Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

maanantai 30. marraskuuta 2015

Hietalahden kauppahalli: Helsingin sympaattisin lounaspaikka

Tänä syksynä olen kiertänyt ympyrää pitkin Helsingin keskustaa lounasmetsästyksen merkeissä. Olen käynyt läpi kaupat Lidlistä Stockan Herkkuun ja Siwasta S-marketiin. Niin usein kuitenkin kassalla loppusumma näyttää yli kymmentä euroa ja mielessäni pyörähtää ajatus, että parempi olisi vain ollut syödä ruokani jossain kivassa ravintolassa - halvemmalla hinnalla.

Kaikista järkevintä olisi toki tuoda joka armas aamu eväät mukana töihin ja täten rasittaa hieman vähemmän laihaa lompakkoa, mutta käytännössä homma ei vaan ota onnistuakseen. Dommareissa asuessamme en pahemmin edes tuntenut syyllisyyttä ulkona syömisestä, sillä se kuului asiaan. Onneksi Suomen ravintolakulttuuri on myös viime vuosina ottanut isoja harppauksia eteenpäin, eikä valikoima siedettävän hintaisissa ruokapaikoissa enää ole pelkkää pizza-kebab-linjaa. Kivoja monen ravintolan ruokaympäristöjä ei silti vieläkään taida kovin montaa löytyä. Ruokatauolle lähteminen tapahtuu usein lennossa, eikä siihen mennessä ole ehtinyt kunnolla vielä miettiä mitä sitä tekisi mieli. Aikaa on vähän ja kivat ravintolat tiputtaen siellä ja täällä.

Muutama viikko sitten löysin onneksi tilanteeseen ratkaisun: Hietalahden kauppahalli! Minulta oli mennyt täysin ohi, että kyseinen ihana rakennus on taas avannut ovensa, tarjoten mitä parhaimpia makuelämyksiä kiireiselle lounastajalle. Valikoimasta löytyy mm. Soppakeittiö, Fat Ramen, Street Gastro, Chalupa ja Kimchi Wagon (koko kauppiasluettelo löytyy tääl). Tarjolla on tietenkin myös kaikkea muuta kivaa, joten vaarana on napata mukaan esimerkiksi suklaata tai energiapallukoita iltapäivän varalle. En tiedä johtuuko kauppahallin sijainnista vaiko siitä että ovet ovat tosiaan vasta hiljattain taas avautuneet, mutta lounasaikaan paikka on ollut juuri sopivan hiljainen, jotta minunlaiseni väkipaljoudessa helposti ahdistuva fiilistelijä on tykännyt erityisesti siellä vallitsevasta rauhallisen sympaattisesta tunnelmasta. Toisaalta mietin että kannattaisiko asiasta edes täällä blogin puolella kertoa, mutta se nyt olisi vallan itsekästä! :D Jotta kauppahalli pysyisi yhtä monipuolisena ruokapaikkana, tottakai toivon että kaikki muutkin ihastuisivat! Miten siis olisi lounastreffit Hietalahden kauppahallilla?¨
 Hay pocos sitios tan variados para comer en Helsinki como el viejo mercado de Hietalahti, que recientemente ha abierto sus puertas de nuevo. Vale la pena visitarlo solamente por su ambiente acogedor y tranquilo. Los restaurantes varian de mexicano, italiano, americano a oriental. Mi sitio favorito para almorzar!


Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

6 kommenttia

 1. Joo toi Hietsun kauppahalli on niin loistava ruokapaikka nykyään! Pari kertaa nyt tullut käytyä itekin ja aivan ihana. Hyvä vaan kun kirjoittelit niin muutkin hoksaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nyt kyllä tuntuu että jengi on alkanut löytämään perille, sillä tänään kun kävin niin johan oli vilinää! :)

   Poista
 2. Oi, nam! Koska tehdään lounastreffit kauppahallille? Miten olis huomenna? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kivat lounastreffit, ens viikolla uusiksi, joohan? ;)

   Poista
 3. Kauppahallit ovat ihania. Itse ramppaan jatkuvasti Tampereella ja siellä on kauppahallissa loistavat lounaspaikat! Ne ovat myös aina täynnä, mutta joskus on aika hauska istua samassa pöydässä tuntemattomien ihmisten kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kauppahallit ovat kyllä mahtavia! Tosin esimerkiksi Barcelonassa ne tuppaa olemaan niin täynnä, että minua alkaa ahdistamaan... :D mutta onneksi tuo kyseinen kauppahalli on sopivan pieni tapaus ;)

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig