Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

maanantai 2. marraskuuta 2015

Aviomiestunniste

Bongasin Mutsie-blogista husband tag-haasteen, joka on ilmeisesti kierrellyt blogeissa viime kesänä, mutta johon en ollut itse aiemmin törmännyt. Luultavasti siksi etten pahemmin lue mammablogeja, joihin tälläinen aviomies-juttu sopii hyvin. Minua kuitenkin alkoi kutkuttamaan, että mitä Carlos vastaisi tällaisiin kysymyksiin, joten kysyin häneltä suostuisiko hän vastaamaan. Sain yllätyksekseni vastaukseksi kyllä, jonka jälkeen asia jäi sikseen. 

Tässä eräänä päivänä lähetin kuitenkin Carlokselle sähköpostissa kysymyslistan espanjaksi. Hän ihmetteli että mitä ne oikein olivat ja miksi niihin pitäisi vastata. Tietenkin. Mitä lie mahtanut miettiä vastatessaan aiemmin myöntävästi. Yllätyin kuitenkin tuplaten, kun hän oli James Bondia isäni kanssa telkkarista katsellessaan näpytellyt puhelimellaan vastauksen jokaiseen kysymykseen. Ei kovin ajatuksella, mutta ihan riittävän hyvin kuitenkin. Tässäpä siis Carloksen näkökulmaa meihin ja minuun liittyviin asioihin, omat kommenttini kursiivilla perässä:  

1. Missä tapasitte ensikertaa?

Erään ystävän kotona. 

Voihan sen niinkin sanoa, mutta oikeasti tapasimme Carloksen autossa, host-perheeni pihassa. Host-siskoni (tuo eräs ystävä) hyppäsi myös kyytiin, jonka jälkeen hurautettiin hiussalongin pihaan jonne "sisko" meni föönaamaan tukkaansa. Minä jäin yksin vieraan poikajoukkion kanssa ostoskeskukseen hengailemaan. Nykyään kaikki nuo "pojat" kuuluvat parhaimpiin ystäviini. 

2. Mikä oli ensivaikutelmasi hänestä?

En muista

Älä huoli, en muistaisi minäkään, mutta onneksi minulla on päiväkirjat.

3. Ensitreffit?


Ei sellaisia oikeastaan edes ollut. Alku ei ollut oppikirjan mukainen... 


Ei todellakaan ollut... mutta ennen kuin muutin Carloksen kotiin asumaan, meillä oli tapana puhua puhelimessa suomalaisen mittakaavan mukaan hyvin pitkiä puheluita (ei siis ihme, että opin espanjan todella nopeasti). Ensimmäinen kerta kun olimme kahdestaan, oli myös autossa. Carlos tuli viemään minut host-perheeni luota AFS:n toimistolle, josta olin lähdössä viikonloppuleirille. 
Muuton jälkeen kävimme useaan otteeseen läheisessä pienessä puistossa istuskelemassa ja juttelemassa sekä syömässä suklaamuffinsseja. Ehkä ne olivat niitä treffejä?


4. Kuinka pitkään olette olleet yhdessä?


15 vuotta

5. Lempinimiäsi hänelle?


Ei ole. 


Ennen olin kaikille Eppu, myös Carlokselle... nykyään vain isälleni ja siskoilleni. Kai minusta on tullut liian vanha ja kamala ollakseni edelleen Eppu!


6. Hänen parhaat piirteensä?


Monia.


Liian vaikea kysymys kenties? Oh lord... pitäisikö huolestua?

7. Onko hänellä mitään omituisia juttuja?


Pyörittää olkapäitään niin että selästä kuuluu hirveä rutina. Heiluttelee cokista niin kauan että siitä lähtee kaikki hiilihappo. 


Niskani ovat olleet jumissa varmaankin 15 vuotta. Cokista en ole juonut yli kolmeen vuoteen, enkä pahemmin muitakaan limsoja, joten kyseistä hiilihappoheilutusta en enää harrasta, mutta myönnän kyllä että tykkäsin ennen cokiksesta lähes hiilihapottomana. 

8. Missä hän on syntynyt?


Harjavallassa, Suomessa


Jos nyt tarkkoja ollaan niin olen syntynyt Porissa, koska siellä harjavaltalaiset tuppaavat syntymään. 

9. Silmien väri?


Vihreän sinertävät


Totta, mutta itse sanoisin ehkä keltavihreäsiniharmaat

10. Kengännumero?


41


Holy cow. Niin se on. Ennen raskautta kengänkokoni oli vielä 40.

11. Jos hän katsoo TV:tä, mitä hän katsoo?


Ei hän katso telkkaria..


Viime vuosina olen katsonut telkkarista oikeastaan vain Pikku Kakkosta... mutta katson puhelimeltani iltaisin neljää tv-sarjaa: Nashville, Homeland, Downton Abbey ja The Affair, aina silloin kun en nukahda Oliverin kanssa, mutten jaksa enää tehdä mitään muutakaan kuin maata sohvalla.

12. Minkätyyppistä musiikkia hän tykkää kuunnella?


Sekalaista englanninkielistä, ei mitään erityisesti... joskus jotain espanjankielistä.


Niin, no kysymys oli kylläkin minkä tyyppistä, eikä minkä kielistä, mutta totta tämäkin. Kuuntelen kaikkea muuta paitsi heviä, reggaetonia tai räppiä. Uudesta musiikista, varsinkaan suomalaisesta en tiedä mitään, paitsi että viime kuukaudet työpaikalla on soinut Nova tai joku muu vastaava, joten tiedän mikä on Madafakin darra, Ihana, Kissavideoita ja Stindebinde. 

13. Minkälaisia leffoja hän tykkää katsoa?


Haha olipa helppo... pelkästään romanttisia komedioita.


Anteeks vaan mutta nyt meni kyllä pieleen. Ne on romanttisia draamoja... mutta kyllä ne komediatkin menee kunhan ne ei ole liian älyvapaita. En siedä liian typeriä jenkkikomedioita. Sitäpaitsi katson minä muutakin, mutta ymmärrän kyllä että Carloksen mielestä katson vain ja ainoastaan romanttisia elokuvia, koska kaikista eniten elokuvahetkellä haluan unohtaa todellisuuden ja olla murehtimatta yhtään mistään ja rentoutua jonkun rakkaustarinan parissa. Lempielokuvani eivät kyllä ole pelkästään niitä romanttisia draamoja. 

14. Mitä hän voi syödä joka päivä kyllästymättä siihen?


Puuroa.Minkälaisen synttärikakun tekisit hänelle?

Marjaisan tai trooppisen juustokakun 

16. Jos menette ulos syömään ja juomaan, mitä hän tilaa?


Jotain joka on lopulta paljon tulisempaa kuin mitä hän kuvitteli. Mitä ikinä hän tilaisikin juomaksi, niin se loppuu aina kesken, joten lopulta hän juo minunkin juomastani puolet.


Jep. Tämä on kieltämättä toistunut lukemattomia kertoja... mutta tästä huomaa ettemme ole viime vuosina pahemmin ulkona syöneet, sillä hän ei taida edes tietää että nykyään yleensä juon vasta ruokailun jälkeen. Ei tosin toimi niiden tulisten annosten kanssa.

17. Jos hän keräilisi jotakin, mitä se luultavasti olisi?


Magneetteja käydyistä paikoista.


Niitä minä tosiaan keräilen, aina silloin kun muistan. Puolet magneeteistani on tosin mennyt hukkaan vuosien varrella, eli en kovin intohimoinen keräilijä taida olla...

18. Kuka on hänen paras ystävänsä?


Paras ystävä? Ei hän ole enää 12 vuotias...


Ai eikö aikuisena voi olla enää parhaita ystäviä? No, kieltämättä parhaan ystävän sijaan minulla on joukko ystäviä, joita kutsun parhaiksi ystävikseni. Lapsen syntymän ja muuttojen jälkeen ystävyyssuhteet ovat kylläkin hieman väljähtyneet ja usein kaipaankin kovasti sitä parasta tyttöystävää jonka kanssa voisi höpöttää mitä vain, ihan päivittäin. Harmittavan usein sorrun olemaan esimerkiksi soittamatta ystävilleni "kun ei hekään ole soitelleet minulle". Osa parhaimmista ystävistäni elävät kiireistä elämäänsä ulkomailla, joten yhteydenpito jää väkisinkin satunnaiseksi whatsappailuksi. Tällä hetkellä minulla on tosin ihana työkaveri, jonka kanssa ehdin työn lomassa juttelemaan niin turhanpäiväisiä kuin vakavampiakin asioita päivittäin.
Tosiasiassa kuitenkin Carlos on myös paras ystäväni. Olimme ensin ystäviä ja se hyvä ystävyys on myös säilynyt kaiken kokemamme läpi... pidän sitä todella tärkeänä asiana parisuhteessamme.

19. Minkä parissa hän viettää mielellään monia tunteja?


Bloggaamisen.


Tunnustan. 

20. Mitä hän osaa erityisen hyvin?


Espanjaa.


No kiitos, mutta oishan se kiva jotain muutakin osata, koska espanjan osaaminen tuntuu nykyään yhtä tylsältä asialta kuin suomen osaaminen... enkä edes osaa sitä niin hyvin. Kirjoitan väärin tänne blogiinkin välillä vaikken kirjoita kuin pari hassua lausetta espanjaksi. Puhuminen toki tulee yhtä helposti kuin suomen.. ja kirjoitanhan minä väärin tätä suomeakin. 

21.Mitä kolmea asiaa hän kantaa aina mukanaan?


Kameraa, puhelinta ja vaatteita, luulisin.

Yllätyin ettei hän vastannut että ei mitään koska hän unohtaa aina kaiken. 

22. Mikä saa hänet ärsyyntymään?

Mikä ei saa häntä ärsyyntymään olisi parempi... mutta nälkäisenä oleminen.


Juu. On tainnut olla aika paljon näitä väsyneitä päiviä viime vuosina... mutta en kai mä nyt niin kamala ole, enhän? Nälkää en kyllä siedä sitten yhtään, tainnun ihan villieläimen tasolle. 

23. Entäs piristymään?


Matkat.


24. Asia mitä usein teet, josta hän ei pidä?


Hengitän?.....siis tarkoitin kuorsaan.


Jestas. No mutta jos totta puhutaan niin minua häiritsee kun hän huomaamattaan pidättää hengitystään ja pitää sellaista hyminää aina välillä... ja tuo kuorsaus... se on yksi paskimmista asioista joita joudun sietämään. Ihan kuin ei lapsen yöheräämiset riittäisi yölevottomuudesta. "Onneksi" Carlos sentään nukahtaa joka toinen yö jonnekin sohvalle, joita tästä talosta löytyy kolmin kappalein. Saan sentään välillä nukuttua jotta aivot edes jotenkin toimisivat. 

25. Mikä oli ensimmäinen yhteinen matkanne?


Riippuu siitä mikä lasketaan matkaksi. Junalla, lentokoneella vai laivalla? Kotimaassa vai ulkomailla? Tukholma 2001?


Niin, en tiedä. Minä voisin sanoa että Enriquillo-järvi 2000. 

26. Ketä julkisuudenhenkilöä hän ihailee? 


Ei ketään. 

En niin. Fanitus ei ole minun juttuni millään tasolla. 

27. Milloin hän tapasi vanhempasi?


Elo-syyskuussa 2000. 


Itseasiassa se taisi olla samana päivänä kun tapasin Carloksen, eli olisikohan ollut 19. elokuuta 2000. 


28. Millainen hän on vaimona?


Samanlainen kuin tyttöystävänä, erona vain se että nyt meillä on lapsi.


Hmm... tähän vastaukseen voi kaiketi olla ihan tyytyväinen? 

29. Mikä on hänen uusin villityksensä?


Crossfit, vaikka hänen lenkkarimerkkinsä mukaan kyse ei ole pakkomielteestä vaan omistautumisesta (käytin espanjaksi villitys-sanan kohdalla sanaa obsesión, jonka vuoksi siis tuo pakkomielle-yhtymä
). 

30. Millainen on hänen kotilookinsa?


Sanoinkuvailematon. 


Jep. Kertoo paljon varmaan jo se, että hyvin usein lähden myös töihin pieruverkkareissa ja täysin meikittä. Rillit ovat myös olleet rikki varmaan puoli vuotta, mutta mitäs se kotona haittaa! 
¨

1. Dónde se vieron por primera vez?En casa de una amiga

2. Cúal fue tu primera impresión sobre ella?
No recuerdo


3. La primera cita?
No hubo realmente. No fue un comienzo de manual


4. Cúanto tiempo llevan juntos?15 años


5. La llamas con algún apodo?Nop.


6. Sus mejores cualidades?
Muchas


7. Ella tiene algunas mañas raras?Tronarse la espalda? Remenear la cocacola para q se le vaya el gas?


8. Dónde nació ella?
Harjavalta, Finlandia


9. El color de sus ojos?Verdes/azulosos


10. Cúanto calza?
41


11. Si ella ve la tele, qué está viendo?No ve tv..


12. Qué tipo de música ella escucha?Variado en ingles, nada especifico... Algo en español de vez en cuando


13. Qué tipo de películas ella ve?Jaja que facil....comedias romanticas


14. Qué podría comer todos los días sin hartarse?Puuro


15. Qué tipo de bizcocho le hicieras de cumpleaños?Cheesecake con berries o frutas tropicales


16. Si salen a cenar y a tomar, qué pediría ella?Algo que al final es mucho mas picante de lo que ella pensaba y no importa lo que pida para tomar, se termina si bebida a mitad de su plato y acaba tomandose la mitad de la mia.


17. Si ella coleccionara algo, que sería?Magnetos de sitios visitados


18. Quién es su mejor amig@?Mejor amig@?  Ya no tiene 12 años..


19. Haciendo qué ella puede pasar horas tras horas?Blogueando


20. Qué ella sabe hacer especialmente bien?Hablar español


21. Qué tres cosas ella siempre lleva consigo?Camara, celular y ropa supongo.


22. Qué la irrita?
Que no la irrita seria mas facil....pero.. Tener hambre.


23. Qué la anima?
Los viajes


24. Algo que haces frecuentemente que le molesta?Respirar?.....quise decir roncar


25. Cuál fue su primer viaje juntos?Depende  que consideremos viaje. En tren, en avion en barco? Local, internacional? Estocolmo 2001?


26. Qué celebridad ella idola? 

Ninguna

27. Cuándo ella conoció tus padres?
Agosto-sept 2000


28. Cómo es ella como esposa?Igual que cuando novia, pero con un hijo


29. Su más nueva obsesión?Crossfit, aunque segun su marca de tennis no es obsesion sino dedicacion


30. Cómo es su look casero?Indescriptible


Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

6 kommenttia

 1. Ihania vastauksia! Nyt on pakko kysyä; onko tuo hengittämättömyysääntely sellaista "homnomnom"-kuuloista? Ukkelini harrastaa sellaista esim. syödessään. Eikä se edes itse kuule sitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehehee!! Hmmm.. mitenköhän sitä ääntä kuvailisi.. se on sellaista hengityksenpidättämistä enemmänkin.. mmmmmmm....:D Mutta eipä tämäkään ukkeli itse sitä kuule. Apnea sillä kai on...

   Poista
 2. Niin hauska tää. Komppaan sua tossa etten myöskään fanita ketään. Se ei vaan jotenkin ole mun juttu.

  Ja oot eka tuttu jonka kuulen kattovan Nashvilleä. Minäkin katon! Täytyy vielä korkkaa Downton Abbey ja The Affair. Näköjään mun sivistyksestä puuttuu ne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, kiva kun tykkäsit Kea, tuntui ehkä vähän pöljältä julkaista tällaista meinaan :D.
   Nashville on just mahtavaa draamaa, mä kun tykkään countrysta niin se tuo just kivan lisän sarjaan.
   The Affairin eka tuotantokausi oli hyvä, mutta nyt alkanut kakkonen on vähän ehkä kiikun kaakun, katsotaan... mutta kyllä tuo Downton Abbey kannattaa myös katsoa :)!

   Poista
 3. Numero 16 ja tuo juoma-juttu! Spot on! Mun poikaystävä aina kiroaa, kun kuitenkin juon puolet hänen cokisestaan. Ei mitään väliä mitä itse tilaan, mutta aina on saatava vähän hänen cokisestaan (enkä ees tykkää kauheesti cokisesta!).

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig