Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

keskiviikko 25. toukokuuta 2016

Dominikaanisia hetkiä

Viikko on taas hurahtanut ohi täällä kaupungin kuumuudessa, pientä viikonlopun rantapiipahdusta lukuunottamatta. Olemme pyörineet vanhassa kaupungissa, ihmetelleet yhä edelleen autojen määrää ja ruuhkia, pakoilleet helteitä ostoskeskuksien viileydessä, treffanneet kavereita, vanhoja työkavereita ja syöty aivan liikaa jätskiä ja amerikkalaista pikaruokaa (uh). Välillä on aivan mahtavaa, välillä taas meinaa pinna palaa kaikelle täkäläiselle älyttömyydelle. 

Oliver viihtyy mitä mainioimmin serkkutyttöjensä kanssa ja nauttii kaikesta mitä tytöt ikinä keksivätkään tehdä viihdyttääkseen pientä serkkuaan, olisi se sitten metroajelu ympäri kaupungin, pumpattava uima-allas kotitalon parkkipaikalla tai päivittäiset tanssisessiot, joita on tullutkin kuvailtua moneen kertaan Snapchatin puolella... 

Tänään otamme toistamiseen suunnaksi tädin rantahuvilan. Ennen kuin kameran muisti täyttyy taas palmupuista ja rantamaisemista, lähetän tähän väliin kuvituksena pieniä dominikaanisia hetkiä vanhan kaupungin huudeilta. 

¨
Pequeños momentos dominicanos en la zona colonial de Santo Domingo.

Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

6 kommenttia

 1. Ihanan sympaattisia kuvia. Siellä elämän meno näyttää niin rennolta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elina! Hyvä että rentous välittyy läpi, sillä aina se ei sitä täällä Santo Domingon arjessa ole... kiire ja rahahuolet hallitsevat täälläkin, mutta onneksi elämästä osataan nauttia kaiken keskellä! :)

   Poista
 2. Ihanat kaupunkikuvat.Tulee vähän Venezuela mieleen;D

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköistä, nimenomaan rentoa Karibiaa :)

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig