Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

maanantai 18. tammikuuta 2016

Yllätysvieras (ulkkarit pulkkamäessä)

Viime viikonloppuna suunnitelmamme hieman muuttuivat, kun Carloksen veli ilmoitteli yllättäen tulevansa "ohikulkumatkalla" käymään. Lapsuudessani ohikulkumatka tarkoitti pysähtymistä Tampereella matkalla Harjavallasta Jyväskylään, mutta toisin on nykypäivän arjessamme, kun ohikulkumatka voi tarkoittaa myös reittiä Dubaista Dominikaaniseen tasavaltaan! 

Tämän lentoyhtiöllä duunailevan velipojan stand by-liput ovat jo moneen otteeseen viihdyttäneet elämäämme ja tällä kertaa kiittäminen oli Finnairin suoria yhteyksiä Dubaista Helsinkiin. Ilman näitä olisi tämä puolentoista vuorokauden visiitti jäänyt väliin, mutta tällä kertaa kaikki loksahti kohdilleen ja pääsimme päivittämään kuulumisia ihan kasvotusten! 


Pieni harmistus koitui kuitenkin siitä, että Oliver onnistui olemaan kuume-vatsataudissa juurikin tuon samaisen puolitoista vuorokautta, eli yhteiset ulkoiluretkemme jäivät vähäisiksi. Onneksi veljekset ehtivät kuitenkin nauttimaan lumihuveista kaksisteen lähirinteemme Peuramaan pulkkamäessä. Kotiväelle Dommareihin lähetettiin tietenkin videoterveiset, jonka perusteella tuo pulkkaretki vaikuttaa hyvinkin arktiselta extreme-urheilulta, vaikka tosiasiassa neljääkymppiä lähentelevät äijät hinasivatkin pulkkaansa metrinmittaisten pikkuihmisten keskuudessa... 
Ehdinkin jo julkaisemaan videon Lumipalloblogini puolella, mutta lisätäänpä se nyt vielä tännekin huvin vuoksi

¨
Este fin de semana tuvimos el placer de tener al hermano viajero aquí con nosotros por un día y medio, en su camino de Dubai a Dominicana. Un poco locos son estos saltos de tierra y de temperatura, pero gracias a conexiones de vuelo excelentes y tickets de stand by, esta parada rápida estuvo posible. Un poco menos agradable fue que Oliver se haya enfermado justamente por ese día y medio que tuvimos a su tío aquí pero de todos modos, una sorpresa super buena para nosotros!! Yo lamentablemente no pude salir mucho con los hermanos por estar cuidando al enfermito, pero me parece que ellos lo pasaron bastante bien sin mi también, bajando por la colina nevada como dos niños sin oficio...

Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

7 kommenttia

 1. ¡Qué divertido! On se janna miten itselle "arkiset" jutut on niin outoja ja hauskoja ihmisille, jotka eivat ole niihin tottuneet. Tekisi kylla itsellakin mieli nyt lahtea pulkkamakeen...

  Harmi Oliverin sairastumista, toivottavasti voi paremmin jo :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih, niinpä! Tosin pulkkamäki kelpaa myös minulle talvesta toiseen. Pulkkakin meillä oli jo ennen Oliveria :D.
   Ja juu, vatsapöpö oli ja meni jo, onneksi.. nyt jo uutta flunssaa pukkaa.. hoh hoijaa...

   Poista
 2. Ihana video! Varmasti jää kaikille rakas muisto tuosta pistäytymisestä "ohikulkumatkalla" (mitä aikaa me eletäänkään!!!)!

  Toivottavasti Oliver voi jo paremmin!

  Mukavaa viikkoa toivotellen harvoin kommentoiva vakiolukijasi,
  Hippiäinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kommentoit Hippiäinen :)).
   Ja Oliver voi hyvin jo, pöpö meni yhtä nopeasti kuin tulikin, toivotaan että menee myös tämä nyt alkanut räkätauti... voi tätä päiväkotilaisen elämää. Lomia odotellessa...

   Poista
 3. Ihanaa, että on mahdollisuus tuollaisiin pikavisiitteihin :) Tekis itsekin mieli lähteä pulkkamäkeen!

  VastaaPoista


 4. ÄLÄ KÄYTÄ RAHOITUSRYHMÄSTÄ OTA YHTEYTTÄ NYT TÄMÄNÄ KAIKKI LAATU ALLE 2%.

  Lainamme ovat hyvin vakuutettuja, jotta suurin turvallisuus on meidän prioriteettiemme. Päämääränä on auttaa sinua saamaan ansaitsemasi palvelun. Meidän laina-ohjelma on nopein. Annamme laina minkä tahansa valitsemassasi valuutassa (dollari, punta, euro, dinaari jne.) Ja kesto on 1-50 vuotta lainan takaisinmaksamiseksi (turvallinen ja vakuudettomaksi).

  Tarvitsetko minkäänlaista lainaa ja sinulla on alhainen luotto-pisteet, onko sinulla vaikeuksia saada lainoja
  paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta? ratkaisu sinun
  taloudellinen ongelma on PROSPER LOAN FIRM. Ehdot ovat erittäin kohtuullisia
  ja huomaavainen. Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluja, joihin kuuluvat: yrityslaina, velkojen konsolidointi lainat, henkilökohtaiset lainat, autolainat, hotelliluotot, opintolainat, kotimaisen jälleenrahoituksen lainat, joilla on alhainen korko @ 2% per henkilö, yritys ja yhteisö.

  Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: (prosperloanfirm@hotmail.com) tai (prosperloanfirm1@gmail.com).

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig