Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

perjantai 1. tammikuuta 2016

Uusi alku

Uusi vuosi. Uusi alku. 

Mikä ihmeen uusi alku? Eihän tässä mitään uutta ole, päivä vaan vaihtui toiseen kuten aina ennenkin. Itse en jaksanut edes valvoa puoleenyöhön, enkä muutenkaan pahemmin pystynyt yllättäen iskeneeltä tappoflunssaltani juhlistamaan koko vuoden vaihtumista. Silti on hyvä kun on joku syy aloittaa puhtaalta pöydältä. Mieli ja kroppa kaipaavat uudistumista ja uusien tavoitteiden asettamista. Ilman vuodenvaihteen asettamaa rajapyykkiä se olisi paljon vaikeampaa. 


Minä en tehnyt mitään varsinaista lupausta tälle vuodelle, mutta yhden tavoitteen kuitenkin. Tämä tavoite on sellainen, että siihen liittyy niin monta asiaa, että onnistuessani tavoitteessani, luulen löytäväni itseni vähän suuremmankin remontin keskeltä. 

Pidän itseäni suhteellisen positiivisena ihmisenä, mutta silti viime vuodesta, tai varsinkin loppuvuodesta paistoi läpi aivan turhaa negatiivisuutta. Syksy oli rankka, vaikka sitä piristikin esimerkiksi crossfittaaminen ja Oliverin lääkityksen lopettaminen. Marras-joulukuussa olimme kaikki vuorotellen kipeinä ja minä negistelin aivan turhaan työasioita ja muita ongelmia. 

(kuva: Inka / Archie Gone Lebanon)

Ei ihmekään, että sitten kun vihdoin pääsin käyttämään mahtavat viisi kesälomapäivääni vuoden viimeisillä viikoilla, onnistuinkin ensi töikseni saamaan vuoron perään jokaiseen takahampaaseeni järkyttävän vihlonnan (öisen hampaiden kirskuttelun seurauksena) sekä tämän tappoflunssan joka vei voimat niin totaalisesti että kuvittelin jo näkeväni tunnelin tuonpuoleiseen.  

Tänään heräsin uuteen vuoteen litimärkien lakanoiden keskeltä ja tukka kuin suihkun jäljiltä. Ehkäpä kroppani poisti kuumeen mukana myös kasan ylimääräistä kuonaa päänupistani, antaen hyvän alustan tälle uudelle alulle. 

 (kuva: Inka / Archie Gone Lebanon)

Tänä vuonna haluan oppia hallitsemaan paremmin omaa olotilaani. En halua olla nalkuttava puoliso, enkä korottaa turhaan ääntäni lapselle. En halua raivostua omille vanhemmilleni, enkä stressaantua turhista, kuten työasioista. Kaikki tämä onnistuu paljon paremmin, kun opettelee elämään terveemmin ja on paremmin läsnä tässä hetkessä. Yritän priorisoida rentoutumista ja pienistä asioista nauttimista, jättämällä turhat ja ylimääräiset asiat taka-alalle. 

Kaikesta tästähän olen jo puhunut pitkään ja tehnytkin monta asiaa hyvinvoinnin suhteen, mutta jotenkin sitä niin helposti vähän kuin pudottaa pallon käsistään. Tänä vuonna yritän siis pitää positiivisen asenteen ja paremman elämänhallinnan mielessäni päivittäin. 


Onnistuakseni tavoitteessani, päätin aloittaa tämän vuoden käyttämällä hyväksi blogin kautta saamani koodin kuuden viikon mittaiseen Alku-valmennukseen, joka on kai ensisijaisesti räätälöity niille, joilla on tavoitteena painonpudotus. Kyseessä on kuitenkin ohjelma, joka perustuu terveelliseen ja monipuoliseen ruokavalioon, eikä mihinkään kidutusdieettiin ja sopii myös niille joilla on tavoitteena ihan vain hyvinvointi. Vaikka osaisinkin aika helposti ihan itseksenikin parantaa ruokavaliotani, tuli tämä aika täydelliseen saumaan, ollen aivan satavarmasti paljon tehokkaampi tapa ottaa homma haltuun. Raporttia siis tiedossa myöhemmin! 

Nyt kuitenkin jatkan rentoilua ja parantumista ja toivotan kaikille hyvää uutta vuotta 2016!
 
(Kuva: Inka / Archie Gone Lebanon)

¨
Este año trataré de estar más en cargo de cómo me siento. Trataré de recordar la actitud positiva diariamente, cuidandome mejor en todos los aspectos para así ser una mejor esposa, mamá, hija y amiga. 
Comenzaré por un cambio de dieta, para tener más ánimo y energía.

Feliz año 2016 para todos!!!

 
Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

8 kommenttia

 1. Joskus kuume tekee kyllä hyvää. Se ajaa kuonat pois, pakottaa lepäämään ja olemaan stressaamatta. Toivottavasti paranet pian! Hyvää ja onnellista uutta vuotta! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kea ja samoin siulle! <3 Toivottavasti nähdään pian!

   Poista
  2. Kiitos vielä viimeisestä neulontasessiosta... nähdään pian!!

   Poista

 2. ÄLÄ KÄYTÄ RAHOITUSRYHMÄSTÄ OTA YHTEYTTÄ NYT TÄMÄNÄ KAIKKI LAATU ALLE 2%.

  Lainamme ovat hyvin vakuutettuja, jotta suurin turvallisuus on meidän prioriteettiemme. Päämääränä on auttaa sinua saamaan ansaitsemasi palvelun. Meidän laina-ohjelma on nopein. Annamme laina minkä tahansa valitsemassasi valuutassa (dollari, punta, euro, dinaari jne.) Ja kesto on 1-50 vuotta lainan takaisinmaksamiseksi (turvallinen ja vakuudettomaksi).

  Tarvitsetko minkäänlaista lainaa ja sinulla on alhainen luotto-pisteet, onko sinulla vaikeuksia saada lainoja
  paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta? ratkaisu sinun
  taloudellinen ongelma on PROSPER LOAN FIRM. Ehdot ovat erittäin kohtuullisia
  ja huomaavainen. Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluja, joihin kuuluvat: yrityslaina, velkojen konsolidointi lainat, henkilökohtaiset lainat, autolainat, hotelliluotot, opintolainat, kotimaisen jälleenrahoituksen lainat, joilla on alhainen korko @ 2% per henkilö, yritys ja yhteisö.

  Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: (prosperloanfirm@hotmail.com) tai (prosperloanfirm1@gmail.com).

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig