Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

sunnuntai 30. huhtikuuta 2017

Sipoonkorpi trail - Ensimmäiset polkujuoksukisat

Eilen se sitten koitti! Aika testata onko minusta juoksemaan kilpaa poluilla. Matkaksi olin valinnut 10 kilometrin lenkin, jottei vain menisi överiksi heti alkuun. Kympin lenkki nyt on vaan kympin lenkki, eikä sen juoksemisessa ole minulle sinänsä mitään uutta. Silti kilpailut on aina kilpailut ja kyllähän minuakin ihan oikeasti jännitti kun aamulla heräsin valmistautuakseni tapahtumaan!Onneksi lähtöpaikka oli jo tutuksi käyneen Kuusijärven rannalla, joten vaikka lähdimmekin hieman myöhässä liikkeelle kotoa (tietenkin), ehdin ihan hyvin hakemaan lähtönumeroni ja lämmittelemään juoksua varten. Tai no, lämmittely tarkoitti lähinnä sitä että ravasin (miesten)vessassa ja hyppelehdin ja kyykkäilin  ja venyttelin jotta ylipäätään pysyisin lämpimänä, sillä ilma oli mukavan viileä. Päälläni minulla oli t-paidan lisäksi kolme lainatakkia, joista en ollut ihan varma minkä jättäisin juoksua varten ylleni, mutta onneksi pysyin alkuperäisessä suunnitelmassani jättää vain se ohuin ilmankevyt ja hengittävä anorakki. Eipä siinä metsäpoluilla puikkelehtiessa tosiaan mikään kylmä tullut! Lähinnä vain hiki katsellessa joidenkin muiden juoksijoiden vaatekertaa. Onneksi sentään säästyimme lumisateelta!

Olin ilmoittautunut juoksuun yhdessä parin crossfittaajan kanssa, mutta koska päädyimme kukin tulemaan paikalle omalla kyydillämme, emme loppujen lopuksi edes ehtineet nähdä toisiamme! Yksi tosin oli jo lähtenyt 20 kilometrin lenkille kun minä vasta saavuin paikalle... Juoksijaporukka vaikutti ihan mukavalta, mutta myönnän että aika yksinäistä oli katsella reittikarttaa ja todeta että turhaan minä tässä mitään karttaa katselen, eipä se minulle paljoa kertonut sen lisäksi että tiesin jo entuudestaan että mäkiä tulee olemaan. Ei auttanut kuin lähteä lössin mukana matkaan! Sen lisäksi että tosissani jännitin vähän sitä että eksyisinkö reitiltä merkeistä huolimatta, pelkäsin että minulle tulee joko vessahätä kesken matkan tai että pohkeeni alkavat kipeytymään. Nämä olivat loppujen lopuksi turhia huolia, sillä sen lisäksi että reitti oli tosi hyvin merkitty, juoksin lähes koko matkan niin lähellä muita, etten olisi millään voinut lähteä väärälle polulle. Jalat toimivat todella hyvin ja olo oli muutenkin kaikinpuolin hyvä. Ainoa virheeni oli lähteä matkaan hieman liian kovaa, jonka jälkeen hengitys oli aika raskasta koko matkan, vaikka juoksu muuten kulkikin hyvin. En vain halunnut jäädä isoon lössiin, vaan pingoin matkaan niiden itseäni huomattavasti kovakuntoisempien mukana, kunnes lopulta totesin ettei auta kuin höllätä vauhtia jotten kaadu naamalleni mutaan puolivälissä. Reitti oli todella mutainen, paikoittain jopa jäinen, sekä mäkinen. Pari mäkeä oli niin haastavia, että jouduin kävelemään. Yhtä en vain uskaltanut juosta ylös jottei syke nousisi ihan piikkiin ja toinen olikin sellainen konttausmäki, jossa juokseminen oli mahdotonta. Alkumatkasta välttelin astumasta mutaan ja puikkelehdin ties mistä puskien välistä, mutta sen ensimmäisen mulskahduksen jälkeen en enää niin kauheasti välittänyt, kunhan yritin astua niin ettei jalat muljahtaisi. Ensimmäiset alamäet himmailin hieman puiden juuria peläten, mutta sen jälkeen vedin alamäet selkeästi nopeammin kuin viereiset juoksijat, tuntui vain niin hyvältä ja jalat nousivat todella ketterästi. Ylämäissä tulikin sitten todettua että mäkitreeniä olisi ehkä hyvä hieman lisätä... mikä tuska! 


Vaikka muiden perässä juostessa tietenkin tulee itselle lisää vauhtia, oli minun pakko todeta matkan varrella, että kaikista mukavinta oli juosta silloin kun edessä ei näkynyt ketään eikä kukaan ollut ihan persuksissa kiinni. Jonkun juostessa takana minulla oli koko ajan sellainen olo, että pitäisi vetää syrjään polulta että se nopeampi pääsisi sieltä ohi. Kaikissa leveämmissä kohdissa yritinkin olla mahdollisimman sivussa etten olisi tiellä. Erään punatakkisen miehen kanssa taisimmekin ohitella toisiamme muutamaan otteeseen ja samalla vaihtaa kuulumisia, kunnes loppukilometreillä vetäisin isossa alamäessä ohi ja kiihdyttelin maaliin asti. Niin siinä sitten tosiaan lopulta kävi, että vauhtia riitti loppumatkalle sen verran hyvin, että jäljelle jäi se tunne, että olisihan sitä voinut kovempaakin juosta. 


Maalissa Oliver oli vastassa halimassa ja perästä tullut punatakkinen kiitteli vauhdittamisesta. Se oli ehkä kaikista parasta kun joku ennestään tuntematon juoksija kiitti yhteisestä matkasta. Oli ihan mahtavaa todeta että oma vauhtini riitti näinkin haastavaan reittiin ja että pystyin vielä jopa vauhdittamaan jonkun muun juoksua! Olin ihan voimissani juoksun jälkeenkin, mutta onneksi maaliviivalla sai heti hedelmää, patukkaa ja juomista kitaan. Heikotus olisi saattanut muuten iskeä aika nopeasti, sillä olihan se kuitenkin aika urakka, vaikkei sen pidempi reitti ollutkaan. 


Virallinen matka oli siis 10km, mutta oma kelloni näytti matkaksi 10,65km. Juoksuaikani oli 1:04:24. Naisten sarjassa olin seitsämäs, kaikenkaikkiaan 25. Juoksijoita oli yhteensä 142. 

Olin hyvin tyytyväinen suoritukseeni. Ehkä sitä tämän jälkeen innostuu uudelleenkin kympin juoksulle, vaikkei se hullaantuminen tainnut ihan vielä iskeä. Saattaa tosin olla, että minun matkani olisi enemmänkin sellainen puolimaratonin mittainen...Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

12 kommenttia

 1. Kiva, että päätit osallistua! Nythän vaihtoehtona on asettaa kovempi tavoiteaika ja -vauhti tai siirtyä 21 km:lle! Suosittelen (älä tee niin kuin minä) että sitten on useampi 15-20 km lenkki alla 😊

  P.s. Mutaa ei paljon kannattanut väistellä. Kastui ne kengät kuitenkin. Hienoa polkua ja kalliota reitti kuitenkin enimmäkseen. Jääkään ei ollut liukasta, mitä itse pelkäsin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kivaa, kiitos motivoinnista!! :)
   Ehkä mä tosiaan koitan sitä 21 km matkaakin tässä vielä ;).

   Poista
  2. Tervetuloa Chester Brain Loan Service -palveluun ... (Brianloancompany@yahoo.com)

   Oletko liikemies tai nainen? Oletko missä tahansa talousongelmassa tai tarvitsetko varoja oman yrityksen perustamiseen? Tarvitsetko lainan käynnistämään mukavan pienikokoisen ja keskisuuren yrityksen? Onko sinulla matala luottopiste ja sinulla on vaikeuksia saada pääomalainaa paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta? Lainamme ovat hyvin vakuutettuja maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi. Ensisijainen tavoitteemme on auttaa sinua saamaan palvelusi, jonka ansaitset , Ohjelmamme on nopein tapa saada mitä tarvitset hetkessä. Pienennä maksuja, jotta helpotat kuukausittaisten kulujen rasitusta. Vähentää joustavuutta, jota voit käyttää mihinkään tarkoitukseen - lomat, koulutus, ainutlaatuiset ostot

   Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluita, jotka sisältävät liiketoiminnan suunnittelu, kauppa- ja kehitysrahoitus, kiinteistöt ja kiinnitykset, velkojen konsolidointi lainat, yritysluotot, yksityiset lainat, kotimaiset jälleenrahoituslainat, joissa on alhainen korko @ 2% per henkilö, yritys ja yritysjärjestöt. Hanki parasi perheellesi ja omasta unelmakodusta myös yleisen lainaohjelman avulla.

   Kiinnostuneita hakijoita pyydetään ottamaan yhteyttä sähköpostitse: {Brianloancompany@yahoo.com} TAI Whatsapp ja teksti (803) 373-2162

   Kiitos yhteistyöstä
   Chester Brain ..

   Poista
  3. RAHOITUSKYKYISTÄ

   Elämä on todellakin GRACE, olen Daan Sophia tällä hetkellä Kaliforniassa Yhdysvalloissa. Haluan jakaa kokemukseni kanssasi siitä, miten saan lainaa 185 000 dollaria Yhdysvaltain dollaria, jotta voisin tyhjentää pankkiluonnoksen ja aloittaa uuden liiketoiminnan. Kaikki alkoi, kun menetin kotiini ja omaisuuteni johtuen pankkiluonnoksesta, jonka otin kompensoimaan laskut ja henkilökohtaiset tarpeet. Olin niin epätoivoinen ja aloin etsiä varoja kaikin keinoin. Onneksi olin kuullut, että kollegani puhui tästä yrityksestä, kiinnostuin minua, vaikka pelkäsin huijausta, olin pakotettu minun tilanteellani ja minulla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin pyytää ystäväni neuvontaa tästä yrityksestä ja hänelle annettiin heidän yhteyshenkilönumero, saada intouch heidän kanssaan todella sai minut epäileväksi kokemani kokemukseni online-lainanantajien kanssa, vähän tiesin tämän aivan yrityksen "PROGRESSIVE LOAN INC. oli jumalallinen minulle ja perheelleni ja koko Internet-maailmalle, tätä yritystä on suuri apu minulle ja kollegalleni, ja olen tänään ylpeä omistaja hyvin järjestäytyneestä liiketoiminnasta ja vastuusta, käsitellään hyvin kaikki Josef Lewisin (progresiveloan@yahoo.com) ansiosta. Joten jos todella tarvitsette todella lainaa joko laajentaa tai aloittaa oman yrityksenne tai minkäänlaisissa taloudellisissa vaikeuksissa, kehotan teitä antamaan Josef Lewisille Progressive-lainan mahdollisuutesi taloudelliseen kohentamiseen elämässäsi Sähköposti: (progresiveloan@yahoo.com) OR Cal l / Teksti +1 (603) 786-7565 ja ole joutunut huijauksen lainaan. Kiitos

   Poista
 2. Hieno suoritus! Seitsemäs tilahan on todella hyvä ekaksi kisaksi. Mä niin kuolisin tollaselle matkalle tai tulisin vasta seuraavana päivänä maaliin... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olihan se hyvä suoritus! :D Jee jee. Hehe.
   Et sä kyllä kuolisi, voihan sen kävelläkin läpi ;).

   Poista
 3. ÄLÄ KÄYTÄ RAHOITUSRYHMÄSTÄ OTA YHTEYTTÄ NYT TÄMÄNÄ KAIKKI LAATU ALLE 2%.

  Lainamme ovat hyvin vakuutettuja, jotta suurin turvallisuus on meidän prioriteettiemme. Päämääränä on auttaa sinua saamaan ansaitsemasi palvelun. Meidän laina-ohjelma on nopein. Annamme laina minkä tahansa valitsemassasi valuutassa (dollari, punta, euro, dinaari jne.) Ja kesto on 1-50 vuotta lainan takaisinmaksamiseksi (turvallinen ja vakuudettomaksi).

  Tarvitsetko minkäänlaista lainaa ja sinulla on alhainen luotto-pisteet, onko sinulla vaikeuksia saada lainoja
  paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta? ratkaisu sinun
  taloudellinen ongelma on PROSPER LOAN FIRM. Ehdot ovat erittäin kohtuullisia
  ja huomaavainen. Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluja, joihin kuuluvat: yrityslaina, velkojen konsolidointi lainat, henkilökohtaiset lainat, autolainat, hotelliluotot, opintolainat, kotimaisen jälleenrahoituksen lainat, joilla on alhainen korko @ 2% per henkilö, yritys ja yhteisö.

  Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: (prosperloanfirm@hotmail.com) tai (prosperloanfirm1@gmail.com)......

  VastaaPoista
 4. BETTERMENT FUNDING {bettermentfunding@gmail.com}
  Hi everyone, i am Alexis Ohanian am so glade coming back to this great forum to testify about the help i received from Chester Brian. I was in desperate need of a loan in other to be free from debt and financial bondage that was place on me by my ex husband. It was really bad that i have to seek for help from Friends,family and even my bank but on one could assist me because my credit score was really bad. So i was browsing with my computer and saw some testimonies from people Chester Brian assisted with a loan, then i decided to contact him on his email {bettermentfunding@gmail.com}, then i received a mail from them and i did all that was asked from me. To my greatest surprise they transferred to my account the loan i requested and now i am so happy clearing my debt and have also started a business with the remaining amount to take care of myself and family. If you need a loan do contact the best loan lender of all time Chester Brian on his email: {bettermentfunding@gmail.com}

  VastaaPoista
 5. I'm amazed, I have to admit. Rarely do I encounter a blog that's both educative and engaging, and let me tell you, you've hit the nail on the head. The problem is something too few folks are speaking intelligently about. I am very happy that I stumbled across this during my hunt for something concerning this. facebook log in

  VastaaPoista
 6. Hei, tarvitsetko taloudellista apua? Olen Susan Benson. Olen lainanantaja ja myös finanssikonsultti.

  Tarvitsetko yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa tai lainaa projektisi loppuun saattamiseksi? Jos vastauksesi on kyllä, suosittelen, että otat yhteyttä yritykseeni. Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluja, mukaan lukien pitkä- ja lyhytaikaiset lainat. Jos haluat lisätietoja, kirjoita meille sähköpostitse: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) tai Lähetä minulle sähköpostia WhatsApp-palveluun: +447903159998 ja saa vastauksen hetkessä.

  Olemme kattava rahoituspalveluyritys ja olemme sitoutuneet auttamaan sinua täyttämään kaikki toiveesi. Olemme erikoistuneet tarjoamaan jäsenneltyjä rahoitusratkaisuja yksityisille ja yrityksille tehokkaimmalla ja nopeimmalla tavalla.

  Tässä on joitain syitä, miksi sinun pitäisi ottaa meihin yhteyttä lainan saamiseksi;
  * Mukavuus - Voit hakea lainaa missä ja milloin tahansa.
  * Joustava summa - Voit päättää, kuinka paljon haluat lainata.
  * Nopea suora rahoitus - saat lainasi 24 tunnin kuluessa hyväksynnästä.
  * Joustava korko 3%.
  * Korkea hyväksyntä
  * Joustava takaisinmaksu - saat mahdollisuuden valita takaisinmaksupäivä joko viikoittain, kuukausittain tai vuosittain 1–30 vuoden ajan.
  * Yksinkertainen online-sovellus.
  * Henkilökohtainen ohjaus ja asiantuntemus.
  * Ei piilotettuja maksuja

  Älä menetä mahdollisuutta varojen puutteen vuoksi. Ota nyt yhteyttä yritykseeni, voimme auttaa sinua lainalla, koska olemme auttaneet lukuisia henkilöitä ja organisaatioita, jotka ovat kohdanneet taloudellisia vaikeuksia ympäri maailmaa

  Jos haluat lisätietoja lainatarjouksestamme, lähetä meille lainapyyntösi:
  Sähköposti: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp: +447903159998

  Välittäjät / konsultit / välittäjät ovat tervetulleita tuomaan asiakkaansa ja ovat täysin suojattuja. Työskentelemme luottamuksellisesti yhdessä kaikkien osapuolten hyödyksi.

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig