Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Kiireisen arjen kauneutta

Rakastan sitä hetkeä kun avaamme aamulla ulko-oven ja Oliver toteaa että onpas ihana tuoksu. Vastaan aina että niin on, täällä tuoksuu raikas ilma, raikas luonto. 

Rakastan myös sitä hetkeä, kun kävelen siltaa pitkin iltamyöhällä kotiin ja kuu loistaa taivaalla, lehdet lentelee tuulessa ja katuvalot näyttävät tietä pienellä metsäpolulla. 

Rakastan myös niin monia hetkiä siltä väliltä. Tiistaisia uimaretkiä kahdestaan Oliverin kanssa. Halauksia päiväkodin portilla. Carloksen puheluita päivällä ja kysymyksiä että kirjoitetaanko "kohdella" vai "kohteella". Verstaskavereiden karkkipusseja paperikasojen alla, pöhköjä turvalippiksiä. Sitä hetkeä kun sammutan radion, valot ja painan oven lukkoon. Crossfit-salin ihmisiä ja sitä tunnetta kun yrittää punnertaa niin tosissaan että vahingossa karjaisee. Sitä urheilun tuomaa hyvää oloa. 

Sekä sitä hetkeä, kun tajuaa, että on ihan ok pyöräillä merenrantaan ottamaan valokuvia vaikka on arkipäivä ja paljon hommia tekemättä. 

Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

6 kommenttia

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig