Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

perjantai 13. toukokuuta 2016

Täydellinen hetki Nueva Romanan rannalla

Pyöräilin eilen ilta-auringossa rannalle. Löysin hyttysiä, rapuja, simpukoita, palmuja, norsunkorvia ja kaksi rantavartijaa. Olin liian aikaisessa. Pyöräilin takaisin ja hetkeä myöhemmin koitin saada Carloksen mukaani auringonlaskua kuvaamaan. Ei onnistunut. Sen sijaan palasin paikalle juuri viimeisellä kultaisella hetkellä tädin seurassa. Täti jäi juttelemaan vartijan kanssa ja etsimään meressä ajelehtineita puunrunkoja koristeeksi huvilalleen. Minä kävelin rantaa pitkin ja seurasin kun kalastajat käynnistelivät pikku veneidensä moottoreita ja huutelivat jotain toisilleen. Täydellinen hetki. Palattuamme takaisin Carlos kysyi onnistuivatko kuvat. Vastasin etten kerro, mutta näet sitten joskus jos näet. Kun palasin suihkusta, Carloksen äiti kertoi että kuvani näyttivät tyypillisiltä täkäläisiltä maalauksilta. Uteliaisuus oli siis tappanut kissan, kuten täällä sanottaisiin. Carlos oli kaivanut kameran esiin ja äitikin oli liittynyt seuraan kuvia katselemaan. 


¨
Un momento perfecto al atardecer en la Playa Nueva Romana. 


Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

11 kommenttia

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia... Niin rauhallinen tunnelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Menninkäinen. Tuo hetki oli kyllä seesteisyyden huipentuma.

   Poista
 3. Voi vitsit mitä kuvia! Aivan mahtavia! Oon kans mielenkiinnolla seurannut sun Snapchatia. Kuinka kauan muuten aiotte olla siellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos aNNa! Kiva että oot tykännyt seurata snäppejä! :) Välillä niistä pöhköistä pätkistä on aika vaivakin kun ei oo nettiä juuri sillä hetkellä, mutta jos edes yksi mielenkiinnolla seuraa niin se riittää :D! Ollaan vielä noin kuukausi ainakin näillä näkymin... paluulippujahan ei siis oo vielä ostettu :O.

   Poista
 4. Vau mitä värejä! Todella upeita kuvia! :) Nauttikaa!

  VastaaPoista
 5. Niin mahtavia kuvia. Ihan kuin niistä epätodellisista julisteista, joita myytiin kampuksella Skotlannissa joka syksy yliopiston lukuvuoden alkaessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos! Oli kyllä aika epätodellisen ihana hetki tuo.. ;)

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig