Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

lauantai 7. tammikuuta 2017

Ulkomaanvieraiden ensikosketuksia Suomen talveen

Viimeiset viikot ovat kuluneet todella haipakkaa tahtia, kun olemme saaneet viettää joulua ja uutta vuotta kahden dommarilaisen vieraamme seurassa. Flunssailu ja työt ovat pitäneet meidät aika visusti täällä kotikulmilla, mutta seura on tehnyt hyvää ja pelkkä kotihengailukin on tuntunut erityisen hauskalta. Ainoa harmitus on ollut lumettomuus, mutta onneksi tämä viimeinen viikko on kummallisine sääilmiöineen tuonut todella mahtavan lisän vieraidemme kokemukseen talvisesta Suomesta.

LauraMoralesPhotography-Finlandia-Friolandia-4
Hiihtämiset ja laskettelut olemme tosin skipanneet tämän loputtoman flunssailun vuoksi (kun yksi alkaa tervehtyä, on seuraavalla jo kurkku kipeänä), mutta pelkkä luonnossa liikkuminen, lumivalokuvien nappaaminen ja pakkasen ihmettely ovat tuoneet tarpeeksi iloa ja mielenkiintoa päiviin. Suomalaiset jouluherkut ja muut ihmeellisyydet (kuten mämmi) ovat käyneet tutuiksi, mutta myös kebabilla on käyty ja "poron pissaa" on nautittu saunajuomaksi terassilla pyyhe päällä jäähdytellessä.

LauraMoralesPhotography-Finlandia-Friolandia-3
Ulkomaanvieraiden seurassa muistaa itsekin iloita paikallisista asioista normaalia enemmän. On jännää miettiä miltäköhän siitä vieraasta tuntuu nähdä ensimmäistä kertaa niitä paikkoja ja asioita joihin on itse jo täysin tottunut. Erityistä ihmetystä on tuottanut miten nopeasti sormet ja hiuskarvatkin jäätyvät paukkupakkasilla ja miten kauniilta näyttää höyryävä jää ja sumuinen metsä. 

noux-swinghill-eve-2017-2

Ensi viikolla koittaa myös vieraillamme paluu arkeen. Vaikka ikävöimmekin perhettä ja ystäviä kaukaisia jatkuvasti, on aivan mahtavaa kun saamme aina välillä näyttää heille pienen palan omaa täkäläistä arkeamme, suomalaista luontoa ja pohjoismaista elämänmenoa. Se tuo niin paljon lisää sisältöä omaan elämään ja antaa aina uutta perspektiiviä asioihin. 


Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

4 kommenttia

 1. Upeita lumimaisemia, ihanaa että vieraat ehtivät kokea lumisen winter wonderlandin. On niin totta, että on upeaa pystyä näyttämään omaa arkea kaukana oleville perheelle ja ystävillä. Nicon äiti on taas tulossa touko-kesäkuussa Suomeen eikä malteta odottaa, että pystytään näyttämään hänelle meidän tutut paikat, hajut ja maut. Vaikka hän on käynyt täällä jo kaksi kertaa, niin aiemmin visiittien aikana asuttiin itse vielä Barcelonassa, joten tää tulee olemaan ihan erityinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olisi kullä ollut aika tylsä täysin ilman lunta... ja kivaa että suegra pääsee taas Suomi-visiitille!! Toivotaan siis ihanaa lämpöisää kevättä ja kesää :).

   Poista
 2. ÄLÄ KÄYTÄ RAHOITUSRYHMÄSTÄ OTA YHTEYTTÄ NYT TÄMÄNÄ KAIKKI LAATU ALLE 2%.

  Lainamme ovat hyvin vakuutettuja, jotta suurin turvallisuus on meidän prioriteettiemme. Päämääränä on auttaa sinua saamaan ansaitsemasi palvelun. Meidän laina-ohjelma on nopein. Annamme laina minkä tahansa valitsemassasi valuutassa (dollari, punta, euro, dinaari jne.) Ja kesto on 1-50 vuotta lainan takaisinmaksamiseksi (turvallinen ja vakuudettomaksi).

  Tarvitsetko minkäänlaista lainaa ja sinulla on alhainen luotto-pisteet, onko sinulla vaikeuksia saada lainoja
  paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta? ratkaisu sinun
  taloudellinen ongelma on PROSPER LOAN FIRM. Ehdot ovat erittäin kohtuullisia
  ja huomaavainen. Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluja, joihin kuuluvat: yrityslaina, velkojen konsolidointi lainat, henkilökohtaiset lainat, autolainat, hotelliluotot, opintolainat, kotimaisen jälleenrahoituksen lainat, joilla on alhainen korko @ 2% per henkilö, yritys ja yhteisö.

  Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: (prosperloanfirm@hotmail.com) tai (prosperloanfirm1@gmail.com)....

  VastaaPoista
 3. Hei Hyvät naiset ja herrat, tarvitsette taloudellista apua? Olen Susan Benson. Olen lainanantaja ja myös finanssikonsultti.

  Tarvitsetko yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa tai lainaa projektisi loppuun saattamiseksi? Jos vastauksesi on kyllä, suosittelen, että otat yhteyttä yritykseeni. Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluja, mukaan lukien pitkä- ja lyhytaikaiset lainat. Jos haluat lisätietoja, kirjoita meille sähköpostitse: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) tai Lähetä minulle sähköpostia WhatsApp-palveluun: +447903159998 ja saa vastauksen hetkessä.

  Olemme kattava rahoituspalveluyritys ja olemme sitoutuneet auttamaan sinua täyttämään kaikki toiveesi. Olemme erikoistuneet tarjoamaan jäsenneltyjä rahoitusratkaisuja yksityisille ja yrityksille tehokkaimmalla ja nopeimmalla tavalla.

  Tässä on joitain syitä, miksi sinun pitäisi ottaa meihin yhteyttä lainaa varten;
  * Mukavuus - Voit hakea lainaa missä ja milloin tahansa.
  * Joustava summa - Voit päättää, kuinka paljon haluat lainata.
  * Nopea suora rahoitus - saat lainasi 24 tunnin kuluessa hyväksynnästä.
  * Joustava korko - kohtuullinen korko 3%.
  * Korkea hyväksyntä
  * Joustava takaisinmaksu - saat mahdollisuuden valita takaisinmaksupäivä joko viikoittain, kuukausittain tai vuosittain 1–30 vuoden ajan.
  * Yksinkertainen online-sovellus.
  * Henkilökohtainen ohjaus ja asiantuntemus.
  * Ei piilotettuja maksuja

  Älä menetä mahdollisuutta varojen puutteen vuoksi. Ota nyt yhteyttä yritykseeni, voimme auttaa sinua lainalla, koska olemme auttaneet lukuisia henkilöitä ja organisaatioita, jotka ovat kohdanneet taloudellisia vaikeuksia ympäri maailmaa

  Jos haluat lisätietoja lainatarjouksestamme, lähetä meille lainapyyntösi tähän sähköpostiosoitteeseen sunshinefinancialgroupinc@gmail.com tai WhatsApp-palveluun numeroon +447903159998

  Välittäjät / konsultit / välittäjät ovat tervetulleita tuomaan asiakkaansa ja ovat täysin suojattuja. Työskentelemme luottamuksellisesti yhdessä kaikkien osapuolten hyödyksi.

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig