Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

torstai 13. elokuuta 2015

3. hääpäivä

Tällä viikolla vietettiin meidän kolmevuotishääpäivää. Tuo luku kolme kuulostaa meidän tapauksessa aika naurettavan pieneltä, mutta siitä huolimatta, onhan se kivaa, että on joku päivä jolloin on hyvä (teko)syy tehdä jotain erityistä oman rakkauden kunniaksi. 

Koska viimeisestä pidemmästä reissusta on niin vähän aikaa ja itse hääpäivä sijoittui tiistaille, ei kovin kummoisia juhlasuunnitelmia tänä vuonna kuitenkaan tehty. Työpäivän päätteeksi päätimme kuitenkin vaihtaa paitaa ja lähteä pienelle pyrähdykselle jonnekin. Autossa istuskelu kuumana kesäiltana ei kuitenkaan kauheasti kiehtonut, joten päädyimme lähistölle Peuramaan golf-maisemiin. Meistähän ei golf-kansaa saa tekemälläkään, joten outolintujahan me siellä kentän laidoilla olimme tälläkin kertaa, mutta koska Kirkkonummi on täynnä golf-kenttiä, on kyseisten miljöiden keskeltä helppo löytää kiva ja rauhallinen paikka istahtaa kahvittelemaan. 


Peuramaan rinteet vasten nurmikenttiä kesäisessä ilta-auringossa on aika mahtava yhdistelmä, joten jos kamerastani ei olisi ollut akku aivan finaalissa, olisin varmasti ehtinyt räpsiä enemmänkin nurmikenttäkuvia. Pienen kuvaussession ehdimme onneksi järjestämään Carloksen puhelimen ja selfie-stickin (jep - herra hankki sellaisenkin Norjan reissuvideoita varten) turvin, ennen kuin joukkio keski-ikäisiä mahakkaita miehiä golf-autoineen ja kärryineen pyrhälsivät tuolle parhaalle paikalle mäen tasanteelle. 


Pieni kutkutus urheiluhullulle toki jää aina golf-kentällä vieraillessa... Pitäisikö tuota keppiä päästä joskus heilauttelemaan, mitä jos siinä olisikin varsin hyvä? No, minun tapauksessani tsänssit ovat aika huonot, mutta Carlos saattaisi jopa ollakin ihan hyvä. Enemmän se veri kuitenkin vetää astetta nopeatempoisempien lajien pariin, kuten siihen lumilautailuun ja lasketteluun, joten eiköhän Peuramaa ole meille parempi paikka ihan vaan talviseen aikaan.


Jokatapauksessa, mukava ilta maailman parhaassa seurassa.

 ¨

Celebrando nuestro tercer aniversario sin mucho ruido ni rumbo decidido. Terminamos tomando café (o jugo en mi caso) en la terraza del club de golf más cercano, Peuramaa. No somos muy fanes de dicho deporte, pero como Kirkkonummi está lleno de campos de golf, son buenos lugares para pasar un rato tomando café y caminando en los alrededores. Las vistas desde las colinas de este lugar donde en invierno se puede hacer slalom y snowboarding, son bastante bonitas. 

Pero más bonito aún es poder pasar un buen rato juntos con mi amor grandote y nuestro amorcito chiquito. 


Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

4 kommenttia

 1. Onnea nahkahääpäivän johdosta! - ¡Felicidades por las bodas de cuero!

  Me käytiin kerran kokeilemassa golfia, kun Vierumäen Urheiluopistolla sai kokeilla ilmaiseksi. Meidät jaettiin ryhmiin alkuharjoittelun jälkeen ja päästiin pelaamaan pari reikää. Meidän ryhmässä oli kaksi naista golfbägeineen ja golfvaatteineen, mutta me kaks verkkarihiipparia voitettiin ne lainamailoilla joka reiällä. Ei meistä silti golfareita tullut... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Menninkäinen!
   Ja hihih - hyvä että näytitte niille ;)!

   Poista
 2. Onnittelut:) Kauniit kesäiset kuvat. Kerran olin serkkuni mukana kun hän oli golffaamassa ,ja yritin....,but it was not my thing....;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jael! :) Ja hehee! Ehkäpä ihan hyvä vain ettei ollut ;)!

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig