Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

perjantai 3. heinäkuuta 2015

Metsäseksuaali lifestyleblogi?

Päivittelin tässä hiljattain hieman blogia ja samalla päivitin blogin tietoja eri blogikanavilla. Sen seurauksena jouduin taas kerran miettimään, että mihin ihmeen lokeroon tämä oma blogi oikein kuuluu? 

En ole koskaan ennen ajatellut, että blogini olisi mikään lifestyle-blogi. Jotenkin kuitenkin tuon sanan varsinainen merkitys ehkä eniten kuvastaisi sitä mistä tässä on kyse. Niinpä piti ihan googlettaa, että mitä tuo lifestyle-blogi oikein tarkoittaa. Itselläni kun on ollut jotenkin sellainen kuva, että lifestyle-blogit ovat sellaisia kauniita pintapuolisia lehtimäisiä tyyliblogeja, jotka käsittelevät muodin lisäksi kaikkea mikä nyt sattuu olemaan trendikästä. Liikunta, ruokahifistely, matkailu tai mitä ikinä bloggaaja sattuu harrastamaan... 

Bloggailusta on tullut minulle tässä vuosien varrella elämäntapa. Se mistä bloggaan, on juurikin siitä omasta tavastani elää. En millään pystyisi bloggaamaan vain ja ainoastaan yhdestä aiheesta, kuten matkailusta tai mammailusta. Ehkä tämä sitten on elämäntapablogi?

Sitten törmäsin Helen in between-blogissa tähän tekstiin, jonka jälkeen totesin, että jos se lifestyle-blogi tosiaan määritellään näin, niin hell yes:

Anyway we were talking about society, news, lifestyle etc, and he looks at me like he just smelled a skunk and exclaimed, "What the shit is a "Lifestyle Blog?!" Michael, who was in the kitchen, peered his head around to gauge my reaction. As I was sitting on the couch with my legs crossed, I unfolded them and placed my hands on my knees ready with an explanation. But I drew a blank. What the hell do I write about? One day it's actually about how to blog, the next it's celebrity gossip. Sometimes it's heartfelt, sometimes it's just silly and I wonder if I'm the only one who gets my humor. After a few seconds of silence I straighten up a little and say, "A Lifestyle blog is where I write whatever I damn well please." And that was the end of that. 

http://www.heleneinbetween.com/2013/11/what-is-lifestyle-blog.html#sthash.gRk08Ncb.dpuf

Vai pitäisikö sitä lifestyle-blogin olla jotenkin myös kovin tyylikäs? No, toki minäkin haluaisin olla tyylikäs - joskus vain järki (kulutus on perseestä ja design-laukut niin turhia), mukavuudenhalu (lökäreissä olo on parasta) sekä rahapussi (samat kengät ympäri vuoden) ovat sitä täysin vastaan. Asioita on kuitenkin kivaa tehdä tyylillä ja design on turhuudessaankin hienoa. Aika harvoin kuitenkaan niistä asioista jaksan kirjoittaa. No, voi kai elämässä silti olla tyyliä? Onhan nykyään tyylikästä olla metsuriseksuaali ja omistaa isämahakin. Harmi vain että olen sen suhteen väärää sukupuolta. 

No, jatkan siis metsäseksuaalina mammamahana. Lifestylebloggaajana. 


¨
Tratando de categorizar mi blog en los directorios de blogs, me encontré otra vez frente a la pregunta, cuál es el tema general de este blog? Nunca había pensado que este es un "lifestyle blog", ya que siempre había pensado que ese tipo de blogs tienen mucho más "estilo" que el mío. Están a la moda con todo lo que hacen en su vida y sus fotos parecen de revistas. Luego de encontrar el pedazo de texto que está ahí arriba en inglés en el blog Helen in between, decidí que entonces este también debe ser un lifestyle blog. Porque yo escribo lo que me de la gana, carajo! Mi estilo puede ser un poco cuestionable, pero ya que los hombres están a la moda siendo "lumbersexuals" y con sus "daddy bellies", yo entonces soy una version femenina de eso :P.


Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

6 kommenttia

 1. Musta sun blogi on ihan tyylikäs!

  Mä mietin muuten tätä ihan samaa, et mihin kategoriaan mun blogi "kuuluis". Tulin minäkin siihen lopputulokseen, että kun kirjoitan koirista, ruoasta, hevostelusta, käsitöistä, uusista kuteista, matkoista ja muusta tuikitärkeästä ja kaikkia kiinnostavasta, niin lätkäsen itseni osastoon lifestyle. Elämäntyylihan on jokaisella omansa, eikä sitä voi tarkkaan määrittää. Nih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh, kiitos Menninkäinen ;) <3.
   Ja joo, hyvä tietää että nyt oon siis käsittänyt tän lifestyle-homman paremmin!

   Poista
 2. Mä olen miettinyt samaa oman blogini kohdalla. Kun se lifestyle ei oikein kerro mistään mitään. Mutta toisaalta en halua olla pelkkä ruokabloggaaja tai askartelubloggaaja tai perhebloggaaja. Niinpä olen lifestylebloggaaja. :) Sulla on muuten tosi kivoja kuvia täällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut hei, löysin sunkin blogin juuri sen jälkeen kun tajusin itseni tunkea tähän lifestyle-kategoriaan! :D Eli eiköhän tää nyt aika nappiin mennyt ;). Ja kiitos paljon! On kiva kuulla kehuja kuvista, kun niin kovasti yritän aina petrata kuvaustaidoissani ;).

   Poista
 3. Hahaha. Munkin mielestä sun blogi on tyylikäs.. ja suurin osa design laukuista täysin tyylittömiä! :D

  Ja ihana kesäpitsiheinä kuvassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah. No kiva jos tästäkin jotain tyylikkyyttä löytyy :P.
   Ja jes, sentään joku joka ei oo designlaukkuaivopesty...
   Ja kiitos... hih.. mun kesäpitsilookki oli Carloksen mielestä ihan mummomainen, haha.

   Poista

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig