Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

maanantai 28. joulukuuta 2015

Kun yritin korjata koneeni ja hajotin sen kokonaan

Aika hyvin ajoitin tämän blogihiljaisuuden loma-aikaan. Juuri ennen joulua päätin ottaa asiakseni puhdistaa koneeltani viruksen, joka oli härnännyt minua jo useamman kuukauden. Niin siinä sitten vain lopulta kävi, että kone ei enää lähde edes käyntiin. Virus 1 - Eveliina 0. 


No, lomaa on onneksi vielä viikko jäljellä ja itseni sentään saan käynnistettyä joka aamu viimeistään kello yhdeksän, eli eiköhän tässä vielä ehdi paikkailemaan tätä päivitystaukoakin. Myönnän, että mielessä on taas kerran käynyt, että elämä olisi hieman helpompaa (tosin samalla tylsempää), jos en edes ajattelisi koko bloggaamista ja istuisin vaan rauhassa kotona kutomassa villasukkaa. Kutominen on sitäpaitsi aika terapeuttista puuhaa ja Carloksen mukaan hyväksi myös aivotoiminnalle (joku tutkimus x oli näin todennut).Muistikorttini ovat myös ehtineet täyttyä ääriään myöten täyteen kuvia kun en ole saanut niitä purettua koneelle, joten nyt kun pakkassäät (eli hyvät valokuvausilmat) ovat vihdoin saapuneet, oli minun viimeistään pakko keksiä joku väliaikainen ratkaisu tähän koneongelmaani nro 150. Nyt istun vanhalla lainaläppärillä, joka on kiinnitetty toiseen lainanäyttöön. Näillä mennään toistaiseksi. Uusi Mac Book Pro (tai no, mikä tahansa läppäri) olisi oiva synttärilahja, mutta realistisempi tavoite synttäripäivälleni on kuitenkin päästä lähes kolmen vuoden tauon jälkeen vaikka elokuviin!Vielä vuosi sitten pikkuisemme huusi täyttä kurkkua kun jätimme hänet siskolleni kauppareissun ajaksi. Nyt tyyppi heittäytyy lattialle raivoamaan kun häntä yrittää saada siskoni luota kotiin, joten eiköhän tässä yksi leffaretki sentään saada aikaiseksi! Niin ne ajat vaan muuttuvat, joten eiköhän tästä koneongelmastakin jossain vaiheessa päästä eroon...

¨
Dificultades técnicas vol. 150. Mi computadora se dañó... por eso tanto silencio últimamente.
Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

3 kommenttia

 1. Toivottavasti saat konetilanteen korjattua, niin saadaan ihailla sun kuvia <3

  Ihanaa uutta vuotta koko perheelle!

  VastaaPoista
 2. Hei, tarvitsetko taloudellista apua? Olen Susan Benson. Olen lainanantaja ja myös finanssikonsultti.

  Tarvitsetko yrityslainaa, henkilökohtaista lainaa, asuntolainaa tai lainaa projektisi loppuun saattamiseksi? Jos vastauksesi on kyllä, suosittelen, että otat yhteyttä yritykseeni. Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluja, mukaan lukien pitkä- ja lyhytaikaiset lainat. Jos haluat lisätietoja, kirjoita meille sähköpostitse: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) tai Lähetä minulle sähköpostia WhatsApp-palveluun: +447903159998 ja saa vastauksen hetkessä.

  Olemme kattava rahoituspalveluyritys ja olemme sitoutuneet auttamaan sinua täyttämään kaikki toiveesi. Olemme erikoistuneet tarjoamaan jäsenneltyjä rahoitusratkaisuja yksityisille ja yrityksille tehokkaimmalla ja nopeimmalla tavalla.

  Tässä on joitain syitä, miksi sinun pitäisi ottaa meihin yhteyttä lainan saamiseksi;
  * Mukavuus - Voit hakea lainaa missä ja milloin tahansa.
  * Joustava summa - Voit päättää, kuinka paljon haluat lainata.
  * Nopea suora rahoitus - saat lainasi 24 tunnin kuluessa hyväksynnästä.
  * Joustava korko 3%.
  * Korkea hyväksyntä
  * Joustava takaisinmaksu - saat mahdollisuuden valita takaisinmaksupäivä joko viikoittain, kuukausittain tai vuosittain 1–30 vuoden ajan.
  * Yksinkertainen online-sovellus.
  * Henkilökohtainen ohjaus ja asiantuntemus.
  * Ei piilotettuja maksuja

  Älä menetä mahdollisuutta varojen puutteen vuoksi. Ota nyt yhteyttä yritykseeni, voimme auttaa sinua lainalla, koska olemme auttaneet lukuisia henkilöitä ja organisaatioita, jotka ovat kohdanneet taloudellisia vaikeuksia ympäri maailmaa

  Jos haluat lisätietoja lainatarjouksestamme, lähetä meille lainapyyntösi:
  Sähköposti: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp: +447903159998

  Välittäjät / konsultit / välittäjät ovat tervetulleita tuomaan asiakkaansa ja ovat täysin suojattuja. Työskentelemme luottamuksellisesti yhdessä kaikkien osapuolten hyödyksi.

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig