Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

lauantai 1. elokuuta 2015

Oslo on my mind...

Miten tässä kävikin näin, että nyt on jo elokuu ja istun kotisohvalla? Tarinat Oslosta jäivät kirjoittamatta oikeastaan vain sen takia, että maisemat olivat niin mahtavia, etten sietänyt katsella kuvia läppärini ruudulta, jonka näytössä on ihan kammottavan huonot värit... ja ilman kuviahan ei kirjoittamisesta tahdo tulla mitään. No, nyt on sitten materiaalia purettavana paremman näytön ääressä, joten eiköhän niitä reissujuttuja vielä lähipäivinä piisaa, vaikka kieltämättä kielen päällä on heti jo aivan muutkin asiat. 

Aina matkalta palatessa muistaa hetken aikaa katsoa omaa elämää hieman eri vinkkelistä, asioita katsoo kuin uusin silmin, vaikka olisikin ollut poissa vain kaksi hassua viikkoa. Pienelle ihmiselle se oli hyvin pitkä aika, ja vaikka kaikki menikin oikein hyvin, oli jo aika tulla kotiin. Nyt on aika nauttia viimeisistä kesähetkistä, poimia marjoja ja valmistautua tulevaan arkirupeamaan. 

Norja, se on silti mielessäni jatkuvasti. Niin kaunista... ja niin mukavia ihmisiä. Tässä joitain satunnaisia hetkiä kaupungilta. 

¨
Ya estamos de vuelta en la casa, pero Noruega sigue en mis pensamientos... Las fotos del viaje esperan que tenga tiempo para sentarme a pasarlas a la computadora... pero mientras tanto, aquí algunos momentos aleatorios en el centro de Oslo.  

Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

2 kommenttia

  1. Ihania kuvia! Oslo on kaunis kaupunki. Odottelen kärsivällisesti lisäreportaaseja. Tervetuloa kotiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Menninkäinen! Reportaasia seuraa... kuvia ainakin on ihan liikaa :D...

      Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig