Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

perjantai 26. elokuuta 2016

Retkelle Suomen luonnon päivänä: Meiko, Kirkkonummi

Montakohan kertaa olen jo hehkuttanut Meikoa? No, ei sillä väliä, sillä Meikon luonnonsuojelualueet ovat minun ehdoton suosikkini kun haluan pois kaupungin hälinästä. Keskellä Kirkkonummea sijaitseva Meiko on sekoitus järvimaisemaa, kallioseinämää, erämaata, puroa, lampea, kuusikkoa, koivikkoa, marjamaita, laaksoja. Eikä siellä ole paljon ketään! No, onhan siellä retkeilijöitä, mutta Meikon metsissä on todella helppo nauttia hiljaisuudesta ja rauhasta. Seesteinen on se ensimmäinen sana joka minulla aina tulee mieleen. Elämä tuntuu niin mahtavalta aina kun olen käynyt Meikolla. 

Huomenna vietetään Suomen luonnon päivää. Arvatkaa mistä minä aion sen aloittaa? 


Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

2 kommenttia

  1. Mua ärsyttää kun mun piti niin ehtiä näyttää Alanille tän kesäloman aikana Meiko ja Porkkalanniemi mutta eihän me taas ehditty... Uus yritys taas ensi kesänä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heheh, no mutta teillä oli muita tärkeitä juttuja tänä kesänä!! Aika varmasti kului ihan siivillä! Ens kesänä uusi yritys ;)! Mä tuun sitten mielelläni mukaan :P.

      Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig