Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

lauantai 7. tammikuuta 2017

Ulkomaanvieraiden ensikosketuksia Suomen talveen

Viimeiset viikot ovat kuluneet todella haipakkaa tahtia, kun olemme saaneet viettää joulua ja uutta vuotta kahden dommarilaisen vieraamme seurassa. Flunssailu ja työt ovat pitäneet meidät aika visusti täällä kotikulmilla, mutta seura on tehnyt hyvää ja pelkkä kotihengailukin on tuntunut erityisen hauskalta. Ainoa harmitus on ollut lumettomuus, mutta onneksi tämä viimeinen viikko on kummallisine sääilmiöineen tuonut todella mahtavan lisän vieraidemme kokemukseen talvisesta Suomesta.

LauraMoralesPhotography-Finlandia-Friolandia-4
Hiihtämiset ja laskettelut olemme tosin skipanneet tämän loputtoman flunssailun vuoksi (kun yksi alkaa tervehtyä, on seuraavalla jo kurkku kipeänä), mutta pelkkä luonnossa liikkuminen, lumivalokuvien nappaaminen ja pakkasen ihmettely ovat tuoneet tarpeeksi iloa ja mielenkiintoa päiviin. Suomalaiset jouluherkut ja muut ihmeellisyydet (kuten mämmi) ovat käyneet tutuiksi, mutta myös kebabilla on käyty ja "poron pissaa" on nautittu saunajuomaksi terassilla pyyhe päällä jäähdytellessä.

LauraMoralesPhotography-Finlandia-Friolandia-3
Ulkomaanvieraiden seurassa muistaa itsekin iloita paikallisista asioista normaalia enemmän. On jännää miettiä miltäköhän siitä vieraasta tuntuu nähdä ensimmäistä kertaa niitä paikkoja ja asioita joihin on itse jo täysin tottunut. Erityistä ihmetystä on tuottanut miten nopeasti sormet ja hiuskarvatkin jäätyvät paukkupakkasilla ja miten kauniilta näyttää höyryävä jää ja sumuinen metsä. 

noux-swinghill-eve-2017-2

Ensi viikolla koittaa myös vieraillamme paluu arkeen. Vaikka ikävöimmekin perhettä ja ystäviä kaukaisia jatkuvasti, on aivan mahtavaa kun saamme aina välillä näyttää heille pienen palan omaa täkäläistä arkeamme, suomalaista luontoa ja pohjoismaista elämänmenoa. Se tuo niin paljon lisää sisältöä omaan elämään ja antaa aina uutta perspektiiviä asioihin. 


Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

3 kommenttia

 1. Upeita lumimaisemia, ihanaa että vieraat ehtivät kokea lumisen winter wonderlandin. On niin totta, että on upeaa pystyä näyttämään omaa arkea kaukana oleville perheelle ja ystävillä. Nicon äiti on taas tulossa touko-kesäkuussa Suomeen eikä malteta odottaa, että pystytään näyttämään hänelle meidän tutut paikat, hajut ja maut. Vaikka hän on käynyt täällä jo kaksi kertaa, niin aiemmin visiittien aikana asuttiin itse vielä Barcelonassa, joten tää tulee olemaan ihan erityinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olisi kullä ollut aika tylsä täysin ilman lunta... ja kivaa että suegra pääsee taas Suomi-visiitille!! Toivotaan siis ihanaa lämpöisää kevättä ja kesää :).

   Poista
 2. ÄLÄ KÄYTÄ RAHOITUSRYHMÄSTÄ OTA YHTEYTTÄ NYT TÄMÄNÄ KAIKKI LAATU ALLE 2%.

  Lainamme ovat hyvin vakuutettuja, jotta suurin turvallisuus on meidän prioriteettiemme. Päämääränä on auttaa sinua saamaan ansaitsemasi palvelun. Meidän laina-ohjelma on nopein. Annamme laina minkä tahansa valitsemassasi valuutassa (dollari, punta, euro, dinaari jne.) Ja kesto on 1-50 vuotta lainan takaisinmaksamiseksi (turvallinen ja vakuudettomaksi).

  Tarvitsetko minkäänlaista lainaa ja sinulla on alhainen luotto-pisteet, onko sinulla vaikeuksia saada lainoja
  paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta? ratkaisu sinun
  taloudellinen ongelma on PROSPER LOAN FIRM. Ehdot ovat erittäin kohtuullisia
  ja huomaavainen. Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluja, joihin kuuluvat: yrityslaina, velkojen konsolidointi lainat, henkilökohtaiset lainat, autolainat, hotelliluotot, opintolainat, kotimaisen jälleenrahoituksen lainat, joilla on alhainen korko @ 2% per henkilö, yritys ja yhteisö.

  Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: (prosperloanfirm@hotmail.com) tai (prosperloanfirm1@gmail.com)....

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig