Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

tiistai 1. syyskuuta 2015

Superjumppaa!

Kaksi viikkoa kovaa treeniä takana! Jippii! 
Tuli syksy ja tuli Crossfit. Onnistuin käymään peruskurssin ja innostuin oikeasti. Ja miksen olisi innostunut? Jos vaihtoehtona on käydä salilla tai käydä crossfit-salilla, valitsen ehdottomasti jälkimmäisen. Ohjattua, valvottua ja myös henkilökohtaista harjoittelua. Ei kauheasti jää tarvetta personal trainerille! 

Eräs henkilö tuolla myhäilee, että nyt se luulee olevansa jo elämänsä kunnossa kun on pari viikkoa hyppinyt ja vetänyt leukoja (lue = yrittänyt vetää leukoja), mutta niin vaan on wodit (workout of the day) alkaneet tuntua kropassa hyvältä! Ihan kuin minulla olisi jotain lihaksiakin?


Yritän silti olla hurahtamatta. Lupaan olla päivittämättä liikaa jumppafiiliksiä, enkä todellakaan tavoittele mitään crossfit-kisakuntoa. Tavoitteeni on kuitenkin selvä: pötsi kuntoon! Sitten kun vatsa ei enää iltaa kohden pullistu sellaiseksi viidennellä kuukaudella raskaana olevan pallukaksi, teen riemuntanssin ja julkaisen itsestäni kuvan jumppatopissa (ja kyllä - ruokavaliolla on tietenkin hyvin suuri rooli tässä, mutta puhun nyt niiden vatsalihasten herättämisestä henkiin)!

Mutta vitsit kun on mahtavaa kun on niin helppo mennä kyykkyyn ja nousta ylös!

Ps. Se joka tietää mikä on Mimi & Kuku, tietää varmaan myös mihin tuo otsikko superjumppa viittaa ;). Täällä kun eräs pieni voimamies myös lihaksiaan pumppaa...Ensikosketuksestani Crossfittiin ja CrossFit Kirkkonummeen voi käydä lukaisemasta täältä.

¨
Después de dos semanas en crossfit: sintiendome mejor que en años! 
Ya me convencieron. 


Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

4 kommenttia

 1. Hah, Mimi ja Kuku... Ja voi kuinka haluaisin lähteä koittamaan Cross-Fittiä!! Meidän salilla ongelmana on vain se, että siellä ei ole lapsiparkkia... Eli miehen ollessa reissussa (=aika usein), minulta jäisivät treenit treenaamatta.... Hyviä treenejä sinne, yritän motivoitua lähtemään salille ihan itsekseni.... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Satu ja tsemppiä myös sinne! Jos ei muuta ehdi niin sitten kyykkyjä ja matokävelyä kotona lasten kanssa! :D

   Poista
 2. Tsemppiä treeneihin! :) Tosi kivan näkönen paikka!

  VastaaPoista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig