Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

perjantai 10. kesäkuuta 2016

The synttärit

Oliver täytti 3 vuotta. Huh, olipa niitä synttäreitä odotettukin! Juhlimme täkäläisissä mittasuhteissa pienellä porukalla, vain lähimmät sukulaiset oli kutsuttu koolle. Juhlapaikkana toimi tätilän piha, vihreillä ilmapalloilla höystettynä. Oliverilla on meneillään vihreä kausi,  joten aivan kaiken pitäisi olla vihreää, kengistä kalsareihin ja haarukasta ja lautaseen. Lelusuosikkien virkaa toimittavat dinosaurukset, joten eipä tarvinnut vieraidenkaan paljon miettiä millä synttärisankaria ilahduttaa. 


Yksi tädeistä oli tilannut kasan suolaista tarjottavaa, jotka katosivat pöydältä viidessä minuutissa. Minä puolestani väänsin kakun jos toisenkin itse (täällä useimmiten kakutkin tilataan, sillä leipominen ei ole niinkään perusjuttu näille tyypeille), joita kuskasin helteessä tätilästä toiseen (vain yhdeltä tädiltä löytyi tehosekoitin, kunnon uuni ja muut tarvikkeet) ja vielä yläkerran naapurin jääkaappiin, kun juhlapaikan jääkaappi sanoi sopimuksensa irti. Niin vain juustokakut ja muut kestivät kuumuutta ja dinosauruksilla varustettu synttärikakkukin selvisi iltamyöhään asti, täällä kun lauletaan ja tarjotaan kakkua vasta juhlien päätteeksi. 

¨
Felicidades mi tesoro tresañero! Mi dinosaurio verde bello, te amo con todo mi corazón!

Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

4 kommenttia

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig