Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Joululahjoja pikkubudjetilla

Minusta joululahjojen jakaminen perheen kesken on edelleen lähes yhtä jännää kuin lapsena. Lapsena tosin tärkeintä olivat ne saadut lahjat, kun taas nykyään parasta on antaa jokaiselle jotain ja mielenkiinnolla katsoa mitä kenenkin paketeista kuoriutuu. Vaikka joulufiilistelyni yleisesti ottaen keskittyykin aivan muihin juttuihin kuin lahjaostoksilla pyörimiseen, olisi minusta aika tylsää, jos joululahjahöösäys jätettäisiin kokonaan väliin.

Minulla ei ole tapana käyttää suuria summia lahjoihin. Pennin venytys jatkuu tänäkin jouluna, mutta jotain haluan silti jokaiselle perheenjäsenelle antaa. Itseasiassa jopa tykkään enemmän siitä, että saan pähkäillä pääni puhki että mitä ihmettä voisin minibudjetilla antaa näille tyypeille, jotka eivät ehkä ole sieltä helpoimmasta päästä lahjomisen suhteen.

Tässä pari vinkkiä perusjutuista, joista ihan jokainen kelpaisi myös itselleni lahjaksi. Mikään näistä ei vaadi pulleaa lompakkoa, vaan sen sijaan hieman aikaa ja vaivannäköä:

1. Tulosta ja kehystä ottamasi kuva, tai pihistä vaikka lahjansaajan omasta Instagramista!


Minä pelastin kasan poisheitettäviä mallikehyspalasia työpaikaltani ja tulostin kasan omia Insta-kuviani niihin komeilemaan. En voinut vastustaa kiusausta laittaa niitä omalle seinälleni, mutta niistä olisi kyllä saanut tosi kivoja joululahjoja!2. Anna lahjakortti tarjoten omaa aikaasi lastenvahtina, niska/jalkahierojana, lumitöissä, autonpesussa, suursiivouksessa, you name it!


(Itselläni taitaa muuten olla parit jalkahieronnat vielä tältä vuodelta suorittamatta, hupsis! Tässä hommassa täytyy siis olla lahjakortin antamisenkin jälkeen hieman aktiivinen, lahjansaaja kun ei taida kehdata kovin montaa kertaa muistutella asiasta...)

3. Kudo villasukat, lapaset, pipo, tuubihuivi, säärystimet tai mitä vaan.


Jos et muka osaa, niin Youtube auki ja opettelemaan! Ensimmäisen parin jälkeen varmasti sujuu kuin sukkamummolta!4. Tee jotain herkkuja, kuten suklaata!


Itse ajattelin tänä jouluna ensimmäistä kertaa kokeilla tehdä erilaisia tryffeleitä. Inspiraation sain näistä mustikkasuklaista, jotka kiehautin kasaan raakasuklaasta, kookosöljystä ja mustikoista eräänä sunnuntaina kun suklaahammasta alkoi kauheasti kolottaa.
¨
Qué regalar de navidad sin gastar mucho? Los regalos hechos por uno mismo siempre son los más especiales! En vez de gastar dinero, gasta un poco de tu tiempo y regala por ejemplo noche libre cuidando a los niños, masajes de espalda o pies, el lavado del carro, limpieza de los closets etc. hecho por tí mismo. Igual de especial es recibir una  foto enmarcada, algo tejido como unas medias (y si no sabes hacerlo, es fácil de aprender por Youtube) o por ejemplo chocolate casero!

Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig