Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

perjantai 24. heinäkuuta 2015

Norja snapping

Nyt täällä Norjassa ollessa olen taas huomannut miten kätevää tuo Snapchatin käyttäminen oikein on, eritoten matkustaessa! Vielä kun siihen saisi sellaisen nappulan, jolla vuorokauden snäpit saisi jaettua blogiin, niin sitten homma olisi minun osaltani varsin kätevää! Niitä minun kuvia ja videoita kun ei itse Snapchatin puolella kovin moni seuraa.. joten hieman hukkaanhan tuo menee. 


Snapchattiin on niin kiva laittaa täysin satunnaisesti mitä sattuu hetkiä, olisivat ne sitten kuvauksellisia tai eivät. Valokuvia kunnon kameralla kun ei ehdi ja jaksa joka hetki räpsiä, eikä Instagramiin kehtaa joka välissä kuvia tai videopätkiä tunkea. Snapchatista ne hölmöt ja huonolaatuiset kuvat näkee vain jos on itse klikannut katsoakseen, eli sitä kautta kukaan ei voi turhautua kuvatulvaan. 


Myös sen suhteen snäppäily on kivaa, että minunkin kynnykseni ottaa videota tai lähettää eetteriin täysin muokkaamattomia puhelinlaatuisia kuvia laskee roimasti. Eilen jopa lauloin yhdellä pätkällä! ;D


Niin ja matkustaessa siksi, että snappien kautta saa ihan erilaisen kuvan - toisin sanoen realistisemman kuvan - niistä paikoista joissa käy. Minua ainakin kovin kiehtoisi seurailla muiden matkasnappeja, sillä sitä kautta niin helposti näkisi enemmän yleiskuvaa ja satunnaisempia maisemia kuin blogissa näkyvien parhaiden otoksien kautta. Myös sellaisia otoksia, jossa näkyy palanen majapaikkaa, lähikatua tai vaikka ruokakauppaa!


Kaikista parastahan se on näiden hetkien jakamiseen perheen ja ystävien kesken, mutta hei, kivaa että on tällainen oman sosiaalisen piirin jatke kuin blogilukijat ja blogikaverit, joiden joukosta ehkä Snapchatin käyttäjiäkin löytyy - nuo lähimmät kaverit ja perheenjäsenet kun eivät vielä ole intoutuneet pahemmin snäppäilemään... 


Mutta, eihän sitä aivan kaikkia hetkiä jaksa, eikä pidäkään kaikille jakaa... mutta aina muutaman (kymmenen) sekunnin verran päivässä ehtii sitä Snapchatin nappiakin puhelimelta painaa! Voi kun bloggailukin kävisi niin käden käänteessä! Ehkä joku päivä lopetankin koko blogin ja vaan snäppäilen. Siinähän sitä vasta aikaa säästyisikin, hah.


Kuvituksena viimeisten 24 tunnin Snapchat-hetkiä. 


¨
Snapchat es tan bueno! Sobre todo viajando! Tan rápido e instantaneo. Momentos realistas sin edición. Aquí algunas fotos de mis últimas 24 horas. 

Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

2 kommenttia

  1. Hahaha voi ei. Kai mun nyt pitää ladata se app uudelleen puhelimeen, jotta voin seurata teidän matkaa livenä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaha, no jee, tulee kuule kovat paineet päivitellä sitä.. ja just nyt sit vaan löhöö sohvalla koko päivän :P Mut lähetä nyt sit ees mulle jotain yksityissnappeja jos oikeesti saat sen ladattua :D!

      Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig