Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

torstai 21. huhtikuuta 2016

Väder och vind avgör var turen går

Kun luin viimeviikkoisen Visit Swedenin järkkäämän blogireissumme suunnitelmaa, hyppäsi tuo otsikon lause silmilleni kuin paraskin ohje omaan elämäntilanteeseeni. Sää ja tuuli päättäköön sen mistä reitti kulkee. 

Tässä tapauksessa kyse oli kuitenkin vain tuntureiden tuulista ja reitistämme rinteillä, mutta aika hyvin tuo sopi myös omaan elämääni nyt, kun asiat muuttuvat ja suunta selkiytyy vain odottamalla ja tilannetta seuraamalla.

 (laskuvaatteet Salomonin)

Monta päätöstä on kuitenkin tehty ja tällä hetkellä asiat ovat siinä mallissa, että yksi yrittäjä ja yksi lomautettu pakkaavat omaisuutensa vuokravarastoon, vanhempani muuttavat toisaalle ja haikein mielin luovumme tästä ihanasta, tähänastisista kodeistamme kauneimmasta asua. 

Kertaakaan aiemmin ei mieleni ole ollut näin haikea vuokra-asunnon ja sen ympäristön (sekä vuokraisäntien) suhteen täällä Suomessa, mutta muutos on kuitenkin hyväksi ja ratkaisu on oletettavasti ollut se oikea. Kauas emme "mummusta ja pappasta" varmastikaan päädy, joten yhteinen perhe-elämä varmasti jatkuu ahkeraan, vaikkakin pienellä mutta itse kullekin sopivalla hajuraolla höystettynä.


En hetkeäkään ole katunut päätöstä lähteä työstäni, enkä myöskään kauheasti ole murehtinut C:n yllättävää lomautusta, vaikka se toikin meidät nykyisten päätösten eteen. Samalla työmuutokset ovat luoneet meille tilanteen, josta eteenpäin siirtyminen vie meidät vihdoinkin  niin kauan odotetulle matkalle Santo Domingoon.

Ensi viikolla pakkaamme siis irtaimistomme pieneen koppiin, shortsit matkalaukkuun ja häippäsemme juhannuksen tienoille asti Karibian aurinkoon.


Pienellä jännityksellä seuraan miten Oliver reagoi tähän kaikkeen. Toivon, että muutos ei ole liian suuri, vaan että pikkuinen olisi yhtä onnellinen ja aurinkoinen kuin aina kun saamme viettää pitemmän aikaa kaikki yhdessä. Lentokone, serkkutytöt, rantahiekka ja uima-allas ainakin saavat pikkuisen reissumiehen innostumaan, mutta toivotaan että käytännössäkin kaikki sujuu ilman sen suurempia kommelluksia, standby-lipuistamme ja monia kaupunkeja kiertävästä matkareitistämme huolimatta. 

Eiköhän se uusi kotikin sitten aikanaan tunnu hyvältä paikalta asua, vaikka ikävä nykyistä varmasti tulee itse kullakin.


Ennen tulevaa reissua lupaan kuitenkin kertoa hieman enemmän tuosta viime viikon tehoreissusta, joka oli aivan mahtava breikki kaiken tämän keskellä. Olin niin onnellinen päästessäni ylös lumimaisemiin, katselemaan elämää aivan eri perspektiivistä, seuranani kaksi mahtavaa tyttöä, jotka tämä blogi on tuonut elämääni.

¨
Tantos cambios repentinos, tantas experiencias nuevas por explorar. El viaje bloguístico al norte de Suecia (del cual queda pendiente contarles) marcó el comienzo de una nueva era. Ahora estamos empacando nuestra casa, para irnos de viaje a Dominicana y luego comenzar una nueva rutina en un nuevo ambiente. Casa nueva, trabajo nuevo, ánimo renovado... pero antes de eso, vamos a disfrutar esta oportunidad de volver a ver toda la gente tan querida y al mismo tiempo disfrutar un poco del calor caribeño!

 
 

Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

4 kommenttia

 1. Kiitos Eve ihanasta seurasta ja matkasta. <3 Se oli mullekin juuri kaivattu breikki, jolloin en ajatellut lähes ollenkaan tämänhetkisiä murheita. Matkan jälkeen todellisuus onkin iskenyt tajuntaan taas kahta kauheammin, ja yritän pitää pakan kasassa parhaani mukaan. Toivotan teille ihanaa irtiottoa Dommareihin, ja sitä että paluu Suomeen tuo teille mukanaan entistä paremmat tuulet ja asuinpaikan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kea <3. Hyvä että matka toimi sullekin hyvänä breikkinä kaiken keskellä. Tsemppiä ja voimia.

   Poista
 2. Terveisiä yhdestä limbosta toiseen! Samoja ahdistavan väliaikaisuuden ja jännittävän seikkailun elementtejä täälläkin. Nähdään sitten kesällä, kun tuutte Dommarista! Kuten jo tiesitkin, me kykitään tää kesä väliaikaismajoituksessa Helsingissä, suurin osa kamoista varmaan edelleen siellä varastokopissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuh! Terveiset takaisin. Nähdään siis kesällä ja saat sitten kertoa pitemmän kaavan mukaan kaikista menneistä ja tulevista kiemuroista! :)

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig