Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Synttäribileet Karjalohjalla

Täytin sunnuntaina 32 vuotta. Tuollaiset lukemat alkavat jo tuntumaan luissa ja ytimissä sekä näkymään naamassa. Niin se elämä vaan lipuu kohti keski-ikää, eikä itseään voi enää laskea kovinkaan nuoreksi. Huh huh!


Kun on syntynyt tammikuussa, on synttäreiden juhlimisesta hohto hieman hukassa. Joulu ja uusivuosi ovat vieneet ihmisistä mehut pois, eikä ketään inspiroi megabileet jonkun yhden tyypin synttäreiden vuoksi. No, ei se haittaa, nimittäin ei minuakaan bileet pahemmin kiinnosta. Nyt kuitenkin päätin että synttärit ovat oikein hyvä tekosyy mennä jonnekin. Niinpä päädyimme Kylpylähotelli Päiväkumpuun Karjalohjalle. Vaikka minulle tulee kylpylähotelleista edelleenkin mieleen Napakymppi ja Kari Salmelainen, oli tämä jo lajissaan kolmas kylpyläyöpymisemme. Minulle kylpylä on tällä haavaa aivan täydellinen keino rentoutua. Yö hotellin pehmeässä vuoteessa, ruokaa ravintolassa ja oma rentoutumishetki saunassa ja altaassa. Mies ja lapsi mukana, ilman turhaa stressiä lapsenvahdista, pukemisista, viihdykkeistä tai ruoanlaitosta. Näin siis ainakin teoriassa. 

Olin varannut meille yön Karjalohjalle kahdesta syystä: sijainti ja hinta. Päiväkummun kylpylä on tällä hetkellä remontissa, joten hinnat olivat penninvenyttäjälle kohdillaan ja matkaa meiltä on alle tunti. Kylpylässä oli tällä hetkellä käytössä vain yksi allas sekä uusittu saunaosasto, mutta se nyt ei pahemmin meitä haitannut. Katastrofin saimme aikaan ihan vaan siitä, kun hyvin tahtovaista laatua oleva lapsukaisemme ei suostunut poistumaan tuosta kyseisestä yhdestä altaasta.Uinnit ja saunomiset onnistuivat siis hyvin, mutta lopulta tärisevä taapero oli vietävä pois väkisin, huutoitkun jatkuessa suihkun ja saunan kautta pukuhuoneeseen ja käytävien läpi huoneeseemme asti. Koko illan ja seuraavan aamun saimme kuunnella lapsen tahtovan uudestaan uimaan. Uutta allasreissua ei ehditty tekemään, mutta kaiken huippu oli kun kotiin palatessamme ajoimme kotipihan kautta suoraan Kirkkonummen uimahalliin...

Onneksi Päiväkummusta löytyi kuitenkin yhtä sun toista viihdykettä, leikkihuoneesta esiintymislavaan (jonka päällä tyyppi esitti illallisvieraille Ihahaan keppihevonen kädessään), eikä visiittimme ollut pelkkää huutoa ja kitinää. Ehdimme käymään ulkona ihailemassa jäistä järvimaisemaa ja illastamaan ravintolan baarinurkkauksen puolella, Oliverin piirittäessä Uuno Turhapuroa katselevaa ja viskipaukkuaan nautiskelevaa ruotsinkielistä pappaa. Oma ruokavalioni ei oikein pysynyt tavoitteessaan illallisella eikä myöskään aamupalalla, mutta niin olin olettanutkin. 

Hotellin henkilökunta laittoi ennen saapumistamme viestiä että haluammeko lapselle oman sängyn huoneeseen veloituksetta. Pisteet siis palvelusta Päiväkummulle, voittivat viiden tähden kilpailijansa Naantalista 1-0. Oliver jopa innostui matkasängystään ja kiherteli innoissaan peiton alla, vaikka kotona peitto saa kyytiä alta aikayksikön. Aamulla kuitenkin heräsin vuoteiden keskeltä rakoon painautuneena, perheen miespuolisten rötköttäessä oikealla ja vasemmalla. 

Ihan ei siis mennyt rentoutumiskaavan mukaan, mutta näinhän se aina tahtoo mennä. Päiväkumpuun voisin palata katselemaan maisemia kesäisemmillä keleillä, nyt kun uusi kylpyläkin valmistuu huhtikuussa. Siellä voisi käydä ihan vain päiväseltään kylpyläretkellä, nyt kun Oliverkin on päässyt uimisen makuun. ¨
Cumplí 32 años el domingo. Santo cielo... 
Para celebrar la vejez nos reservé una noche en un pequeño spa-hotel en Karjalohja, un pueblo a una hora de la casa. El spa estaba en remodelación y por eso encontré una buena oferta. La única piscina que estaba en uso bastó para Oliver volverse loco con la natación. Hizo una mega rabieta por no querer salir de la piscina...  Aparte de eso lo pasamos bien, valió la pena hacer algo en vez de quedarnos en la casa sin hacer nada especial. 

 Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

5 kommenttia

 1. 32 ei oo mikään vanha... (nimim. kolkaks meni jo) Onnea synttärisankarille, sulla näyttää olleen kiva kylpyläreissu! Kivan näköinen paikka, en ollut moisesta aiemmin kuullutkaan.

  VastaaPoista
 2. Ihana Oltsu, se taitaa olla aikamoinen vesipeto :) Ja myöhäiset synttärionnittelut, miten en edes tiennyt sun synttäreistä :S

  VastaaPoista


 3. ÄLÄ KÄYTÄ RAHOITUSRYHMÄSTÄ OTA YHTEYTTÄ NYT TÄMÄNÄ KAIKKI LAATU ALLE 2%.

  Lainamme ovat hyvin vakuutettuja, jotta suurin turvallisuus on meidän prioriteettiemme. Päämääränä on auttaa sinua saamaan ansaitsemasi palvelun. Meidän laina-ohjelma on nopein. Annamme laina minkä tahansa valitsemassasi valuutassa (dollari, punta, euro, dinaari jne.) Ja kesto on 1-50 vuotta lainan takaisinmaksamiseksi (turvallinen ja vakuudettomaksi).

  Tarvitsetko minkäänlaista lainaa ja sinulla on alhainen luotto-pisteet, onko sinulla vaikeuksia saada lainoja
  paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta? ratkaisu sinun
  taloudellinen ongelma on PROSPER LOAN FIRM. Ehdot ovat erittäin kohtuullisia
  ja huomaavainen. Tarjoamme laajan valikoiman rahoituspalveluja, joihin kuuluvat: yrityslaina, velkojen konsolidointi lainat, henkilökohtaiset lainat, autolainat, hotelliluotot, opintolainat, kotimaisen jälleenrahoituksen lainat, joilla on alhainen korko @ 2% per henkilö, yritys ja yhteisö.

  Kiinnostuneiden hakijoiden tulee ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: (prosperloanfirm@hotmail.com) tai (prosperloanfirm1@gmail.com).
  .......

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig