Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

maanantai 22. elokuuta 2016

Kööpenhamina ex tempore

Kesäreissumme viimeiset päivät olivat aika hupaisat. Ennalta varatut stand by-lippumme päättyivät Barcelonaan, joten sieltä kotiin meidän oli käytettävä kaikista halvin mahdollinen reitti. Lentokyttäilyyn kyllästyttyäni vetäisin ostoskoriin reitin Barcelona-Kööpenhamina sekä junaliput välille Kööpenhamina-Malmö-Tukholma. Tukholmasta kotiin seilasimme Siljan bonuspisteillä. Ei siis mikään lyhyt vaihtoehto, mutta mihinkäs meillä kiire oli, eipä mihinkään... Emme olleet vielä koskaan käyneet Kööpenhaminassa, joten nyt oli oiva mahdollisuus käydä vihdoinkin tutustumassa tuohon pohjoismaiseen pääkaupunkiin. Päivä alkoi sateisena, eikä ensikohtaaminen ollut mitään rakkautta ensi silmäyksellä, mutta päivän päätyttyä olimme täysin vakuuttuneet siitä, että Kööpenhamina oli vierailun arvoinen. Paljoa emme tietenkään ehtineet nähdä, mutta aivan riittävästi yhdelle päivälle. Vailla suunnitelmaa ja päämäärää seikkailu sopi juuri sopivasti tilanteeseen. 

Indre By
Nyhavn
Kongens Nytorv / Gothersgade 

Kongens Have / Rosenborg Slot
Kööpenhaminan keskustan kujat, Nyhavn, Kongens Have ja Kööpenhaminan Tivoli, eipä siinä muuta tarvittu. Jalat olivat aika hapoilla päivän päätteeksi. Pieni lisäkieppi Tivolikorttelin ympäri teki jo hieman tiukkaa, mutta sisään oli päästävä. Paikan edusta nimittäin oli teipattu umpeen ja poliiseja hyöri ympäriinsä. Paikalliset kuitenkin näyttivät olevan kuin mitään ihmeellistä ei olisi edes meneillään, joten mekin päätimme olla pahemmin kummastelematta koko tivolin valloittaneita turvamiehiä ja poliiseja. Jälkikäteen luinkin lehdestä että olimme ihastelleet paikkaa samanaikaisesti John Kerryn ja kumppaneiden kanssa. 


TivoliJunamatka Tukholmaan sujui hyvin rauhallisesti, Oliver ehti nukahtaa jo Malmön asemalla ennen junan vaihtoa, kiitos niiden Terrassan kirpparirattaiden. Carlos, joka yleensä simahtaa alle minuutissa, ei kuitenkaan pahemmin kyennyt istumapaikallaan nukkumaan, joten Tukholman päässä sateinen ja harmaa päivä kului hieman liian hitaasti, eikä laivassa tullut tehtyä juuri muuta kuin nukuttua. Kulkisin silti tämän reitin empimättä uudelleenkin! Ainoa kohtaamamme hankaluus oli se, että puoli seitsemältä aamulla Tukholmassa oli aivan toivotonta löytää vessaa, johon pääsisi ilman käteistä rahaa. Eipä siis ihme, että koko juna-aseman ympäristö stinkkasi vahvalle virtsalle. Lopulta Oliver pääsi tarpeilleen juuri ovensa avanneeseen Maxiin, ranskalaiset ostettuamme... 


¨
Un día en Copenhagen, junio 2016.

Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

10 kommenttia

 1. Kauniita ja tunnelmallisia kuvia! Todella hienosti muokattuja :)

  VastaaPoista
 2. Kööpenhaminassa voisi olla kiva piipahtaa. Jo siitäkin syystä, että entinen työkaveri asustelee siellä ja voisi toimia oppaana. Taas kerran niin hienoja kuvia, että ärsyttää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Suosittelen ehdottomasti piipahtamaan! Todella kätevä kulkea kävellen ympäriinsä pällistelemässä :D. Ja hienoa että kuvat ihan ärsyttää, hahaha :¨D!

   Poista
 3. No olipa meillä tosiaankin sama aihe samana päivänä. :D Ihanan tunnelmallisia kuvia! Tulee hauska kontrasti noista puoliksi mustavalkoisista kuvista. Kyllähän päivässäkin ehtii Köpiksessä jo paljon!

  VastaaPoista
 4. Juu :D! Ja kiva kun tykkäsit kuvista! Mulle tuli noista puoliksi mustavalkoisista sellainen olo kuin olisi kaksi aikakerrostumaa samassa kuvassa :P...

  VastaaPoista
 5. Tosi kivati muokattuja kuvia, todellakin! Täytyy varmaan itsekin testata tota joskus. Kiitos ideasta ;) Ja Köpikselle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit! Testaa ja laita sitten blogiin niin mäkin nään! ;)

   Poista
 6. Kauniita kuvia! Kööpenhaminassa en ole vielä päässyt käymään, se on ehdottomasti listalla :) Paljon olette ehtineet kyllä päivässä kiertämään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu! Suosittelen käymään vaikka just ohikulkumatkalla! Ainakin kesällä ihana kaupunki! :)

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig