Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

torstai 23. kesäkuuta 2016

Vahvojen tunteiden Santo Domingo

Kuusi viikkoa on samalla hyvin pitkä sekä hyvin lyhyt aika. Se oli juuri sopiva aika viettää tuossa vahvoja tunteita herättävässä kaupungissa. Nyt muistan miksen voisi siellä enää koskaan asua, mutta nyt myös muistan paremmin sen osan minua, joka on ikuisesti santodomingolainen. 

Matkan aikana vasta huomasin, kuinka kauas olen kasvanut tuosta silloisesta minästäni. Siellä huomasin kuinka suomalainen olenkaan. Vielä neljä vuotta sitten olin kiinni tuossa kaupungissa, jonka olin neljä vuotta aiemmin jättänyt. Nyt en enää löytänyt sieltä kuin rippeet siitä elämästä jonka joskus tunsin omakseni. Nyt se on tuttu paikka, muttei minun paikkani. Nyt se on vain se kaupunki, jossa asuu iso kourallinen rakkaita ihmisiä.

Se on silti aina myös se paikka, jossa minusta kasvoi (ainakin puoliksi) aikuinen... siksi se on aina minun paikkani, vaikka se olisikin yhtä kaukainen kuin toinen elämä. ¨
Santo Domingo - la ciudad de los contrastes, la ciudad de emociones... la ciudad donde crecí a ser yo.

Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

4 kommenttia

  1. Samanlaiset fiilikset muuttamisesta takaisin ja silti oon ihan kuutamolla jotenkin. Meidän pitää nähdä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ehdottomasti! Heti ens viikolla sopii mulle, viesteillään! :)

      Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig