Siitä kuinka poistuin mukavuusalueeltani ja päätin herättää nukkuvan supersankarini. Blogi haaveiden toteuttamisesta, tavoitteiden asettamisesta, itseen uskomisesta, urheilusta, hyvinvoinnista ja kaikesta mitä rakastan.

lauantai 4. heinäkuuta 2015

Funky family picnic

Kun viime viikonloppuna jäivät puistobileet väliin, niin tänä helteisenä lauantaina oli pakko korjata asia. Helsingin Alppipuistossa vietettiin Elephantasy - Funky Family Picniciä, jonne olimme sopineet treffit kaveriporukalla ystävän 30-vuotissynttäreitä viettämään. 

Joskus takavuosinakin on tullut samanhenkisissä bileissä Alppipuistossa istuttua, mutta tällä kertaa meno oli sen suhteen hieman erilaista, että kyseessä oli hyvin perhekeskeinen tapahtuma, josta väkeä löytyi laidasta laitaan ja lapsille riitti puuhaa. 

Esiintyjistä en tuntenut olemattomaksi kuihtuneen musiikkitietoni mukaisesti ketään, mutta eipä se menoa haitannut. Oliver uimapaidassaan (ainoa päälle kelvannut paita) ainakin juoksi heti ensimmäisenä puistoon saavuttuamme nurtsille jammailemaan ja taputtamaan. Myös asfaltille piirtäminen ensimmäistä kertaa ikinä oli niin hauskaa puuhaa, että kohta oli koko ukko liidussa. Lopulta meno äityi niin villiksi, että kotiin jouduimme lähtemään lykkien rattaissaan alastomana istuvaa pikkumiestä pitkin Helsingin katuja. Eikun olihan tuolla sentään heinähattu päässään. 


¨

Hoy celebramos el cumpleaños de una amiga en un pequeño festival de música (Elephantasy - Funky Family Picnic) en el parque Alppipuisto en Helsinki. Hacía mucho calor y había un montón de gente, pero el ambiente estuvo bueno y relajado. Habían muchas actividades para niños y a Oliver le gustó tanto, que al final tuvimos que arrastrarlo al carro sin ropa y lleno de tiza... 

Seuraa Blogia:    Bloglovin'   Facebook    Blogipolku   Blogit.fi
SHARE:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

© Supersankarigeeni

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Blogger Template Created by pipdig