Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

tiistai 5. heinäkuuta 2016

Huvila Karibialla - elämän parasta luksusta

Näin keskellä kaunista Suomen kesää minulle iskee helposti mökkikateus. Tai no, ei nyt voi puhua varsinaisesti kateudesta, sillä tarkoitan paremminkin sellaista hetkeä, jolloin mietitään minne sitä menisi viettämään viikonloppua kun helle ja auringonpaiste sattuvat iskemään oikeaan aikaan. Vaikka lähestulkoon kaikilla suomalaisilla olisikin mökki, niin itseltäni, suvustani tai kaveripiiristäni ei satu löytymään sellaista, jonne voisin helposti lähteä saunomaan, uimaan, grillailemaan ja aikaa kuluttamaan. Tänä kesänä saimme kuitenkin nauttia useaan otteeseen sellaisesta sukulaismökistä, että saan kyllä syödä mökkihaikailuni vähäksi aikaa!

Tuon Carloksen tädin mökin olenkin täällä jo maininnut useaan otteeseen ja joitain kuviakin ehdin jo laittamaan, mutta koska tuo paikka, eli kuuden makuuhuoneen huvila Playa Nueva Romanalla, San Pedro de Macoríksessa oli niin hulppea helmi, en voi olla hehkuttamatta vielä vähän lisää tuota paikkaa! Talo ei siis ole ollut olemassa vielä kovinkaan pitkään ja hommia riittää vielä (etenkin puusepälle, eli hieman harmittaa kun en voi asiassa täältä käsin auttaa), mutta sen verran valmista huvilalla jo oli, että pääsimme viettämään parhaita lomahetkiä siellä niin perheen ja suvun kesken, kolmisten, kuin kaveriporukallakin. Huvilan ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee yleiset tilat tv-huoneineen ja toisessa kerroksessa  makuuhuoneet. Ruokahuone, tv-huone ja makuuhuone olivat jo osittain kalustettu, mutta suurin olohuone alakerrassa ammotti vielä tyhjyyttään. Se ei kuitenkaan haitannut menoa, vaan toisin päin, sillä tyhjässä olohuoneessa oli huvittavaa niin tanssia kuin pyöräilläkin! Suurimmalla kulutuksella olivat kuitenkin uima-allas, sekä lämmitettävä poreallas. Voisi kuvitella, että noissa lämpötiloissa ei pahemmin lämmityksiä kaivannut, mutta niin vaan oli kaikista parasta pulahtaa yön pimeydessä kuumaan porealtaaseen! Jopa Oliver jaksoi valvoa parina iltana niin pitkään, että pääsi kokemaan varsinaisia yöpulikointielämyksiä.


Uima-allasalueen toisella puolella sijaitsee vielä erikseen pukuhuone- ja suihkuosasto, miehille oma ja naisille oma, sillä paikalliseen tapaan välillä vieraita on sen verran runsaasti, että moisille tulee tarvetta. Laskeskelinkin eräänä päivänä ja naureskelin Snapchatin puolella, että tuolta paikasta löytyi yhteensä yhdeksän vessaa! Jokaisessa makuuhuoneessa kun oli tietenkin myös oma kylpyhuone.

Aamupalaa syötiin aina keittiön viereisellä terassilla, naapurirakennuksen kukon ja riikinkukkojen (!) pitäessä aamukonserttiaan.


Ulkokeittiö oli vielä hieman vaiheessa, sillä puusepänfirman kanssa oli kova kädenvääntö meneillään kun tilattu baaritiski ei vain ottanut valmistuakseen. Grilli oli kuitenkin hommattu ja ruokailut suoritettiin muutenkin suurimmaksi osaksi ulkosalla.


Paikka näyttää mielestäni upealta näinkin, mutta odotan innolla miltä tämä näkymä näyttää sitten kun seuraavan kerran pääsemme käymään, sillä tälle uima-altaan puoleiselle julkisivulle on tulossa jonkinlainen seinää peittävä muratti tuomaan lisää vihreyttä ilmeeseen. Aika uskomatonta kyllä, että täti oli ehtinyt jo tässä vaiheessa saamaan pihapiirin kasvit näinkin hienoon kuntoon. Kova homma tällaisen paikan ylläpitämisessä kyllä on, eikä ihmekään, että perhe miettiikin joskos paikan laittaisi aina välillä viikkovuokralle. Toistaiseksi onneksi yksi sukulaissetä on ollut halukas toimimaan paikan talonmiehenä, pitäen huolta kasteluista, nurmikonleikkuusta, uima-altaan huoltamisesta ja muista käytännön jutuista... mutta aivan mahtavaa ja ainutlaatuista kun ovat uskaltaneet pistää risaiseksi tällaisen paikan rakentamisen kanssa ja mekin pääsemme huvilaelämästä nauttimaan kyseisellä luksusalueella...


¨
La Villa. No sé si tenga las palabras correctas para describirla. Simplemente hermosa y perfecta para disfrutar la vida junto con todos seres queridos. Que suerte es tener en la familia a estas personas tan dedicadas y soñadoras, que se esfuerzan por hacer realidad cosas tan maravillosas! Lo pasamos tan bien en ese ambiente relajante, que no quería irme de allá jamás! 

Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

9 kommenttia

 1. Aikamoinen huvila! Tuolla voisi helposti viettää mukavan lokoisia lomapäiviä. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus! Onpas mahtava huvila ja upeita kuvia, joiden kautta välittyy täysi Karibia-fiilis. Nuo maisemat, lämmin merituuli, tuulessa humisevat palmupuut ja grilli-illat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tykkäsit! Uuh... humisevat palmupuut <3 juuri näin!

   Poista
 3. Oih! Kyllä kelpais tuollainen "kesämökki"! Luulen, että säätkin suosii tuolla useammin. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niinhän ne taitaa, vaikka juuri touko-kesäkuussa, eli meidän reissun aikoihin, sataa aikas paljon...

   Poista
  2. mutta paistaa silti melkein joka päivä myös ;D

   Poista
 4. Ei huono laisinkaan! ;)
  Ihanan autuas ilme Oliverilla tuossa uima-allaskuvassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, joo, tuon kuvan ilme kertoo kyllä kaiken :D

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig