Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

torstai 9. maaliskuuta 2017

Intohimoisesti ja tunteella

Tiedättekös, on ihan mahtavaa tajuta miten paljon kiksejä omaan elämään voi löytää tästä ihan läheltä. On niin hienoa kun tajuaa ettei oikeasti tarvitsekaan olla mitään matkaa yhtään minnekään suunnitteilla, vaan että niitä asioita joihin suhtaudun intohimoisesti ja tunteella löytyy aivan tarpeeksi päivittäisestä elämästä. Olen älyttömän kiireinen, välillä kamalan stressaantunut (koska raha) ja joskus en tahdo jaksaa nousta sängystä ylös kun mietin kaikkea mitä minun pitäisi tehdä vaikken haluaisi, ehtisi, jaksaisi tai pystyisi. Silti minulla on myös ne asiat jotka pitävät minut järjissäni ja liikkeellä sekä ihan oikeasti onnellisena, niistä tämän hetken taloudellisista säädöistä huolimatta.

Perheeni ja ystävieni ohella saan päiviini ihan hirveän määrän lisää potkua siitä, että olen vähitellen alkanut urheilemaan hyvin aktiivisesti. Crossfitista (ja kaikesta mikä pyörii sen ympärillä) on tullut tärkeä osa päiviäni. Se auttaa minua jaksamaan töissäni sekä olemaan kotona muutakin kuin kiukkuinen mamma. Olen myös aivan innoissani siitä, että olen viime aikoina pystynyt yhdistämään tämän urheiluharrastukseni toiseen intohimooni, eli valokuvaukseen.Kuten edellisessä postauksessani kerroin, päädyin viime syksynä ennakkoluuloistani huolimatta katsomaan vapaaottelua EuroFC:n debyyttitapahtumaan. Samaan aikaan kävin valokuvauskurssia, jonka vuoksi olin päättänyt kuvata ottelusta kuvareportaasin. Se oli aivan mahtava idea, sillä sen seurauksena ymmärsin miten mielenkiintoista urheilukuvaaminen oikeasti onkaan! En ollut koskaan ollut kiinnostunut urheilukuvauksesta, vaan ennemminkin vain luontokuvaamisesta. Urheilukuvaus toi minulle lähinnä mieleen vain jättimäiset kuvaputket urheilukentän reunalla (mahtavia siis muttei kuitenkaan minun juttuni).Tuon EuroFC-illan aikana sain kuitenkin nähdä ja kokea niin paljon tunteita, tunnelmaa, verta, hikeä ja tajuttoman kuvauksellisia hetkiä, että innostuin kuvaamisesta aivan uudella tavalla. Kiemurtelin tuskissani paikallani katsellessani tapahtuman virallisia valokuvaajia hommassaan paremmilla kuva-apajilla sekä kameroillaan. Olin ehkä kateudesta vihreä, mutta se antoi minulle niin paljon inspiraatiota, että noin viikkoa myöhemmin löysin itseni kuvaamasta valmentajaani Crossfit-kisoissa! Sen sijaan, että olisin jököttänyt kaukana kohteestani hallin laidalla, pääsin aivan läheltä kokemaan kaiken sen tunnelatauksen mitä tuohon urheilusuoritukseen liittyy. Kaikki se dynaamisuus sekä kasvoilta välittyvät tunteet, ne inspiroivat minua suunnattomasti kuvaamaan. 
Noiden kisojen jälkeen crossfit-kuvaamiselle ei olekaan tullut loppua, vaan loppuvuoden viikonloppuina ravasin boxilla kuvaamassa tälle vuodelle Crossfit-kalenteria, editoiden kuvia vielä jouluaattonakin! Siitä homma on jatkunut eteenpäin ja olen saanut tuijottaa kanssaharrastajieni kuvia tuntitolkulla, oppien niin paljon uutta sekä valokuvaamisesta että myöskin itse lajista. On myös ihan mahtavaa huomata, että kuvistani tykätään. Se motivoi tietenkin eniten uskaltamaan yrittää enemmän ja paremmin. Tätä minä oikeasti teen mielelläni! 


Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

6 kommenttia

 1. Vitsit, mun tekisi niin mieli kokeilla crossfittia mutta meillä ei ole salia missään lähellä :( Ihan superhienoja ja voimakkaita (siis powerful!!) kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, se on kyllä tosi tehokasta liikuntaa... ja kamalan koukuttavaa :D! Ja kiitos Laura! :)

   Poista
 2. Urheilukuvaus ja etenkin futiskuvaus on ihan parasta :) <3 En pystyisi elää ilman!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulitkin Mari heti mieleen kun kirjoitin tästä aiheesta ;)!

   Poista


 3. ÄLÄ KÄYTÄ RAHOITUSRYHMÄSTÄ OTA YHTEYTTÄ NYT TÄMÄNÄ KAIKKI LAATU ALLE 2%.

  Lainamme ovat hyvin vakuutettuja, jotta suurin turvallisuus on meidän prioriteettiemme. Päämääränä on auttaa sinua saamaan ansaitsemasi palvelun. Meidän laina-ohjelma on nopein. Annamme laina minkä tahansa valitsemassasi valuutassa (dollari, punta, euro, dinaari jne.) Ja kesto on 1-50 vuotta lainan takaisinmaksamiseksi (turvallinen ja vakuudettomaksi).

  Tarvitsetko minkäänlaista lainaa ja sinulla on alhainen luotto-pisteet, onko sinulla vaikeuksia saada lainoja
  paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta? ratkaisu sinun
  taloudellinen ongelma on PROSPER LOAN FIRM. Ehdot ovat erittäin kohtuullisia
  ja huomaavainen. Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluja, joihin kuuluvat: yrityslaina, velkojen konsolidointi lainat, henkilökohtaiset lainat, autolainat, hotelliluotot, opintolainat, kotimaisen jälleenrahoituksen lainat, joilla on alhainen korko @ 2% per henkilö, yritys ja yhteisö.

  Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: (prosperloanfirm@hotmail.com) tai (prosperloanfirm1@gmail.com).

  VastaaPoista
 4. Hei ja tervetuloa Spotlight Global Loan Services -palveluun, nimeni on Claudia Klein, olen lainanantaja ja myös finanssikonsultti.

  Tarvitsetko kipeästi taloudellista vahvistusta? Tarvitsetko lainaa eri tarkoituksiin? Jos vastauksesi on kyllä, suosittelen sinua ottamaan yhteyttä yritykseeni | spotlightglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsApp: +4915758108767 | ja laina tililläsi 24 tunnin sisällä, koska tarjoamme erinomaisia ​​lainapalveluja kaikkialla maailmassa.

  Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluja (henkilökohtainen laina, yrityslaina ja paljon muuta), tarjoamme sekä pitkä- että lyhytaikaisia ​​lainoja, ja voit myös lainata jopa 15 miljoonaa euroa ja annamme lainoja alhaisella korolla. 3% vuodessa. Yritykseni auttaa sinua saavuttamaan erilaisia ​​tavoitteita monenlaisilla lainatuotteilla.

  Tiedämme, että laillisen lainan saaminen on aina ollut valtava ongelma Henkilöille, joilla on taloudellisia ongelmia ja jotka tarvitsevat siihen ratkaisun, monilla ihmisillä on niin vaikea saada pääomalainaa paikallisilta pankeilta tai muilta rahoituslaitoksilta korkean kiinnostuksen vuoksi korko, riittämätön vakuus, velkasuhde, matala luottopisteet tai muut syyt

  Ei enää odotusaikoja tai stressaavia pankkikäyntejä. Palvelumme on käytettävissä 24/7 - voit saada lainaa ja suorittaa maksutapahtumasi missä ja milloin tahansa

  Tarjoamme 24 tunnin maailmanluokan lainapalveluja. Kyselyihin / kysymyksiin? - Lähetä sähköposti osoitteeseen | spotlightglobalservices@gmail.com | tai viesti meille WhatsApp: +4915758108767 | tai verkkosivuston kautta: https://spotlightglobalfin.wixsite.com/financial ||

  Perheesi, ystäviesi ja työtovereidesi ei tarvitse tietää, että sinulla on vähän rahaa, kirjoita meille vain ja saat lainaa.

  Taloudellinen vapautesi on sinun käsissäsi !!

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig