Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

maanantai 9. tammikuuta 2017

Unelmien maraton?

Niin kauan kuin muistan, olen halunnut osallistua triathlon-kilpailuun. Vuosi toisensa perään olen kuitenkin lykännyt päätöstä aloittaa harjoittelua, syystä tai toisesta. On ollut kausia jolloin olen juossut kymmeniä kilometrejä viikossa, tai pyöräillyt viisikymmentä kilometriä työ- ja koulumatkanani. Koskaan en kuitenkaan ole harjoitellut jokin tietty päämäärä mielessäni. En edelleenkään ole tehnyt päätöstä triathlonista, mutta nyt olen päättänyt tehdä unelmistani totta. Askel kerrallaan. En tänäkään vuonna aio osallistua triathloniin, sillä siihen minulla ei riittäisi tältä erää edes varustelukyky (se pyörä...), mutta aion aloittaa yhdestä lajista, nimittäin juoksusta. Siitä lajista, joka luonnistuu minulta paremmin kuin mikään muu urheilu ikinä. 

eveliina-friolandia-nuts-photolauramorales
Kun kuulin Crossfit-valmentajani suunnittelevan osallistumista Northern Ultra Trail Servicen järjestämään polkujuoksukisaan Pallaksella, koin hetkeni tulleen. Nyt jos ei koskaan! Ei mikään tavallinen asfalttimaraton, vaan tunturimaisemissa juostava 55 kilometrin rykäisy (eli melkein ultramatka) vaihtelevassa maastossa (matkoiksi voi valita 30, 55 tai 134km). Juuri sopivan hullua, haastavaa ja jännittävää, jotta varpaitani kutittelee jo nyt päästä matkaan! Kilpailu järjestetään heinäkuussa, joten harjoittelu on aloitettu nyt. Tosiasiassa minun piti aloittaa harjoittelu jo yli kuukausi sitten, mutta flunssa-aalto päätti toisin.

eveliina-friolandia-juoksu-photolauramorales
Suurin tämänhetkinen haaste matkalle lähtemisessä onkin terveenä pysyminen, sillä ponnisteluistani huolimatta vastustuskykyni on aivan surkea ja olen varsinainen virusmagneetti. Jos (ja kun!) kaikki sujuu kuitenkin hyvin, on meitä suuntaamassa pieni mutta inspiroiva ja intoa ylläpitävä Crossfit Kirkkonummen porukka kohti Lapin kesäisiä polkuja. Aivan mahtavaa! Intoani ei tänä vuonna lannista edes se, että "taustajoukkioni" ovat joko skeptisiä juoksukykyihini (mies) tai pitävät urheiluharrastuksiani aivan turhana ajan ja rahan hukkana (vanhempi sukupolvi). Tavoitteeni on kuitenkin todistaa kaikki tämä vääräksi. Toivon, että tämä tekee minulle ja terveydelleni niin paljon hyvää, että se vaikuttaa muuhunkin elämääni vain positiivisesti. 

Tästä on tulossa jännittävä matka!


Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

11 kommenttia

 1. Waude Eve! Tsemppiä treeneihin, kuulostaa ihan mahtavalta kokemukselta! :)

  VastaaPoista
 2. Hienoa ja hauskaa! Kivaa lenkkeilyä ja toivotaan, että pöpöt pysyvät loitolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mary! Ei auta kuin doupata itseä täyteen antioksidantteja ja muita...

   Poista
 3. wow! tsemppiä harjoitteluun! :)

  VastaaPoista
 4. Hieno tavoite ja Pallas on ihana paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oon kyllä tosi innoissani lähtemään kesälomalle Lappiin piiiitkästä aikaa!

   Poista
 5. Kuulostaa mahtavalta! Tsemppiä treeneihin ja terveenä pysymiseen!

  VastaaPoista
 6. ÄLÄ KÄYTÄ RAHOITUSRYHMÄSTÄ OTA YHTEYTTÄ NYT TÄMÄNÄ KAIKKI LAATU ALLE 2%.

  Lainamme ovat hyvin vakuutettuja, jotta suurin turvallisuus on meidän prioriteettiemme. Päämääränä on auttaa sinua saamaan ansaitsemasi palvelun. Meidän laina-ohjelma on nopein. Annamme laina minkä tahansa valitsemassasi valuutassa (dollari, punta, euro, dinaari jne.) Ja kesto on 1-50 vuotta lainan takaisinmaksamiseksi (turvallinen ja vakuudettomaksi).

  Tarvitsetko minkäänlaista lainaa ja sinulla on alhainen luotto-pisteet, onko sinulla vaikeuksia saada lainoja
  paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta? ratkaisu sinun
  taloudellinen ongelma on PROSPER LOAN FIRM. Ehdot ovat erittäin kohtuullisia
  ja huomaavainen. Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluja, joihin kuuluvat: yrityslaina, velkojen konsolidointi lainat, henkilökohtaiset lainat, autolainat, hotelliluotot, opintolainat, kotimaisen jälleenrahoituksen lainat, joilla on alhainen korko @ 2% per henkilö, yritys ja yhteisö.

  Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: (prosperloanfirm@hotmail.com) tai (prosperloanfirm1@gmail.com).

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig