Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

keskiviikko 3. elokuuta 2016

Kulkuritarinoita - Terrassa, Espanja

Kun kotimatkan aika koittaa pitkän reissun jälkeen, on ainakin minulla mehut yleensä sen verran lopussa, ettei enää kauheasti kiinnosta nähdä ja kokea mitään uutta. Olisi reissu ollut miten hyvä tahansa, oma koti houkuttelee paljon enemmän kuin mikään muu. Tällä kertaa Dominikaanisesta palaaminen oli kuitenkin aikalailla poikkeus. Meillä ei nimittäin ollut enää omaa kotia jonne palata, joten kotimatkan tekeminen tuntui aika erilaiselta. Se oli todella mielenkiintoinen kokemus, sillä tuntui siltä kuin "koti" olisi ollut yksinkertaisesti se paikka, jossa me sillä hetkellä yhdessä olimme. 

Sen sijaan että olisin tuntenut itseni irralliseksi kaikesta, suorastaan nautin siitä kulkuri-fiiliksestä, joka minulla oli kun kuljimme pitkin Euroopan kaupunkien katuja. Erityisesti mieleeni on jäänyt päivä, jonka vietimme Terrassan keskustassa.Olimme olleet Terrassassa jo monta kertaa aikaisemmin, eikä mielipiteeni tuosta kaupungista ollut mikään kovin ylistävä. Olimme pyörineet monessa eri paikassa, sillä siellä asuva kaverimme muuttaa vähintään yhtä usein kuin me, ja olimme ehtineet punkata jo kolmessa eri kämpässä kaupungin alueella. Varsinainen Terrassan keskusta oli kuitenkin jäänyt meiltä näkemättä, koska alle tunnin matka Barcelonaan vetää aina puoleensa. Nyt päätimme kuitenkin nousta ylös junasta jo parin pysäkin jälkeen Terrassan Ramblalla, jotta saisimme paremman mielikuvan kaupungista.

Tämä osoittautui varsin hyväksi päätökseksi, sillä Terrassan keskusta oli juuri sellainen kuin olin toivonutkin. Pieniä kauppakujia, söpöjä rakennuksia, leipomoita, leikkipuistoja, paljon ihmisiä ja  paljon elämää. Päivän paras oli se, että löysimme 14 euron matkarattaat kirpputorilta, jotka tekivät loppureissustamme hyvin paljon vaivattomamman! Rullailimme pitkin katuja punaisten Chicco-kärryjemme kanssa, ostimme taas evästä kaupasta ja söimme kauppahallin kulmilla, Oliver punaiseen huiviin kietoutuneena kuin mikäkin pieni viluinen kulkuri. 
(En muuten yhtään ihmettele että tuolla suunnalla ihmisillä tuntuu olevan vielä enemmän ongelmia gluteenin kanssa kuin täällä pohjoisessa, sillä sitä leipää ja pullaa pursuu joka kulmasta ja sen ylensyönti alkoi tuntua jo itsessäkin, vähän niinkuin meillä täällä maitotuotteiden kanssa... )


¨
El centro de Terrassa. No soy muy fan de la ciudad de Terrassa, sin embargo, el centro me lo encontré bastante coqueto! 

Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

6 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Joo, vaikka edelleen kyllä oon sitä mieltä että seudulta löytyy monta monta paljon kivempaa paikkaa kuin Terrassa, mutta kyllä tuo keskikeskustan alue oli kuitenkin kiva :). Eli tästä ainakin opin sen että saattaa vaatia monta vilkaisua ennen kuin kannattaa tehdä johtopäätöksiä jonkun paikan suhteen...

   Poista
 2. Onpa kivan näköistä! Hyviä kuvia jälleen kerran. :)

  VastaaPoista
 3. Piti googlata koska en ollut koskaan kuullut Terassasta;D Vaikuttaa mukavalta kaupungilta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän alunperin Barcelonaan opiskelemaan muuttaneet ystävät ovat kaikki kaikonneet lähikaupunkeihin perheen perustamisen myötä, joten siksi on tullut koluttua näitä pienempiä kaupunkeja Barcelonan lähellä. Sieltä löytyy kyllä tosi sympaattisia alueita, mutta myös ihan yhtä lailla tosi ankeita lähiöitä. Terrassa vaikutti minusta tosiaan enemmänkin ankealta, mutta tosiaan, se on sen verran iso kaupunki (yli 200 000 asukasta) että löytyyhän sieltä mukaviakin paikkoja!

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig