Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

perjantai 12. helmikuuta 2016

Jokainen päivä on rakkauspäivä

Taas se ystävänpäivä tekee tuloaan. Onko suunnitelmia? Minä päätin tänä vuonna olla mahdollisimman siirappinen ja kaivaa kuva-arkistoistani meidän yhteispotretteja vuodesta 2000 eteenpäin. 

Paljon on nähty ja koettu, niin hyvässä kuin pahassakin. Minulle parasta tässä elämässä on juuri se, että olen löytänyt sen tyypin, joka pysyy vierelläni niin auringonpaisteessa kuin loskassakin. 

Oma paras ystäväni. Eikä haittaa ettei se tykkää mitään rakkauspäiviä edes viettää. Kun jokainen päivä on kuulemma rakkauspäivä. 
  Nähtäväksi jää loppuiko siirappisuuteni tähän ponnistukseen, vai vieläkö jaksan sunnuntaina panostaa asiaan... Hmmh.

¨
  
Amor. Pronto es el día de San Valentin. Qué te parece? Le haremos caso este año? Jejej.. Bueno, ya yo te conozco, no te preocupes. Así es que te quiero!

 Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

17 kommenttia

 1. Aww ihania olette ♥ Mua harmitaa vietavasti kun mun mies kammoaa kameroita. Meista on ehka 2-3 kuvaa yhdessa :( Oon paattanyt et seuraavan kerran kun reissataan niin pakotan sen johonkin yhteiskuvaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi ei! Mä olin itseasiassa vähän kauhuissani kun näitä selatessani tajusin ettei meistä ole paljoakaan yhteiskuvia ja silti löysin näinkin monta ja monta muutakin joissa näytettiin kyllä aika kauheilta :D... Oliverin syntymän jälkeen multa ei löytynyt yhtään kuvaa jossa oltais kaksisteen, heh, mutta näinhän se menee ainakin hetken aikaa. Sun täytyy pyytää joku kaveri salakuvaamaan teitä ;).

   Poista
 2. Aaw, ihania kuvia :) Ja Olieli on aina yhtä suloinen kaikissa kuvissa <3

  VastaaPoista
 3. Meinasin just sanoa ihan samaa kuin edellinen kommentoija: musta ja G:sta on 3+ vuoden ajalta ehkä kolme kuvaa, jossa on edes hitusen romanttinen viritys. Me otetaan kuvia toisistamme, mutta tosi vähän mitään yhteiskuvia, vähiten romanttisia. Katsoin muuten just tässä tyyliin toissapäivänä taas teidän ihkun häävideon (C:n äiti oli tykännyt jostain toisesta Crossvideon(?) tekeleestä, ja innostuin sitten siitä). Niin söpöä :D Ja nämä suloiset siirappikuvat katsottuani voin todeta vain: "Bring back the dark hair!" Vaikka tiedän, että tässä edustan eri koulukuntaa kuin tuo paras ystäväsi. Ehkä kannattaa kuunnella ennen kaikkea sitä; sehän sua siellä päivittäin kuitenkin katselee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei!! Sitten mun pitääkin tulla ottamaan teistä kunnon setti siirappia tihkuvia kuvia, missä ikinä te nyt sitten tänä vuonna tulette asustamaankaan...?! Ja vähänkö nauratti - mä olin meinaan päivää ennen värjännyt tukkani takaisin tummemmaksi kun kävin lukemassa kommentit :D. Nyt se on tosin jo ehtinyt haalistua vaaleammaksi, mutta joo, eiköhän blondius oo taas jo historiaa, olis C mitä mieltä tahansa.

   Poista
 4. Crossfilmin... Tiesin, ettei kuulostanut ihan oikealta.

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia! Suunnittelin samantyyppistä postausta huomiselle, kun meidän kihlauksesta tulee 10 vuotta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Menninkäinen! Ja hei, teitkö postausta? Mun pitääkin nyt käydä lukemassa mitä multa on jäänyt väliin tässä kolmen viikon aikana kun blogien lueskelukin on jäänyt vähän taka-alalle..

   Poista
 6. Oi miten ihania kuvia teistä kahdesta ja kolmesta. Teillä on pitkä historia rakkauspäiviä ja se näkyy kuvissa :)

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia ja muistoja! Ootte todella kaunis pari ja perhe... <3

  VastaaPoista
 8. Ihana aikajana kuvien muodossa, teillä on kyllä ihanan paljon yhteisiä muistoja! :)

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig