Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Lately...


Aikamoista menoa ovat olleet täynnä viimeiset viikot. Päässäni muhii yhtä jos toista kirjoitettavaa, mutta niin vain on todettava iltaisin, että kunnon yöunien priorisointi on järkevämpää. Entisessä, suurimmaksi osaksi tietokoneen (ja painokoneiden) äärellä tapahtuneessa päiväduunissani oli vielä jotenkin mahdollista olla tuottelias vaikka "vähän" väsyttikin, mutta nykyisissä hyvin fyysisissä ja sirkkelipainotteisissa hommissani päivästä ei vain tule yhtään mitään väsyneenä (varsinkaan kun ei ole sitä pomoa joka olisi vahtimassa töiden valmistumista)!

Olen myös kovasti harjoitellut (kyllä, taas kerran) aikaista aamurytmiä, sillä duunariaikataulu seitsämästä kolmeen yksinkertaisesti toimii niin paljon paremmin. Ennen kymmentä on selvästi kaikista tuotteliain aika tehdä niitä hommia, joiden tekeminen on vähänkin vastenmielistä. Kymmenen jälkeen mielessä alkaa jo olla lounas ja lounaan jälkeen alkaa jo laiskottaa. Aika hankalaahan minun on välillä päästä töihin asti tarpeeksi aikaisin, mutta varsinkin ne aamut, joina olen ehtinyt aamulenkille tai aamutreeniin, ovat olleet aivan parhaita. Silloin se unikin tulee illalla kaikista parhaiten. 

Työ- ja treeniarjen keskellä meillä on myös ollut vieraita, joiden kanssa olemme reippailleet ulkona kirpsakasta säästä huolimatta. Talvella tuli aika paljon katkosta metsäretkeilyyn, mutta nyt kun poluilla ei enää ole liukasta, olen taas ollut innoissani rämpimässä niin lähimetsikössä kuin Meikolla ja Porkkalanniemessäkin. Alla sekalaisia otokosia juurikin edellämainituista paikoista sekä Tammisaaresta.

Näihin tunnelmiin... 

Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

1 kommentti 1. ÄLÄ KÄYTÄ RAHOITUSRYHMÄSTÄ OTA YHTEYTTÄ NYT TÄMÄNÄ KAIKKI LAATU ALLE 2%.

  Lainamme ovat hyvin vakuutettuja, jotta suurin turvallisuus on meidän prioriteettiemme. Päämääränä on auttaa sinua saamaan ansaitsemasi palvelun. Meidän laina-ohjelma on nopein. Annamme laina minkä tahansa valitsemassasi valuutassa (dollari, punta, euro, dinaari jne.) Ja kesto on 1-50 vuotta lainan takaisinmaksamiseksi (turvallinen ja vakuudettomaksi).

  Tarvitsetko minkäänlaista lainaa ja sinulla on alhainen luotto-pisteet, onko sinulla vaikeuksia saada lainoja
  paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta? ratkaisu sinun
  taloudellinen ongelma on PROSPER LOAN FIRM. Ehdot ovat erittäin kohtuullisia
  ja huomaavainen. Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluja, joihin kuuluvat: yrityslaina, velkojen konsolidointi lainat, henkilökohtaiset lainat, autolainat, hotelliluotot, opintolainat, kotimaisen jälleenrahoituksen lainat, joilla on alhainen korko @ 2% per henkilö, yritys ja yhteisö.

  Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: (prosperloanfirm@hotmail.com) tai (prosperloanfirm1@gmail.com).

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig