Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

perjantai 5. helmikuuta 2016

Aurinkoa, kuumetta ja verstailua

Aurinkoista perjantaita! Täällä viikko on kulunut Oliverin kuumeilun merkeissä, mutta kaikesta huolimatta on ollut ihanaa nähdä auringon paistavan ikkunoista sisään (ja paljastavan kaikki pölyt ja sormenjäljet ympäri taloa). Tänään yritinkin potilaan hoitamisen ohella vähän siivoilla ja tuulettaa vuodevaatteita ulkona. Helmikuu on ehkä täydellisintä talviaikaa, päivien jatkuessa vähän pitempään ja lumen heijastaessa valoa, piristäen kummasti mieltä. Vaikka olenkin talvi-ihminen, alkaa omatkin ajatukset vähitellen pyöriä kevään tulossa. 


Jos vain pikkuisen vointi sen suo, olisi tarkoitukseni viettää tänä viikonloppuna hieman aikaa armaalla, mutta heitteille jättämälläni verstaalla Vallilassa. Uusi vuosi on tuonut mukanaan uusia järjestelyjä myös verstaan puolella ja myös minun tulisi kantaa korteni kekoon uusien järkkäilyjen merkeissä. Tarkoitukseni olisi myös vähitellen palata aktiivisemmaksi puusepäksi, mutta täyspäiväinen palkkatyö ja lapsenhoito jo itsessään vievät sen verran aikaa, että verstaalle ehtiminen on hyvin haasteellista... nuo muutamat vapaammat hetket viikonloppuina olen mieluummin viettänyt yhteisillä rinneretkillä (niistä olen kertoillut lähinnä vain Snow Editionin puolella) kuin verstashommissa, mutta ehkäpä sitä lisäenergiaa ja inspiraatiota alkaa vähitellen löytyä myös verstailuun.

 Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

2 kommenttia

  1. On se kumma miten paljon aurinko ja valon maara vaikuttaa mielialaan. Ma huomaan heti etta esim. sadepaivina on mieli aina vahan maassa. Tai jos heraan ennen auringonnousua, niin paiva alkaa hitaanlaisesti..

    Ihania kuvia jalleen kerran, ja teidan olkkari nayttaa alyttoman kotoisalta. ♥

    Pikaista paranemista Oliverille :)

    VastaaPoista
  2. Niinpä! Mä oon kyllä täysin säätilojen vietävissä, sää vaikuttaa tosi paljon fiilikseen... Mutta onneksi sadepäivissäkin on oma hieno tunnelmansa usein. Ja kiitos! Täällä tuo yksi tuhisee sylissä kuin pieni vauva... Ja kummasti tämänkin olkkarin ilme piristyi kun sain vihdoinkin hommattua uuden maton, kehtasi kuvankin napata :D.

    VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig