Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

lauantai 7. toukokuuta 2016

Kuvaterveiset espanjalaisesta lähiöstä

Ennen kuin siirryn nykyhetkeen Dominikaaniseen tasavaltaan, lähetän vielä yhdet kuvaterveiset Espanjan puolelta Terrassasta. Päätimme ottaa iisisti lentoa (tai siis lentoja) edeltävän päivän ja käydä leikkipuistoissa jotta Oliver saisi liikkua ja leikkiä niin paljon kuin mahdollista, sillä seuraava päivä olisikin sitten vain istumista ja jonottelua lentokentillä. 

Kuten Snapchatin puolella (@evelaluna) jo kerroinkin, on koko Terrassan kaupunki omasta näkökulmastani vähän kuin yhtä suurta lähiötä. Mitään erityisen nättiä en siellä ole vielä nähnyt, taustalla siintävää vuorimaisemaa lukuunottamatta. Tällä kertaa en tosin edes päässyt pahemmin tuota vuorimaisemaa ihailemaan, sillä näkymät olivat lähinnä juurikin niitä kerrostalojen kulmia ja graffittiseiniä. Ystävämme ei myöskään erityisemmin ole Terrassaan kiintynyt, mutta lapsien aloitettua koulunkäyntinsä, ei maisemanvaihdos enää olekaan niin yksinkertaista. Tuttu tilanne, sillä itsekin olemme juuri päätyneet muuttamaan Masalaan, eli Kirkkonummen tylsimpään lähiöön, jottei Oliverin tarvitsisi vaihtaa päiväkotiaan, nyt kun hän vihdoin ja viimein on sinne sopeutunut ja saanut kavereita. 

Sää Terrassassa oli ihanan aurinkoinen, mutta tuuli oli yllättävän kylmä. Välillä oli kylmä ja välillä taas niin kuuma että olisi pärjännyt t-paidassa. Nyt olemmekin sitten siirtyneet jo tuskailemaan Santo Domingon kosteaa kuumuutta ihan urakalla... mutta siitä lisää myöhemmin!  Aurinkoista viikonloppua! 


¨
Terrassa hoodz.

Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig