Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Uusi ihana blogi (ja uusi pieni toimisto)!

Kyllä, olen laiminlyönyt blogia. Olen kerännyt niin ison möykyn aiheita luonnoksiin, etten ole loppujen lopuksi kyennyt kirjoittamaan yhtäkään. Vähän samanlainen fiilis on ollut töiden suhteen. Niin monta asiaa on keskeneräisenä, että lopulta on tehnyt mieli vain kaatua vaakatasoon sängylle ja jäädä siihen ihmettelemään päivien kulua. Noh, näitä päiviä (tai viikkoja) aina tulee. Välillä on hyvä hieman ladata akkuja ja selvitellä asioita pääkopan sisällä, ennen kuin saa taas asiat rullaamaan. En minä kuitenkaan ole päiviäni löhöillen viettänyt, en toki, vaan onhan tässä töitäkin tullut tehtyä ja uusia suunnitelmia kehiteltyä. Ensi kuun alusta siirryn täyspäiväisesti omalle työhuoneelle verstaan läheisyyteen, jotta saisin käytettyä työaikani optimaalisemmin. Verstaan ja toimiston läheisyys tulee myös olemaan entistä tärkeämpää sitä myötä mitä puuseppäystäväni Anu ja minä saamme yhteisiä suunnitelmiamme eteenpäin. Jotkut ehkä ehtivätkin jo näkemään mistä on kyse, sillä Facebookissa ehdimme jo Anun kanssa asiaa kuuluttelemaan. 
Käykääpä siis kurkkaamassa meidän yhteistä blogia osoitteessa www.ihanaverstas.com ja tykkäämässä Facebook-sivustamme! Sieltä löytyy enemmän tarinaa tästä osasta elämääni. Näin myös sisustus- ja puuseppäjutut saavat vihdoinkin oman kanavan, jossa voin surutta kirjoitella näistä aiheista, jotka eivät koskaan ole kunnolla istuneet tänne Friolandiaan. Sen sijaan täällä hihkuttelen niin paljon mieluummin luontoretkistäni, reissuista ja jumppailuistani. Näistä jumppa-jutuista minulla onkin tarinaa jos toista kerrottavana, sillä CrossFitin lisäksi olen ehtinyt tässä alkaneen syksyn aikana käymään tutustumassa muutamaan todella hurjaan lajiin! 

Niistä kuitenkin myöhemmin, mutta nyt siis -> www.ihanaverstas.com!¨
En las últimas semanas he acumulado un bollo tan grande de cosas en mi mente de todo lo que quiero escribir por aquí que al final no he podido escribir nada. Ahora por fin las cosas empiezan a aclararse un poco, los nuevos planes comienzan a ser realidad y yo empiezo a distinguir mejor el tiempo libre del tiempo de trabajo. Desde que comience octubre, tendré mi propia oficina al lado del taller de madera. Los planes que tengo con mi colega, Anu, también se están realizando poco a poco. Ya lanzamos nuestro blog, www.ihanaverstas.com, donde estaremos compartiendo nuestras experiencias mientras diseñamos nuestra propia línea de muebles. Qué emocionante! 

Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

6 kommenttia

  1. Ihana oli uusi(kin) blogi ja kadehdittavan kivalta kuulostaa yrityksennekin. Paljon intoa ja tsemppiä sille!

    VastaaPoista
  2. Onnea uudelle ihanalle yritykselle! (kävin jo tykkäilemässä!) :)

    VastaaPoista
  3. Kävin tykkäämässä.Onnea ihanalle uudelle yritykselle :)

    VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig