Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Viiden tähden rantaviiva

Vaikka olenkin useampaan otteeseen kirjoittanut hieman kriittiseen sävyyn rantaresorteista ja niitä ympäröivästä massaturismista, myönnän, että joka ikinen kerta kun olen kyseisissä all inclusive-paikoissa vieraillut, olen nauttinut olostani täysin. Tällä matkallamme tuskin tulemme yhdessäkään viiden tähden (tai neljän tai yhdenkään tähden) hotellissa yöpymään, mutta koska tuo tädin rantahuvila sattuu sijaitsemaan Playa Nueva Romana-kompleksin alueella, on viiden tähden rantaelämä siinä aivan neniemme edessä. 


Playa Nueva Romana on sen verran uusi projekti, että kaikki on vielä aikalailla vaiheessa. Venesatamaa (tai siis paremminkin "jahtisatamaa") ei ole vielä olemassakaan, golf-kentän istutukset ovat keskeneräisiä ja suurin osa tonteista rehottaa villinä metsänä. Alueelta löytyy kuitenkin jo nyt oma pieni sairaala, rantaklubi sekä kaksi isoa hotellia; Luxury Bahia Principe Bouganville ja Grand Bahia Principe La Romana. Rantaviivaa kävellessä on mahdotonta olla seuraamatta viiden tähden hotellielämää ja samalla miettiä, kuinka rentouttavaa tuollainen all inclusive-meininki erityisesti pikkulapsen kanssa voisi olla. Ei tarvitsisi miettiä ruokia eikä siivoamista tai pahemmin edes tekemisiä. Myönnän, että kelpaisi tällä haavaa myös minulle. 


Älkää kuitenkaan käsittäkö väärin - jo itsessään tädin rantahuvila ötököineen päivineen on ihan tarpeeksi ihanaa luksusta elämään. Se, että pääsemme tuosta noin vaan kävelemään "viiden tähden rantaviivaa" Karibianmeren rannalla, on enemmän kuin mahtavaa. Playa Nueva Romanan ranta on ihana, mutta silti minun on pakko tehdä huomio, ettei se kuitenkaan pääse rantaviivojen kärkipäähän. Suurin miinus ja idyllin rikkoja on lahden toisella reunalla horisontissa siintävä suuri San Pedro de Macoríksen satama. Hotellien edestä lahdenpoukaman parhaimmalta paikalta tuo satama ei pahemmin tainnut kuitenkaan näkyä, vaan ympärillä näytti juurikin tältä. 

¨
Dándonos el lujo de caminar por la "playa de cinco estrellas" frente a los hoteles dentro del complejo Playa Nueva Romana. No lo niego que me gustaría hospedarme en uno de ellos por unos cuantos días, para disfrutar del mismo ambiente con el extra de no tener que pensar en la cocina y otras cosas igual de ordinarias. Con un hijo pequeño, un día o dos sin tener que pensar ni hacer mucho y al mismo tiempo tener entretenimiento de punta, en un lugar así de bonito,  es algo por lo que vale la pena pagar... y lo digo yo, que normalmente me inclino por criticar este tipo de turismo masivo. Pero no me malinterpreten, el hecho de que tenemos la oportunidad de visitar este tipo de lugar, caminar por la playa y disfrutar de la villa de la tía es algo que no tiene precio. Es un lujo sin comparación. 

Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

10 kommenttia

 1. Ihania lomakuvia ja voin hyvin uskoa, että tuolla kelpaa kyllä lomailla vaikkei luksusöveriresortissa majailisikaan :)

  VastaaPoista
 2. Joo, näyttää niin paratiisilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo - vaikka mä vielä ootan että päästäis tän matkan aikana niille oikeille paratiisirannoille.. katsotaan onnistuuko.

   Poista
 3. Niin ihania maisemia taasen... Tiedän, että luksusta on jo se, että saa olla siellä toisessa kotimaassa rakkaiden luona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä - jo tämä pelkkä hengailu kotona ei-niin-paratiisimaisessa Santo Domingossa on kyllä aika ihanaa :).

   Poista
 4. Joo, sama täällä, kelpaisi kyllä minullekin :D Ihanan näköistä,nauttikaa!

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig