paikallaan seistessäkin vähän sellaisen leijuvan fiiliksen!Juostuani vuosikausia GT 2000-kengillä, on ero ollut huomattava. Vielä en osaa sanoa onko malli omaan jalkaani tarpeeksi tukeva, mutta sen aika näyttänee. Juoksumukavuudesta annan kuitenkin jo nyt erittäin hyvät pisteet. Polkujuoksuun nämä Cloud-tyynypohjat eivät oikein sovi, mutta asfaltti- ja hiekkatielenkkejäni aion jatkaa näillä ja katsoa miten vimpulajalkani reagoivat.Onin juoksukengät ovat voittaneet useampia palkintoja jo nyt, pienessä 7 vuoden iässään, kuten ISPO -urheilumessujen "Best performance running shoe 2017". Suomessa Oneja myy nyt esimerkiksi Intersportit ja Stockmann. Suomalaisten juoksuhullujen jaloissa näitä on tainnut näkyä jo pitempään, sillä juuri bongasin ne triathlonisti-teräsmies Antti Hagqvistin jalasta ja kun utelin asiaa, kertoi hän käyttävänsä täysmustia Onejaan päivittäin, koska näin kukaan ei edes huomaa että hänellä on lenkkarit jalassaan (sori kun kerroin). Juoksussa käytössä oli kuulemma toinen On-malli. Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

3 kommenttia

 1. Tervetuloa Chester Brain Loan Service -palveluun ... (Brianloancompany@yahoo.com)

  Oletko liikemies tai nainen? Oletko missä tahansa talousongelmassa tai tarvitsetko varoja oman yrityksen perustamiseen? Tarvitsetko lainan käynnistämään mukavan pienikokoisen ja keskisuuren yrityksen? Onko sinulla matala luottopiste ja sinulla on vaikeuksia saada pääomalainaa paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta? Lainamme ovat hyvin vakuutettuja maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi. Ensisijainen tavoitteemme on auttaa sinua saamaan palvelusi, jonka ansaitset , Ohjelmamme on nopein tapa saada mitä tarvitset hetkessä. Pienennä maksuja, jotta helpotat kuukausittaisten kulujen rasitusta. Vähentää joustavuutta, jota voit käyttää mihinkään tarkoitukseen - lomat, koulutus, ainutlaatuiset ostot

  Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluita, jotka sisältävät liiketoiminnan suunnittelu, kauppa- ja kehitysrahoitus, kiinteistöt ja kiinnitykset, velkojen konsolidointi lainat, yritysluotot, yksityiset lainat, kotimaiset jälleenrahoituslainat, joissa on alhainen korko @ 2% per henkilö, yritys ja yritysjärjestöt. Hanki parasi perheellesi ja omasta unelmakodusta myös yleisen lainaohjelman avulla.

  Kiinnostuneita hakijoita pyydetään ottamaan yhteyttä sähköpostitse: {Brianloancompany@yahoo.com} TAI Whatsapp ja teksti (803) 373-2162

  Kiitos yhteistyöstä
  Chester Brain ..

  VastaaPoista


 2. ÄLÄ KÄYTÄ RAHOITUSRYHMÄSTÄ OTA YHTEYTTÄ NYT TÄMÄNÄ KAIKKI LAATU ALLE 2%.

  Lainamme ovat hyvin vakuutettuja, jotta suurin turvallisuus on meidän prioriteettiemme. Päämääränä on auttaa sinua saamaan ansaitsemasi palvelun. Meidän laina-ohjelma on nopein. Annamme laina minkä tahansa valitsemassasi valuutassa (dollari, punta, euro, dinaari jne.) Ja kesto on 1-50 vuotta lainan takaisinmaksamiseksi (turvallinen ja vakuudettomaksi).

  Tarvitsetko minkäänlaista lainaa ja sinulla on alhainen luotto-pisteet, onko sinulla vaikeuksia saada lainoja
  paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta? ratkaisu sinun
  taloudellinen ongelma on PROSPER LOAN FIRM. Ehdot ovat erittäin kohtuullisia
  ja huomaavainen. Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluja, joihin kuuluvat: yrityslaina, velkojen konsolidointi lainat, henkilökohtaiset lainat, autolainat, hotelliluotot, opintolainat, kotimaisen jälleenrahoituksen lainat, joilla on alhainen korko @ 2% per henkilö, yritys ja yhteisö.

  Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: (prosperloanfirm@hotmail.com) tai (prosperloanfirm1@gmail.com).

  VastaaPoista
 3. RAHOITUSKYKYISTÄ

  Elämä on todellakin GRACE, olen Daan Sophia tällä hetkellä Kaliforniassa Yhdysvalloissa. Haluan jakaa kokemukseni kanssasi siitä, miten saan lainaa 185 000 dollaria Yhdysvaltain dollaria, jotta voisin tyhjentää pankkiluonnoksen ja aloittaa uuden liiketoiminnan. Kaikki alkoi, kun menetin kotiini ja omaisuuteni johtuen pankkiluonnoksesta, jonka otin kompensoimaan laskut ja henkilökohtaiset tarpeet. Olin niin epätoivoinen ja aloin etsiä varoja kaikin keinoin. Onneksi olin kuullut, että kollegani puhui tästä yrityksestä, kiinnostuin minua, vaikka pelkäsin huijausta, olin pakotettu minun tilanteellani ja minulla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin pyytää ystäväni neuvontaa tästä yrityksestä ja hänelle annettiin heidän yhteyshenkilönumero, saada intouch heidän kanssaan todella sai minut epäileväksi kokemani kokemukseni online-lainanantajien kanssa, vähän tiesin tämän aivan yrityksen "PROGRESSIVE LOAN INC. oli jumalallinen minulle ja perheelleni ja koko Internet-maailmalle, tätä yritystä on suuri apu minulle ja kollegalleni, ja olen tänään ylpeä omistaja hyvin järjestäytyneestä liiketoiminnasta ja vastuusta, käsitellään hyvin kaikki Josef Lewisin (progresiveloan@yahoo.com) ansiosta. Joten jos todella tarvitsette todella lainaa joko laajentaa tai aloittaa oman yrityksenne tai minkäänlaisissa taloudellisissa vaikeuksissa, kehotan teitä antamaan Josef Lewisille Progressive-lainan mahdollisuutesi taloudelliseen kohentamiseen elämässäsi Sähköposti: (progresiveloan@yahoo.com) OR Cal l / Teksti +1 (603) 786-7565 ja ole joutunut huijauksen lainaan. Kiitos

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig