Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

lauantai 18. maaliskuuta 2017

Supersankarigeeni

Menin illalla lapsukaiseni viereen nukkumaan ja heräsin hyvin virkeänä kello 3.30. Neljän aikaan aloin miettimään blogilleni uutta nimeä. Pommitin treenikavereitani facebook-ryhmän keskustelussa (onneksi kukaan ei kuitenkaan vastaillut vielä siihen aikaan) ja puoli kuudelta laitoin saunan päälle. Ihan vain hetken mielijohteesta.

Hiljattain sain kuulla ystävältäni uutisia, jotka pistivät taas miettimään, että elämä ihan oikeasti on tässä ja nyt. Turha vitkutella asioiden kanssa, vaan on käytettävä hyväksi tämä aika mikä meillä nyt on. Ei siis hullunlailla tehdä ja suorittaa, eikä elää kuin "viimeistä päivää", vaan tehdä niin paljon kuin mahdollista niitä asioita joista nauttii, joita arvostaa, joita rakastaa... joita tekisi vaikka huomenna olisi se viimeinen päivä. Jos se tarkoittaa sohvalla loikoilua kirja kädessä, so be it, kunhan itsestä tuntuu hyvältä.Niinpä minä laitoin saunan päälle kello viideltä aamulla, koska se tuntui hyvältä. Tuo kiukaan päälle napsauttaminen sai minut hymyilemään. Se sai aikaan virtaiskun ja päätin että kirjoitan tämän myös blogiin. Carloksen kuorsatessa olohuoneen sohvalla ja Oliverin edelleen nukkuessa sängyllämme, hiippailin hänen huoneeseensa ja avasin läppärini. Mikä ihanuus onkaan herätä lauantaiaamuna ennen auringonnousua ja tehdä ihan mitä huvittaa!Samalla asenteella päätin nyt vihdoin myös muuttaa blogini nimen. Koska miksi en? Olen miettinyt sitä jo monta vuotta, kuten osa teistä tietääkin. Koska tämä kirjoittelu on niin kivaa ja tuo nimi on häirinnyt minua jo niin pitkään. Miksi en siis muuttaisi sitä jos haluan? Nyt siitä tulee sitten Supersankarigeeni. Älä naura, tai naura vaan, mutta varasin sen jo. Ehkä kadun jo huomenna, mutta ainakin se on suomeksi! Ehkä nytkin joku kysyy että miksi ihmeessä, mutta sitä on ainakin hauskempi selittää kuin Friolandiaa! No, eiköhän tuolla friolandia.fi:lläkin tule tänne pääsemään vielä pitkän aikaa ja jutut tuskin kauheasti viimeaikaisesta tulevat muuttumaan! 
Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

8 kommenttia

 1. Hauska nimi,eli onnea blogin uudelle nimelle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, kivaa että tykkäät!! Kiitos Jael <3!

   Poista
 2. Ihana nimi! Pistaa hymyilemaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kivaa että tykkäät Laura! :)
   Ps. Ootko lopettanut siun blogin kokonaan?

   Poista
  2. "Blogi" on viela (nonsensia.com) mutta en oo paivitellyt pitkaan aikaan, ja vain viimeisimmassa postauksessa on jotain tekstiakin... Suunnitelmissa olisi aloittaa bloggaaminen aktiivisesti, mutta en tieda tassa vaiheessa, etta milloin. :c Elama on ollut aika stressaavaa viime aikoina, niin ei ole jaksaminen riittanyt (eika ole ollut oikein mitaan kirjoitettavaakaan). Mut asiat on alkaneet hiljalleen menemaan paremmin - esim. aloitan 90% varmuudella tyot pian, kuukausien etsinnan jalkeen. Jee! Etta ehka paasen taas bloggaamisen makuun pian :)

   Poista
  3. Joo, mä oon käynyt aina kattelemassa sun kuvia ja muita ja klikkailemassa tykkäyksiä, mutta nyt en enää pääse sinne, näkyviin tulee roundcube-kirjautumissivu!
   Mutta toivottavasti stressit helpottaa pian ja toivottavasti uusi työ on mieluinen!! <3 Tsemppiä arkeen ja jään oottelemaan että pääsen taas lukemaan jossain vaiheessa kuulumisia (jos siis inspiroidut taas bloggailemaan, jos et niin sekin on ihan yhtä hyvä päätös :D mie tosin kaipailen sun juttuja ;))!

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig