Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

lauantai 7. marraskuuta 2015

Kotiblondauksen pelastus: pakastemustikat

Viimeisestä tukkapostauksestani on ehtinyt vierähtää jo kahdeksan kuukautta, joten eiköhän olisi aika jo tunnustaa mitä tällä välin on ehtinyt tapahtua. Onhan se jo täällä blogissa vilahdelleista kuvista näkynyt ja etenkin Snapchattiani (evelaluna) seuranneille tullut selväksi, että lopulta minä kuitenkin repäisin ja truuttasin päähäni kaupan blondausaineen. 

Vaikka edelleen olen sitä mieltä, että hiusten värjääminen on aivan turhaa ja typerää puuhaa, turhamaisuuteni otti tällä kertaa erävoiton. Eräänä arki-iltana en enää sietänyt omaa "harmaata" tukkaani auton peilissä ja kauppareissun yhteydessä nakkasin ostoskärryyn väripurkin, joka lupasi olla mahdollisimman luonnonmukainen versio hiuksia vaalentavista myrkyistä. Carloksella oli kieltämättä suuri vaikutus tähän valintaan, sillä hän on edelleen sitä mieltä, että mitä blondimpi, sen parempi. 

Kuten arvata saattaa, kotiblondaukseni lopputulos oli jotain sen verran järkyttävää, että kuljin seuraavat päivät lippis päässä myös sisätiloissa. Sen jälkeen menin ja värjäsin tukkani vielä uudelleen. Lopputulos oli ehkä astetta siedettävämpi, muttei edelleenkään sellainen kuin olisin halunnut. Punainen pigmentti vain löi läpi niin paljon, että tukkani oli enemmänkin viljapelto ilta-auringossa kuin Carloksen toivoma viileän vaalea jääprinsessa. 

Sen verran eloa tuo hiustentappoprojektini kuitenkin toi ilmeeseeni, että päätin toistaiseksi pysyä vaaleassa versiossa itsestäni. Juurikasvut on jo kertaalleen vaalennettu ja muiden blondien tapaan olen ottanut uudet aseet keltaisuuden kuriinpitämisessä kehiin. Yleisimminhän se varmasti tapahtuu hopeashampoon avulla, mutta koska itselläni kaksi ensimmäistä hopeashampootestiä eivät tuottaneet minkäänlaista apua, siirryin luonnollisempaan menetelmään, nimittäin mustikkaan. 

Silloin tällöin sekoitan desilitran niitä itse metsästä rohmuamiani mustikoita hoitoaineeseen ja annan vaikuttaa jokusen minuutin päässäni. Lopputulos on huomattavasti parempi, viileän vaalea versio, josta ehkä joistain haituvista paistaa läpi violetti sävy. Näissä allaolevissa kuvissa tuo violetti on helppo huomata, mutta luonnonvalossa sävy on tietenkin aika toisenlainen ja vähemmän violetti (en vain ole ehtinyt valoisaan aikaan pihalle varsinkaan mitään omaa tukkaani kuvailemaan). Jos siis joku muukin kaipaa pikaisesti luonnollista keltaisuudenpoistajaa, ei muuta kun pakastemustikoita päähän hieromaan!

Sen kuitenkin siis haluan vielä todeta, että blondaus, varsinkin 10 euron kotiversiona on todella tyhmää puuhaa. Hiukseni kaipaisivat varmasti kaikki mahdolliset elvytykset, Olaplexit ja ties mitkä muut hoitoampullit, mutta jos edes pääsisin sinne kampaamoon asti latvojen siistimiseen niin olisin aika tyytyväinen...

¨
La versión rubia volvió, por petición de mi querido esposo y por un momento de frustración con mi imagen en el espejo. Para mantenerlo rubio en vez de amarillo, he empezado a usar blueberries mezclados con el acondicionador. Una opción natural para los champús matizadores de plata que funciona muy bien! Pero para ser sincera: teñirse el pelo es cosa de locos! No tiene nada de sentido. 


Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

2 kommenttia

  1. Minä en millään varmaan raaskisi käyttää mustikoita tohon tarkoitukseen. :D Oli niin kova homma niitä kerätessä ja toisaalta on ne vaan niin hyviä, että mieluiten söisin niitä. :) Siulla on nätin malliset hiukset ja hyvältä näyttää värikin kuvassa! :) Vaikka kuvaan on varmasti tosi hankala saada sitä oikeaa sävyä prikulleen. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihih, en minäkään raaskisi! Joka kerta olen miettinyt että mitä jos kuitenkin vain nappaisin nämä suuhuni? Tarkoitus ei tietenkään ole tätä puuhaa jatkuvasti harrastaa, eli vielä se on ollut ihan ok kun se pakastin tosiaan on aivan pullollaan niitä mustikoita... mutta kiitos vaan, vaikka väri on purkista, malli on aika au naturel :D. Lyhyiden jälkeen olen vain kerran hieman tasoitellut ihan itse..heheh.

      Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig