Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

tiistai 28. kesäkuuta 2016

Bonusta matkaostoksista

(Sisältää Affiliate-linkin)

Kun lähden matkaan, on lähestulkoon aina hyvin aikainen aamu. Miksi? No koska halvat lennot. Ennen reissuun lähtöä saatan kärkkyä lentoja ja hotellitarjouksia päivä- tai kuukausitolkulla löytääkseni juuri sen parhaimman vaihtoehdon, koska pienelläkin summalla on meidän budjetissamme väliä. Tuttua varmasti myös monelle muulle.


Tämä viimeisin Dominikaanisesta paluumme tapahtui myös hieman vaihtoehtoista reittiä, sillä tuli huomattavasti halvemmaksi kiertää Kööpenhaminan, Malmön ja Tukholman kautta Helsinkiin kuin lentää Barcelonasta suoraan kotiin. Santo Domingosta Barcelonaan astihan lensimme taas kerran American Airlinesin stand by-lipuilla, jotka saimme Carloksen veljen kautta. Koko paluureitistämme olemme siis maksaneet yhteensä alle 200 euroa meiltä kolmelta. Ehkä suorat lennot Barcelonasta kotiin olisivat myös löytyneet tuohon hintaan, jos olisimme voineet ostaa ne aikaisemmin, mutta koko paluumatka oli silti todella kiva sekä kivuton. Käytimme hyväksemme halvan aamulennon Kööpenhaminaan, Suomen junahintoihin verrattuna tajuttoman halvat yöjunamatkat Köpiksestä Tukholmaan, sekä bonuspistematkan laivalla Tukholmasta kotiin. Kuulun edelleen samaan "bonusperheeseen" vanhempieni kanssa, joten bonuksia on helppo kerryttää (ja käyttää). Seuraavaa matkaa suunnitellessa ajattelin siirtyä vielä paremmalle bonuskikkailun tasolle, nimittäin nyt vasta olen tajunnut, että bonusrahan kerryttäminen onnistuu todella helposti Bonuswayn (entinen Ostohyvitys) kautta. Kun rekisteröityy käyttäjäksi (ei maksa mitään eikä sido mihinkään) ja klikkailee sen jälkeen matkantarjoajien nettisivun auki Bonuswayn kautta, kerryttää kaikki ostokset bonusta omalle tilille. 


Bonuswayn listoilta löytyy 101 matkailupalveluja tarjoavaa kauppaa, kuten Hotels.com, Booking.com, Ebookers.fi, Eckerö Line, SAS, Apollomatkat ja Supersaver.fi. Itse olen tehnyt hotellivaraukset tähän asti Booking.comin kautta ja saanut hyviä tarjouksia, mutta en yhtään pistä pahakseni, jos vielä siihen päälle saan jokaisesta ostostani 4% bonusta. Hotels.comilla bonusprosentti näyttää olevan vielä parempi, eli 5% (suurin matkailupalvelun bonusprosentti näyttäisi olevan Sunny Rentalsin 25%).


Kannattaa siis käydä tutustumassa palveluun, sillä matkaostosten lisäksi Bonuswayn kauttahan voi tehdä kaikki muutkin nettiostokset... Tulisi kyllä vaateostokset ja sisustusjutut itsellenikin tarpeeseen, mutta penninviilaus ja ostokitsastelu jatkuu minun osaltani luultavasti ikuisesti. Ajoittaiset reissut sen sijaan näyttävät kuuluvan meidän perustarpeisiin niin syvästi, että sen vuoksi tämä homma herätti minussa kiinnostusta ja ansaitsi oman postauksensa. Lisäksi Bonusway tarjoaa nyt blogin lukijoille 10 euron aloitusbonuksen ensimmäisestä ostoksesta, kun liityt palveluun tämän linkin kautta

Niin ja kertokaa ehdottomasti kokemuksia omista bonusshoppailuista ja matkanostokikkailuista! Kaikki vinkit otetaan vastaan. Seuraava reissu olisi nimittäin tiedossa, kun kaverilta saapui hääkutsu Cannesiin (iih)!


¨
Buscando la forma más barata para viajar encontré a Bonusway. Para comprar viajes (y lo que sea) y recibir bonus por cada compra... Y las fotos, ya adivinaste?  Son de Playa Nueva Romana.

Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

2 kommenttia

  1. Carlos parece que esta vendiendo algo y la clientela esta lejos a la vista...........:P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jajajaj... buenohhh... por lo menos no se le ve la cara.. aunque ya tu lo delataste :D

      Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig