Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Lately...


Aikamoista menoa ovat olleet täynnä viimeiset viikot. Päässäni muhii yhtä jos toista kirjoitettavaa, mutta niin vain on todettava iltaisin, että kunnon yöunien priorisointi on järkevämpää. Entisessä, suurimmaksi osaksi tietokoneen (ja painokoneiden) äärellä tapahtuneessa päiväduunissani oli vielä jotenkin mahdollista olla tuottelias vaikka "vähän" väsyttikin, mutta nykyisissä hyvin fyysisissä ja sirkkelipainotteisissa hommissani päivästä ei vain tule yhtään mitään väsyneenä (varsinkaan kun ei ole sitä pomoa joka olisi vahtimassa töiden valmistumista)!

Olen myös kovasti harjoitellut (kyllä, taas kerran) aikaista aamurytmiä, sillä duunariaikataulu seitsämästä kolmeen yksinkertaisesti toimii niin paljon paremmin. Ennen kymmentä on selvästi kaikista tuotteliain aika tehdä niitä hommia, joiden tekeminen on vähänkin vastenmielistä. Kymmenen jälkeen mielessä alkaa jo olla lounas ja lounaan jälkeen alkaa jo laiskottaa. Aika hankalaahan minun on välillä päästä töihin asti tarpeeksi aikaisin, mutta varsinkin ne aamut, joina olen ehtinyt aamulenkille tai aamutreeniin, ovat olleet aivan parhaita. Silloin se unikin tulee illalla kaikista parhaiten. 

Työ- ja treeniarjen keskellä meillä on myös ollut vieraita, joiden kanssa olemme reippailleet ulkona kirpsakasta säästä huolimatta. Talvella tuli aika paljon katkosta metsäretkeilyyn, mutta nyt kun poluilla ei enää ole liukasta, olen taas ollut innoissani rämpimässä niin lähimetsikössä kuin Meikolla ja Porkkalanniemessäkin. Alla sekalaisia otokosia juurikin edellämainituista paikoista sekä Tammisaaresta.

Näihin tunnelmiin... 

Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig