Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Valoilmiöitä pakkasella

Pakkanen ja auringonpaiste saavat aikaa mahtavia valoilmiöitä. Vaikka lunta ei ihan kauheasti olekaan, ovat maisemat olleet kuin arktisesta talven ihmemaasta. 

Valitettavasti minä olen ollut jo viikon verran niin surkeassa kunnossa tappoflunssani kanssa, että ulos ei pahemmin ole ollut asiaa. Tosin eipä tuonne -20 asteen pakkaseen muutenkaan ole lapsen kanssa hyvä mennä, joten päivät ovat kuluneet vähän liikaakin lastenohjelmien parissa, kun kaksi kipeää aikuista eivät vaan kykene koko päivää leikkimään koiraa tai juoksemaan pallon perässä pitkin taloa...

Onneksi kuitenkin asumme sellaisessa ympäristössä, ettei kotiovelta tarvitse kovin kauaksi lähteä nauttiakseen maisemista. Tässä joitain otoksia näistä ihanista valoisista hetkistä pitkän pimeän kauden jälkeen:
 
 ¨
El frio y el sol. Perfección. 

 
Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

8 kommenttia

 1. Aivan uskomattoman upeita kuvia!! Mä kyllä tykkään pakkasesta... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kea!! Niin minäkin tykkään (vaikka istunkin nyt täällä öö.. Helsingissä ;) kaulaliina pään ympäri kiedottuna kun on niin kylmä :D)

   Poista
 2. Tosi upeita kuvia! Jos en olis tänään palellut lähes koko päivää, niin ihailisin näitä vielä suuremmalla lämmöllä :D

  VastaaPoista
 3. Ai etta miten kauniita kuvia! On se ihme miten lumi ja huurre muuttaa maisemaa niin suuresti. Ikava aina valilla lumisia maisemia, mutta onneksi niita voi ihailla sun kuvien kautta niin ei tarvitse karsia kylmasta :D

  Pikaista paranemista sinne, onpas sitkea flunssa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nisha!! Voih, minä aattelen kaiholla teidän lämpöä vaikka tykkäänkin niin kovasti pakkasesta enkä halua kyllä vielä tästä talvesta luopua! :)

   Poista
 4. Mahtavia kuvia! Tekis itselläkin mieli mennä kuvailemaan, mutta näpithän tuolla jäätyy. Eipä ole meilläkään kovin ulkoiluhaluista porukkaa, kun tassut jäätyy jo 100 metrin jälkeen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuh! Niinpä! Mulla on näpit jäässä sisälläkin :D

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig