Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Arkiaamun haaveiden toteuttamista: kuvausretkellä sumuisessa metsässä

Eilen aamulla koin hetkeni tulleen. Mahtava sumu oli taas kerran vallannut Kirkkonummen maisemat, eikä se ollut ehtinyt hälvetä vielä päiväkodilta palattuanikaan. Totesin, että nyt jos koskaan minun olisi aika lähteä toteuttamaan sitä asiaa, josta olen jo niin kauan haaveillut: ottaa kamera kainalooni ja lähteä arkiaamuna metsään kuvailemaan luontoa. 

Varmasti kaikille on jo tullut selväksi, että metsät ja niiden kuvaaminen ovat asioita joista eniten nautin. Valokuvaus on toki mukavaa missä vain, mutta nautinnollisinta se on kuitenkin metsässä. Siellä ketään ei kiinnosta kuinka kauan säädän ja rajaan. Ei ole painetta siitä onko tukka suorassa tai hymy kohdillaan. Metsä poseeraa juuri niin kauan kuin haluan. Kukaan ei odota kadun toisella puolen, juna ei lähde eikä vastaantulija vedä hernettä nenään. 

Ehkä siellä kuitenkin vähän pelottaa. Mitä jos vastaan tuleekin karhu? Ehkä se saattaisikin vetäistä jotain sieraimeensa? 

Pieni jännitys on kuitenkin kutkuttavaa. Se auttaa arvostamaan ympäristöä jossa liikkuu. Metsä on vahva ja voimakas, salaperäinen ja mystinen. Se ei pistä pahakseen, jos kuvista ei tullutkaan tarpeeksi hyviä. Se antaa kuvata aina uudestaan. 

Valokuvaamisessa suosikkihetkiäni ovat aamu, auringonsäteet ja sumu. Eilen ei auringonsäteitä näkynyt, mutta harmaa maisema oli kerrankin kohdillaan. Linnut lauloivat kuin satuelokuvissa ja ilma oli happea täynnä. 

Luontokuvaaminen ei silti taida olla se realistisin yritysideani tällä hetkellä, eikä kuvaushetket metsässä voi olla jokapäiväistä puuhaa... mutta parasta on se, ettei minun tarvitse sitäkään poissulkea. Yritysneuvonta vei asioita toivomallani tavalla eteenpäin ja nyt onkin edessä taulukoita ja numeroita. Viikon päästä tiedän taas hieman enemmän.

¨
 Ayer comencé mi día "laboral" de la mejor forma posible: caminando solita en el bosque con mi cámara. 
 

Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

11 kommenttia

 1. Printtaa näitä kuvia vanerille: http://plywoodprint.com/fi/ ja myyntiin vaan! Minä voisin by the way ainakin yhden tuollaisen metsäkuvan haluta vanerilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei hyvä idea Anu! ;) On tullut joo ajateltua noita vanerikuvia mutta metsäkuvathan niihin istuu täydellisesti! :)

   Poista
  2. Mä mietin ihan samaa edellisten metsäkuvien kanssa. Näytin niitä Nicolle ja sanoin, että tällaisen mä voisin ilomielin laittaa meidän seinälle! :)

   Poista
 2. Eveliina, huimia kuvia taas kerran. Sumuista metsää levollisempaa paikka on vaikea löytää.

  VastaaPoista
 3. Ihana tunnelma näissä kuvissa! Sumuisen metsän tuoksu aamulla on kyllä aivan omaa luokkaansa, heti rupesin kaipaamaan luonnon ääreen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa että tunnelma välittyy läpi! Vaikka olenkin ehdoton aurinkofani, on tuollainen sumuinen harmaa metsä myös aivan omaa luokkaansa kyllä! :)

   Poista
 4. Minä en ollut tuollaisesta vaneripainatuksesta kuullutkaan, mutta mullekin tuli heti mieleen sisustustaulut / -tapetit / -verhot jne. Tosi maagisia kuvia!

  VastaaPoista
 5. Ihania sumukuvia! Minullekin parasta kuvausaikaa on aamu...sumu antaa upeista erikoistehosteita ja vastavaloon saa parhaimmillaan upeita kuvia. Löysin blogisi juuri tuolta Menninkäisen blogin kautta ja ihastuin. Kuvauksellista kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Matkatar! Samaa sinulle, minä olenkin käynyt sinun blogiasi lueskelemassa ;). Tänään oli taas mahtava sumuaamu ja blogi sai taas uuden usvaisen postauksen.

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig