Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

perjantai 20. toukokuuta 2016

At the Beach Club

Ennen matkaan lähtöämme kerroimme Oliverille useaan otteeseen, että Dommarissa (kuten Oliver Dominikaanisen tasavallan tuntee) on paljon hiekkarantaa, merta ja uima-altaita. Niinpä hän odottikin todella paljon pääsevänsä jo pian Dommariin, jotta pääsisi uimaan. Kun vihdoinkin tuo ensimmäinen rantapäivä koitti,  oli aika hupaisaa seurata Oliverin reaktioita rantaelämään.
En tiedä millainen oli alle kolmevuotiaan mielikuva rannasta, mutta todellisuus ei tainnut olla hullumpi, sillä riemua tuolla pienellä höppänällä riitti juoksennellessaan pitkin rantaviivaa, pyllähdellessään rantaveteen, kaivaessa käsiään pehmeään hiekkaan sekä tutkiessaan jokaista simpukkaa ja rapua ja kiveä jotka eteemme sattui. 

Kävelimme Nueva Romanan rannan päästä päähän ja lopulta tulimme takaisin alkupisteeseemme  autolla, treffattuamme tädin ja serkkutytöt toisessa päässä rantaa. Tuolla alkupäässä sijaitsee kompleksin rantaklubi, eli kaikille asukkaille ja vieraille vapaa uima-allasalue ja ravintola. Rantaklubilla tehtiin juuri maalaustöitä, emmekä siis päässeet vielä testaamaan sen tarjontaa, mutta Oliver ja tytöt kävivät kuitenkin lasten altaassa uiskentelemassa. ¨
En el Beach Club de Playa Nueva Romana... El primer día de playa de Oliver. Creo que no hace falta decir que estuvo encantado!


Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

2 kommenttia

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig