Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

torstai 8. lokakuuta 2015

Syksyä...

Tämä viikko ei alkanut ihan suunnitelmien mukaan, kun kovista vastusteluistani huolimatta jouduin toteamaan olevani niin flunssainen, että töissä olo ei ollut kovin hyvä idea. Parin päivän kotona loikoilun jälkeen olo on taas astetta virkeämpi, mutta muuten koko viikko on vähän kuin lipunut ohitse. Myös blogi on jäänyt vähemmälle huomiolle, kun illalla on tehnyt mieli taas kerran vain istahtaa katselemaan niitä vihdoinkin alkaneita uusia tuotantokausia sarjoista kuten Downton Abbey, Homeland, Nashville ja The Affair. Syksy yrittää tuoda mukanaan pientä innostusta sisustamiseen, mutta kyllä vain se tunne siitä, että kodin pitäisi olla oma jotta jaksaisi siihen panostaa puskee päälle... Toisaalta säät ovat olleet pääsääntöisesti niin kivat, ettei sisällä puuhasteluun paljoa ole aikaa edes jäänyt. Haravoiminen on ollut hauskaa puuhaa kun Oliver on ollut innokkaana mukana kuskaamassa lehtiä omilla pienillä kottikärryillään pellon reunaan. 

On ollut hauskaa seurata kaksivuotiaan oivalluksia ja ihmetyksiä, kuten sitä kuinka kuu näkyy taivaalla vaikka on päivä ja aurinko paistaa! Hurjaa miten nopeasti tuo lapsukainen kasvaakaan!  

¨
Qué rápido pasan los días... El otoño está en su mejor momento. Tan grande ya mi niño pequeño, con sus eternas preguntas y con tanta energía para cada día. Es tan divertido verlo asombrado por cosas como por qué se ve la luna en el cielo aunque es de día!

Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig