Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

tiistai 7. helmikuuta 2017

Näistä en luovu

Miten voikaan päivät kulua näin nopeaa tahtia? Tik tak tik tak kello nakuttaa sekunteja kun pesen hampaita ja availen vessan kaappeja hiiren hiljaa  kello 5.45 aamulla - jottei lapsukainen vaan heräisi ennen kuin ehdin lähteä. Raks raks raks toinen kello raksuttaa kun illalla istun koneen ääreen lapsen jo nukahdettua. Tekisi itsekin mieli jo nukahtaa... mutta kun olisi niin monta asiaa vielä tekemättä. Kirjanpito. Sähköposteja. Valokuvia... ja ai niin blogi.. sekä toinenkin blogi. No, ehkä huomenna? 

Huominen vaihtuu ylihuomiseen ja seuraavaan viikkoon... mutta ei stressiä. Joitain asioita täytyy jättää väliin. Kun tykkää tehdä niin montaa asiaa, ei aika oikein tahdo riittää. Välillä yksi asia jää ihan hunningolle, sitten taas toinen. Ehkä jotkut jutut jää vähitellen pois kuvioista, mutta jäljelle jää kasa asioita joista en luovu, en vaikka taloudellisesti kannattavampaa olisikin painaa vaan töitä joka ikinen hetki. Sitä ei kuitenkaan kroppa eikä nuppikaan kauaa kestäisi. 

Nautin omasta arjestani. Siitäkin huolimatta, että asioita on liikaa. Tykkään töistäni (en kirjanpidosta enkä materiaalien laskemisesta ja vähiten kaikista laskujen maksamisesta, mutta niistä varsinaisista töistä kyllä), mutta päivän tekee hyväksi kuitenkin aivan muut asiat. Ilman niitä missään ei olisi mitään järkeä, joten niistä en luovu. En vaikka tilini olisikin nollilla ja parempi olisi lähteä höyläämään lankkuja. 

Ihania hetkiä arjen keskellä: ekaa kertaa ikinä Oliverin kanssa luistelemassa!


Minun päivistäni tekee hyvän takuuvarmasti ainakin nämä arkiset hetket:

1. Vapaa-aika lapsen kanssa. Ihan vaikka vaan höpsöttely kotisohvalla. Choco-peli, shakki (kyllä, joka kerta eri säännöt), piirtäminen. 
2. Kahdenkeskiset hetket Carloksen kanssa. Vaikka se kuluisikin ratkoen naurettavia aivopähkinöitä, kuten: kuinka mittaat neljä desiä kun sinulla on yksi kolmen desin ja yksi viiden desin pullo?
3. Urheilu; Crossfit ja juokseminen. Miten siitä voikin saada niin paljon kiksiä päiviin kun heität seinäpalloja ja käyt kyykyssä miljoonannelta tuntuvan kerran vaikka periaatteessa inhoatkin koko liikettä? 
4. Ne hetket kun olen ihan yksin. Kun vaikka ajan yksin hiljaisen kylän läpi kotiin ja kailotan kasaribiisejä auton radion tahdissa.
5. Lempisarjat ja kirjat. Jos päivä on muuten ollut tosi raskas, tuntuu nukkumaanmeno sata kertaa mukavammalta kun on voinut hetkeksi aikaa transportoida itsensä täysin toiseen maailmaan. 

Lisäksi on myös nämä blogit. Siitä tulee niin kiva mieli kun on saanut röyhtäistyä ulos jonkun pöhkön pätkän tekstiä tuttujen ja tuntemattomien luettavaksi. En minä tästäkään vieläkään luovu, vaikka välillä jutut vierisivätkin seuraavaan ja seuraavaan viikkoon. 


Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

1 kommentti

  1. BETTERMENT FUNDING {bettermentfunding@gmail.com}
    Hi everyone, i am Alexis Ohanian am so glade coming back to this great forum to testify about the help i received from Chester Brian. I was in desperate need of a loan in other to be free from debt and financial bondage that was place on me by my ex husband. It was really bad that i have to seek for help from Friends,family and even my bank but on one could assist me because my credit score was really bad. So i was browsing with my computer and saw some testimonies from people Chester Brian assisted with a loan, then i decided to contact him on his email {bettermentfunding@gmail.com}, then i received a mail from them and i did all that was asked from me. To my greatest surprise they transferred to my account the loan i requested and now i am so happy clearing my debt and have also started a business with the remaining amount to take care of myself and family. If you need a loan do contact the best loan lender of all time Chester Brian on his email: {bettermentfunding@gmail.com}

    VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig