Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

sunnuntai 9. elokuuta 2015

Kuuma elokuu

Tässä elokuun lämmössä on blogi-inspiraatio kaikonnut taivaan tuuliin. Kaverit, marjat, metsät ja kirjat ovat vieneet mennessään. Metsässä olo tekee onnelliseksi - ja ehkä vähän sekopäiseksikin. Pientä mustikka madnessiä on nimittäin ollut ilmoilla, kun olen kyykkinyt hirvien ja peurojen keskuudessa rohmuamassa noita pensasmustikoiden kokoisia mollukoita kymmeniä litroja omaan sekä siskojeni pakkasiin. Toki niitä mustikoita on tullut ahmittua myös suoraan nassuun aika suuret määrät, vadelmien, metsämansikoiden ja viinimarjojen kera... 

Nyt on oman pakkasen mustikkakiintiö täynnä, joten tänään suuntasimme hieman etäämmälle metsäilemään, mahtaviin Nuuksion kansallispuiston maisemiin. Sää ei olisi voinut olla täydellisempi, olo oli jopa epätodellinen Haukkalampea kiertäessämme. Aivan kuin jostain Hunger Gamesien kaltaisesta metsäkuplasta, kuten Annika totesi. 

Myös ympäröivät ruispellot sekä mahtavat auringonlaskut ovat hurmanneet iltojamme siinä määrin, että en voi muuta kuin todeta, että kaupunkiin ei kyllä tähän aikaan vuodesta kaipaa laisinkaan. Silti on ollut mukavaa, että ystävät ovat saaneet minut myös irrottautumaan täältä metsämarjakuplastani viettämään aikaa tyttöjen kesken Helsingissä. 

Eiköhän ne reissutarinatkin vielä löydä tiensä tänne blogiin asti (jos niitä nyt joku ylipäätään jaksaa lukea), sillä tuskinpa nämä helteet enää kovin kauaa meitä ehtii helliä. ¨
Agosto: bayas, bosques, amigos, clima perfecto, tiempos felices!

Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

2 kommenttia

  1. Me on kanssa mietitty tuota Nuuksiota, kun siellä ei ole koskaan tullut käytyä. Pitäisi varmaan ottaa asiakseen lähteä joku päivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, suosittelen! Laita viestiä niin lähdetään mukaan ;)!

      Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig