Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

perjantai 11. joulukuuta 2015

Valoa pimeyden keskellä

Joulukuu on lähtenyt käyntiin sellaisen hösellyksen ja epäjärjestyksen tahdittamana, että blogi on jäänyt tahattomasti aivan hunningolle. Niin monta juttua on jäänyt taas kirjoittamatta, että päässä on vain iso ylitsepääsemätön kirjainmöykky. Silloin ei auta muu kuin alkaa vain näpytellä ja katsoa mitä ruudulle ilmestyy. 

Vaikka sairastelut ja työjärjestelyt yrittävät edelleen aiheuttaa harmaita hiuksia, yritän parhaani mukaan pitää mielen valoisana. Vesisade ja pimeys eivät tietenkään yhtään auta asiaa, mutta onneksi aina väliin mahtuu yksi tai kaksi aurinkoista aamua, kuten allaolevien kuvien auringonnousu, jonka ehdin ikuistamaan viime viikonloppuna yläkerran ikkunasta. Tuollaiset pienet valon hetket ovat suorastaan maagisia pimeyden keskellä...

Joulu lähestyy hurjaa vauhtia, jouluradio pauhaa pitkin päivää, jouluvalot loistavat ja suklaata on tarjolla joka kulmalla, mutta silti varsinainen joulufiilis antaa odottaa itseään. Kyllä se sieltä vielä ehtii tulla, mutta ilman lunta se on vain astetta vaikeampi löytää...

Jotain tosi hassua olen kuitenkin huomannut. Tähän asti olen ollut täysin suomalaisen joulun ihannoija. Rauha ja tunnelmallisuus ovat kohdillaan vain täällä kotimaassa, mutta silti jostain syystä viime päivien joulukaipuuni on sijoittunut sinne muinaisiin maisemiin Dominikaaniseen tasavaltaan. Kun radiosta soi englanninkieliset (tai espanjankieliset) joulubiisit, olen kaivannut kovasti joulutunnelmiin meidän sikäläiseen ympäristöön, kaikkine muovikuusineen ja ostoskeskusjoulupukkeineen. Kaipuu Santo Domingoon on siis kasvamassa sellaisiin lukemiin, että ensi vuoden puolella tuo valtameren ylitys on vain jotenkin saatava onnistumaan! 


Sitä ennen kuitenkin toiveenani on saada edes vähäksi aikaa pakkassäät ja valkoinen maa.
 ¨
0 nieve por estos lados. La oscuridad y la lluvia intentan nublar la mente junto con todo el ajetreo... pero por suerte de vez en cuando aparece un día soleado. Ya pronto estamos en navidad pero el ambiente navideño aún no me a alcanzado. He estado escuchando música navideña, pero en vez de ambientarme para una navidad nórdica, me ha hecho extrañar a los tiempos en Dominicana, con sus arbolitos plásticos y santa clauses de centros comerciales!

Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

6 kommenttia

 1. Ihanaa joulun odotusta teidän perheelle! 😊️ Toivon että pääsette Santo Domingoon käymään ensi vuonna! 🌴☀

  VastaaPoista
 2. Voi peukut pystyyn Dommarireissun puolesta! Yhdessä ennusteessahan vilauttelivat mahdollisuutta, että jos maanantai 21. päivä kaikki tuulet ja paineet ja virtaukset osuu oikeille kohdille, saa koko maa lumipeitteen jouluksi! Peukut pystyyn siis sillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, peukut pystyyn sekä pakkaselle että helteelle! :D

   Poista
 3. On kylla huikean hieno auringonnousu! Voin lahettaa sulle taalta helletta, joka vihdoin ja viimein saapui, niin saat dommarilaista tunnelmaa edes sen puolesta :) Hyvin vahan nakyy joulu kylla muutoin taalla, vaikka tiistaina monet laittoivatkin kuusen. Mulla on ollut tuikku/tunnelmavalot jo elokuusta, niin ei senkaan puolesta huomaa kotona joulua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih, kiitos Irina! Meilläkin on kuusi jo kolmatta vuotta putkeen laitettu heti joulukuun alussa! Muovikuusi. Huh! Hullu jenkkiperinne on rantautunut meidän perheeseen vaikka kuinka pyörittelin päätäni silloin ennen Dommarissa kun tyypit koristelivat kuusensa täyteen rusetteja ja vilkkuvaloja jo heti halloweenin jälkeen... onneksi meillä ei sentään ole värillisiä vilkkuvaloja ;).

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig