Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Tukholma pääsiäisenä

Jokavuotinen laivareissu Tukholmaan on nyt suoritettu. Silja Symphony oli äärettömän ystävällinen sekä ääriään myöten täynnä. Joku muukin oli siis tullut lopputulokseen, että laivareissu on yksi helpoimmista keinoista viihdyttää lapsia pääsiäisenä ja ottaa samalla pieni breikki arkeen... 

Humalaisia kohtasin pyöreät nolla, eikä tällä kertaa muutenkaan ollut valittamista yhtään mistään. Tai no, ehkä siitä että täyteenammutussa buffet-ruokasalissa ei oikein onnistu nauttimaan ruokailusta koko rahan arvosta, varsinkaan kun oma pöytä on tuplabuukattu, jengi ravaa ympäriinsä ja melutaso vastaa santodomingolaista alakoulua välitunnilla. No, ruoka oli kuitenkin hyvää eikä siellä buffetissa tietenkään ole pakko syödä, monta muutakin vaihtoehtoa kun on tarjolla.

Parasta antia laivalla olivat uusittu kylpyläosasto, jonka lämpimässä vedessä oli aivan mahtava kellua samalla kun ilta-aurinko kultasi ympäröivää merimaisemaa sekä myöskin uusitun lasten leikkipaikan jäätelökiska. Mitä herkkua olikaan istuskella jätskiannosta mussuttamassa samalla kun Oliver ilakoi pallomeressä. 

Itselleni paras juttu Tukholman risteilyissä on tietenkin itse Tukholma. Omasta puolikuntoisesta olostani johtuen en kuitenkaan jaksanut panostaa visiittiin sen kummemmin ja lopulta vain haahuilimme ympäriinsä Södermalmilla, vanhassa kaupungissa sekä keskustassa, päätyen Kulttuuritalon sohvalle vetämään päikkäreitä, sekä Oliver että minä... Carlos joutui kerran jos toisenkin nykimään minua hereille, sillä mahdoin näyttää viehättävältä nuokkuessani suu auki, lapsi sylissäni sohvan kulmassa. 

Ruotsalaisten palvelualttius ja ystävällisyys jaksoivat edelleenkin viehättää siinä määrin, että vähänkö on mahtavaa kun parin viikon päästä pääsee lahden toiselle puolelle uudestaan! En malta odottaa, jännä reissu tiedossa!

Sinisen laivan kyydistä olikin hyvä sitten kuvailla punaista Viikkaria...  
Tukholmassa ei olisi voinut olla parempi pääsiäissää! Vanhaa kaupunkia Södermalmilta kuvattuna:


Katariinan  kirkon kulmilla Södermalmilla:Slussenilta Södermalmin suuntaan:


Gamla stanin jännin kuja Oliverin mielestä:


Riksbronilta Gustav Adolfs torin suuntaan:


 Siinä olikin kaikki kuvat jotka jaksoin näpsiä. 

Päikkäreiden jälkeen suuntasimmekin jo takaisin laivaan, kiertäen vielä ylimääräisen mutkan väärälle radalle haarautuvan metrovaunun kyydissä. Onneksi hälytyskellot soivat päässä jo Stadion-pysäkin kohdalla, eikä tarvinnut palata kuin yksi pysäkki taaksepäin. Toisena iltana minä nukahdin hyttiin ensimmäisenä, heti ipanadiskosta selvittyämme. Oliver ehti ottaa osumaa kalloonsa diskoillessaan, mutta mitä pienistä kun Sata salamaa iski tulta ja Carloskin jorasi muiden isien joukossa.

¨
Un pequeño break de semana santa en el barco Silja Symphony a Estocolmo.
 
Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

4 kommenttia

 1. Hienoja kuvia! :)

  /Tiia

  VastaaPoista
 2. Miten Oliver on yhtäkkiä kasvanut noin isoksi!? Tossa ekassa kuvassa siinä on myös jotenkin tosi paljon Carloksen näköä, ainakin mun silmään enemmän kuin ennen. Täytyy yrittää nähdä tulevana kesänä, niin en ihan putoa kehityksen kärryiltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toivottavasti nähdään!!! Sitten O onkin jo kolmevuotias :O

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig