Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Kiireisen arjen kauneutta

Rakastan sitä hetkeä kun avaamme aamulla ulko-oven ja Oliver toteaa että onpas ihana tuoksu. Vastaan aina että niin on, täällä tuoksuu raikas ilma, raikas luonto. 

Rakastan myös sitä hetkeä, kun kävelen siltaa pitkin iltamyöhällä kotiin ja kuu loistaa taivaalla, lehdet lentelee tuulessa ja katuvalot näyttävät tietä pienellä metsäpolulla. 

Rakastan myös niin monia hetkiä siltä väliltä. Tiistaisia uimaretkiä kahdestaan Oliverin kanssa. Halauksia päiväkodin portilla. Carloksen puheluita päivällä ja kysymyksiä että kirjoitetaanko "kohdella" vai "kohteella". Verstaskavereiden karkkipusseja paperikasojen alla, pöhköjä turvalippiksiä. Sitä hetkeä kun sammutan radion, valot ja painan oven lukkoon. Crossfit-salin ihmisiä ja sitä tunnetta kun yrittää punnertaa niin tosissaan että vahingossa karjaisee. Sitä urheilun tuomaa hyvää oloa. 

Sekä sitä hetkeä, kun tajuaa, että on ihan ok pyöräillä merenrantaan ottamaan valokuvia vaikka on arkipäivä ja paljon hommia tekemättä. 

Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

7 kommenttia

  1. Arjen pienet asiat on just niitä parhaita <3

    VastaaPoista
  2. BETTERMENT FUNDING {bettermentfunding@gmail.com}
    Hi everyone, i am Alexis Ohanian am so glade coming back to this great forum to testify about the help i received from Chester Brian. I was in desperate need of a loan in other to be free from debt and financial bondage that was place on me by my ex husband. It was really bad that i have to seek for help from Friends,family and even my bank but on one could assist me because my credit score was really bad. So i was browsing with my computer and saw some testimonies from people Chester Brian assisted with a loan, then i decided to contact him on his email {bettermentfunding@gmail.com}, then i received a mail from them and i did all that was asked from me. To my greatest surprise they transferred to my account the loan i requested and now i am so happy clearing my debt and have also started a business with the remaining amount to take care of myself and family. If you need a loan do contact the best loan lender of all time Chester Brian on his email: {bettermentfunding@gmail.com}

    VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig