Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

tiistai 27. joulukuuta 2016

Loppuvuoden kuulumisia ja tulevan vuoden suunnitelmia

Enää muutama hassu päivä tätä vuotta jäljellä. Halleluja! Tiedättekös, tämä on ollut mielenkiintoinen vuosi, mutta myös hurjan työläs ja täynnä niin paljon muutoksia, että tuntuu ihan hyvältä saattaa tämä vuosi jo vihdoin pakettiin.

Kuva: Laura Morales
Viimeiset kaksi kuukautta ovat olleet niin kiireiset, että joitain asioita on ollut pakko jättää taka-alalle. Olen siis kohdellut kaltoin tätä blogia, sekä myöskin muita rakkaita harrastuksia kuten luontokuvausta, tai ylipäätään luonnossa liikkumista. Ilman valokuvia ei myöskään ole tätä blogia, joten hiljaista on ollut. Valokuvaus on kuitenkin keikkunut mukana hommissani hyvin ahkeraan, mutta tällä kertaa kuvailut ovat olleet salaisia sekä hyvin urheilullisia...

Joulukuun alussa muutimme uuteen, hieman isompaan kotiin, joten nyt emme enää joudu nukkumaan keskellä olohuonetta (kuvissa vilahtelee kuitenkin oman kodin sijaan siskon koti jossa vietimme joulua). Muuton jälkimainingeissa sain kaamean flunssan, joka on seurannut minua jouluun asti. Siitä onkin sitten seurannut järkyttävä kiire ja kaaos työhommien suhteen, joten nyt kun olo vihdoin alkaa helpottaa kyettyäni lepäämään muutaman päivän, tuntuu muutenkin että elämä pääsee takaisin omille raiteilleen.

Kuva: Laura MoralesUusi koti on vallan ihana, vaikka ikävä punaiseen taloon varmasti seuraa meitä vielä pitkään. Täällä on kuitenkin vallan hyvä olla ja arki on helpompaa kun päiväkoti on pienen kävelymatkan päässä ja Oliverin kavereita on naapurusto pullollaan. Myös oma sosiaalinen elämäni on alkanut pyörimään hyvin suurilta osin täkäläisessä naapurustossa tuon elämän joka osa-alueille levittäytyvän Crossfit-harrastuksen myötä.

Ensi vuodelle on paljon suunnitelmia, niin töiden saralla kuin näiden urheiluhommien parissakin. Kaukomatkailu tulee olemaan aikalailla tauolla koko tulevan vuoden, mutta mielenkiintoisia maisemia varmasti ehdimme näkemään täällä hieman lähempänäkin. Blogia toivon päivittäväni huomattavasti useammin kuin viimeaikoina, jos täällä vielä joku jaksaa käydä lueskelemassa? Jättäkää joku puumerkki niin saan aimo annoksen lisää aihetta kirjoitella taas! Ja kiitos niille jotka oikeasti jaksavat seurailla näistä toistuneista tauoista ja tylsän tavalliseen perhearkeen lipuvasta elämästä huolimatta. Itselläni on silti niin paljon kaikkea aina meneillään, että eiköhän näistä asioista löydy myös inspiraatiota blogijuttuja varten jatkossakin.Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

10 kommenttia

 1. Loppuvuosi on mielestäni aina jotenkin aika kiireistä aikaa! Mikä siinä onkin...Ihanan tunnelmallisia joulu-ja talvikuvia, vitsit olisin niin toivonut että täällä olisi ollut valkoinen joulu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä! Nyt sitä lunta sitten tuli... no, parempi myöhään kuin ei ollenkaan!
   Ja niin se vaan on, mä luulen että sekin kyllä vaikuttaa että päivät tuntuu niin paljon lyhyemmiltä kun on pimeää ettei vaan kykene saamaan yhden päivän aikana niin paljon aikaiseksi kuin pitäisi...

   Poista
 2. Hyvää tulevaa vuotta. Ihana Oliver-tonttu,ja muutenkin ihanat kuvat.Ja onnea uuteen kotiin:)

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla susta taas! Mulla vähän sama homma että blogi ihan heitteillä :/ Mutta No stress, ehtiihän tässä :) Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ehtiihän sitä... kyllä se tästä taas alkaa luistamaan kun valon määrä lisääntyy.. toivottavasti :D!

   Poista
 4. Hep! Myös bloginheitteillejättäjä ilmoittautuu... Mutta mukana ollaan edelleen! Sekä lukemassa että kirjoittamassa.

  Paljon onnea uuteen kotiin! On varmasti helpompaa, kun Oliverillakin on lyhyt matka hoitoon ja teillä ystäviä lähellä. Tuleva vuosikin kuulostaa salaperäisen mielenkiintoiselta. Ihanaa alkavaa vuotta koko poppoolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin teille Menninkäinen!! ;) Sä oot kyllä hieman aktiivisempi ehtinyt olla kuin minä :P ...

   Poista
 5. Onnea uuteen kotiin, toivottavasti teillä oli ihana joulu ja on mukava loppuvuosi. Jospa nähtäisiin ens vuonna myös useammin kuin tänä vuonna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annika ja joo, aika surkeeksi jäi kyllä viime vuoden treffisaldo :D. Ehdottomasti täytyy vähän petrata tänä vuonna ;).

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig