Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

lauantai 11. heinäkuuta 2015

Urkkimissovellus

Muistaako joku leffaa nimeltä Being John Malkovich? 

Minulle tulee Snapchatista vähän mieleen se, kuinka yhtäkkiä joku random tyyppi olikin John Malkovichin "pään sisässä", katseli vain miten Jonin päivä eteni. Nykyäänhän tämä on aika arkipäiväistä. Virtuaalisesti kuljetaan mukana jonkun tyypin päivässä, vaikkei välttämättä edes tunneta koko ihmistä. Toki sillä erolla, että hän on itse vapaaehtoisesti päättänyt jakaa nämä asiat itsestään. 


En ole ihan varma mitä mieltä koko hommasta olen, tästä sovelluksien paljoudesta ja todellisuuden ja virtuaalielämän lähenemisestä. Kaikkeen ei ole pakko mennä mukaan, johonkin on ihan hyväkin vetää raja... mutta mitä jos kuitenkin? 

Vielä en lähde uimaan vastavirtaan, vaan uteliaisuuttani myös minä olen aloittanut käyttämään Snapchattia. Aika hiljaistahan siellä vielä on. Ei minun laaduttomia ja järjettömiä snäppäilyjäni kukaan varmaan jaksa edes seurata, mutta kyllä minua ainakin toisinaan huvittaa seurata muiden tyyppien sekalaisia hetkiä. Ryhtykää siis muutkin snäppäilemään! Se on aina välillä ihan järjettömän hauskaa... sillä ketä nyt ei voisi kiinnostaa kuinka minä esimerkiksi yritän saada ruohonleikkuria käyntiin tai pyörin ympyrää Oliver reppuselässäni? Hahah. 


No, jokatapauksessa, tervetuloa urkkimaan seuraamaan minun (eli meidän) enemmän ja vähemmän arkipäiväisiä snäppihetkiä. Käyttäjätunnukseni on evelaluna

¨
Si alguien es igual de curioso que yo, descarguen el Snapchat! Cada vez nos acercamos más a la vida de otros... y pronto estaremos viendo la vida de gente que quizás ni conocemos igual que en la película "Being John Malkovich". 
Bueno, quizás no... pero si quieren, me pueden encontrar en Snapchat como evelaluna.
Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

9 kommenttia

 1. Tää on taas joku älypuhelinjuttu, johon ei meidän jesarinokialla pääse... :'D

  VastaaPoista
 2. Mä oon ollut snapchatin kanssa jo pitkään kiikunkaakun. Pitäiskö, no ei. Ehkä sittenkin, no ei kuitenkaan. Latasin jo sovelluksen puhelimeen, mutten ole sitten kuitenkaan tehnyt tiliä (vai mikä sinne nyt edes tehdään???). Tuntuu, ettei aika ja energia riitä millään kaikkeen, eikä mulla edes ole mitenkään erityisen kiireinen elämä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sama homma... mut mä oon nyt huomannut että Snapchat sopii mulle paljon paremmin kuin esim. Facebook ja Twitter... kaikkea ei tosiaan oo hyväkään ehtiä käyttämään. Jää varsinainen eläminen liian vähälle.. :D.

   Poista
 3. Oliver pikkukärryineen kaupassa oli ihana! :D Mä olen siis ainakin sun innokas snapchat-seurailija nyt kun sain itsekin sen vihdoin ladattua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, eikös, vallan hurmaavaa menoa Kirkkonummen lähiömarketissa :P.. Ja kiva tietää! Mä siis jään odottelemaan että säkin innostut sinne jotain snäppäilemään!

   Poista
  2. Eiku hups! Oothan sä laittanutkin ja mä kattonutkin innolla! Luin eka vaan että Annika ja luulin sua Annika G:ksi ;) Hups.

   Poista
 4. Mä hankin snapchatin viime kesänä. Mulla oli yks toinen kaveri joka sitä käytti ja mun mielestä koko touhu oli jotenkin outo. Mut nyt tuli mieleen, et oonkohan mä jotenki käsittäny sen väärin? :D Koska silloin siinä läheteltiin snappeja toisilleen..? Ei silleen pystynyt "seuraamaan" ketään.. tai ehkä mä en oo vaa tajunnu. Saa nähdä mitä teen. Akkuakin se vei tosi paljon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toki siinä viesteillään myös privaatististi, mutta mäkin oon aika uusi koko hommassa, eli en tiedä onko se ennen ollut vaan yksityisviestien lähettämiseen.. nyt ainakin pystyy seurailemaan mitä joku laittaa omaan tarinaansa jossa näkyy viimeisen 24 tunnin ajalla otetut snapit.

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig